close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Bent Løschenkohl

Bent Løschenkohls billede

Kommentarer

Re:Ammoniak

Nej, jeg tror heller ikke at det er målbart, hvad planter fordamper af ammoniak, alene bladets pH på 5-6 taler imod det. Indtil videre må det stå for Per's egen regning.......

23. jul 2017 8:23 Økologisk Råd: Danmark skader sit grønne omdømme med nej til ammoniakreduktioner

Ammoniak

Nu har jeg været igennem Per A Hansens hjemmeside, og jeg er ikke blevet klogere - måske fordi jeg læser dårligt og fatter langsomt?

22. jul 2017 16:58 Økologisk Råd: Danmark skader sit grønne omdømme med nej til ammoniakreduktioner

Ammoniak

Per: Man skal lære så længe man lever, og det er nyt for mig, at planter fordamper ammoniak. De kan assimillere ammoniak og straks omdanne det. Har du kilder og tal?

22. jul 2017 8:38 Økologisk Råd: Danmark skader sit grønne omdømme med nej til ammoniakreduktioner

Bejdsning af frø

Bejdsning af frø kan påvirke bibestanden - hvis ellers Nature er et lødigt tidsskrift? http://www.nature.com/nature/journal/v521/...

18. jul 2017 20:09 Fremtidens landbrug? Humlebier bestøver og sprøjter markerne

Korneksport

I 2016 skrev Kalundborg havn, at de havde eksporteret over 700.000 tons hvede. Er det rigtigt, og hvis vores eget korn er så dårligt, hvorfor kan det så eksporteres?

16. jul 2017 22:44 Enig opposition: Regeringen sætter landbruget over forbud mod farligt pesticid

Skimmelvækst

Man kan ikke sige, at skimmel gror ved RH75+%. Svampes vækst er styret af fordampningshastighed, hvis fordampningshastigheden er nul, ved 100% RH, kan svampe ikke vokse, ved stigende fordampningshastighed er svampevækst stigende indtil et vist punkt, hvor udtørringen dræber svampen - i det minds...

12. jul 2017 17:27 Risiko for skimmelsvamp: Videncenter trækker efterisolerings-løsninger tilbage

Mætningsdeficit

Prøv at regne RH om til specifik mætningsdeficit, altså hvor meget vanddamp, der mangler i at luften er mættet, udtrykt som gram vanddamp pr. kg luft. Der er de samme problemer i drivhuse, og hvis der styres efter RH går det galt.

7. jul 2017 6:45 Risiko for skimmelsvamp: Videncenter trækker efterisolerings-løsninger tilbage

Flyttekasser

Sidst vi flyttede fik vi flyttekasser, der var fulde af Sølvkræ, og siden har det været et stort problem i vores nye lejlighed. Køb nye flyttekasser, det er en minimal udgift i hele projektet.

13. jun 2017 7:45 Husstatus

Selvstudier

Claus: "Prøv at læse, hvad Forsigtighedsprincippet går ud på:" "og endelig synes jeg du skulle sætte dig ind i godkendelseskriterierne hos Miljøstyrelsen." du opfatter debatten som meget op ad bakke, det skyldes måske, at du ikke forklarer dig ordentligt og bringer facts. Hvorfor skal vi selv ...

22. maj 2017 13:25 Forsker: Vi kan ikke sprøjte os ud af resistens

Mirabeller

Artiklen er om danske arter, men billedet er franske mirabeller?

9. maj 2017 13:11 Vilde danske planter kan forny dansk frugtindustri