Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Mikkel Fabricius

Mikkel Fabricius

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: "Rusland er ikke Soviet"

Det begår nok selvmord med 2 skud i baghovedet snart.

30. aug 2019 13:43Hvad har Rusland gang i ?

En detalje

"De fleste har prøvet at få et varmt øre efter en længere mobiltelefonsamtale – en svag opvarmning, der hurtigt fortager sig, når samtalen er afsluttet." Mon ikke bare, at det skyldes at man holder noget for øret som isolerer, som en hue. Eller at telefonen i sig selv er varm og afsætter varme i ...

20. mar 2019 15:23Spørg Fagfolket: Er 5G farligt for helbredet?

Tilbud

Der er vel også brandudsalg på de bønner efter at Trumpen har indført toldkrig med Kineserland. Exporten var vist kun gået ned med 90% efter at han er begyndt at føre sig frem.

3. feb 2019 16:00EU godkender import af amerikanske sojabønner til biodiesel

Scott Manleys video af landing

Med kort undervejs osv. Fed video

16. jan 2019 20:33Video: Se Kinas landing på bagsiden af Månen

Re: Denne fagperson er ikke ret

Okay det prøvede jeg så. Der kommer en del op med at leve længere, hvis man spiser mindre groft sagt. Relevans for dette? Eller du kan måske komme med nogle relevante links?

4. nov 2018 8:46Spørg Fagfolket: Kommer man hurtigere over en influenza ved at sulte sig?

Scott Manley

Har som sædvanligt gode videoer. https://www.youtube.com/watch?v=QMUJ004Dr8Q https://www.youtube.com/watch?v=cpqq0i4w_fM

13. okt 2018 9:10Soyuz-uheld kan sætte hele rumstationens liv over styr

God artikel

Bonus info: Tandlægebor i airrotoren kan nå over 400000rpm https://www.dentalcompare.com/Restorative-... Der er dog ingen bundtræk i. Hvis man trykker for hårdt, så går de i stå. Nogen foretrækker opgearings borestykker. Kører direkte på el motor i stedet for. Langt mere bundtræk.

5. sep 2018 15:36Spørg Fagfolket: Findes der en grænse for rotationshastighed?

Re: Andre transportformer

Nu er der ikke så mange fodgængere i luftrummet eller på jernbanen, så det er lidt svært at ramme fumlegængere i en 747. Synes ikke at du kan sammenligne det. Man kan aldrig gardere sig 100%, mod folk der dukker op som en trold af en æske. Bilerne kan jo ikke være bedre end fysikens love, om det...

20. mar 2018 15:27DEBAT: Hvor sikre skal selvkørende biler være?

De er stadig genetisk identiske

Der bliver rodet rundt i gener og genaktivitet i artiklen. Hans gener er de samme som altid. Identiske med hans tvilling bror. Hans genaktivitet er så lidt forandret, som følge af hans rumtur. Der er næppe sket en evolution i hans genom!

14. mar 2018 19:16Astronauttvillings genekspression langvarigt ændret efter et år i rummet