Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Janus Kirkeby

Janus Kirkeby

Kommentarer

10 tømninger per år

Interessant at der skal afhentes affald kun 10 gange årligt. Jeg vil dog tro, at der så produceres en del biogas/metan i tanken, da opholdstiden er op mod 36 dage. Denne biogas bliver formentlig ikke udnyttet. Og hvad værre er, hvis metanen slipper ud til atmosfæren, da metan som bekendt er en kr...

4. mar 2014 13:14Kværnet køkkenaffald bliver til biogas med nyt fynsk system

Effektivitet på optisk sortering ligegyldig for miljøvurderingen

Lige for at fjerne en hel masse misforståelser, som kører frem og tilbage her. I rapporten fra 2004 står der IKKE at miljøgevinsten ved bioforgasning er næsten nul pga. lav effektivitet på det optiske sortering. Det viste sig nemlig næsten ligegyldigt. Om det optiske anlæg så havde sorteret alle...

25. sep 2013 8:33Miljøstyrelsen viderebringer gammel skrøne om affaldssortering

IKEA mangler

IKEA i Gentofte/Vangede mangler. Dette er Dan Turells gamle losseplads, hvor han hyggede sig i barndomsårene. Og i dag ligger IKEA altså lige oven på.

11. jun 2012 14:05Se om du bor tæt på en gammel losseplads

Grimt højhus

Sikke da et grimt højhus - kan de virkelig ikke finde på noget flottere og mere inspirerende end et traditionelt kantet højhus?

14. sep 2010 15:26Byens højeste hus koster en halv milliard