close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Bent Løschenkohl

Bent Løschenkohl

Kommentarer

Niveau

Tak til journalisten for at skifte billedet. Med det niveau diskussionen har taget må jeg erkende, at det var lige meget hvilket billede der var bragt...

9. nov 2017 12:21 Dansk husdyrgødning bidrager til en stor del af svovlen i atmosfæren

Journalistik

Endnu en pind i landbrugets ligkiste.... Men ret skal være ret, og åben spredning af gylle, som på billedet, har ikke været tilladt eller brugt i Danmark i flere år. Billedet stammer fra en spansk? sproget hjemmeside, og det er ikke god journalistik at bringe det i forbindelse med dansk landbrug.

7. nov 2017 6:44 Dansk husdyrgødning bidrager til en stor del af svovlen i atmosfæren

æh?

Æbler transporteres i storkasser, og den mest skånsomme måde at tømme dem på er at sænke dem ned i vand i et bassin. Vand får svampesporerne på æbler til at spire, og "blegemidlet", som er perchlorat, desinficerer æblerne.

1. nov 2017 22:35 Natron fjerner pesticider fra æbler

Relevans

Ingen af de 2 midler i undersøgelsen er tilladt i Danmark. Æblerne blev sprøjtet med de 2 midler 24 timer før afvaskning - 3 uger havde nok været mere relevant, og hvad havde resultatet så været?

1. nov 2017 12:31 Natron fjerner pesticider fra æbler

Naturvidenskabelig dannet

Der er ikke noget nyt i, at ammoniak spredes i luften og kan påvirke økologien mange kilometer væk - det hører vist med til almindelig naturvidenskabelig dannelse at vide sådan noget. Ud over de mekanismer, der er diskuteret ovenfor, så sprøjtes der store arealer med pesticider, hvor især neonik...

20. okt 2017 8:06 Samlet insektmasse i Tyskland faldet med 76 pct. siden 1989

Kalibrere

Hvis der kalibreres over mættet opløsning skal det ske ved nøjagtig samme temperatur, som der måles ved - metoden kan ikke bruges i praksis.

8. okt 2017 21:33 Vand til 75 kr/-l

Detaljen ligger i formuleringen

Der skal skelnes mellem aktivstoffet glyphosat og det formulerede produkt Roundup.

20. sep 2017 6:51 EU-rapport er direkte kopieret fra virksomheden bag Roundup

Skønmaleri

Jeg læste din artikel med stor interesse, derefter har jeg læst om Hanford på nettet og sidder nu med spørgsmålet: Hvordan kan du skrive sådan et skønmaleri, du må da vide lidt om problemerne? Det kan godt være, at jeg i min opvækst er blevet indoktrineret til at være modstander af atomkraft, me...

14. aug 2017 8:17 Byggede 2 GW på 11 måneder

Spinat

At spinat til frø er en gartneriafgrøde er en ny opfindelse - og nu trækker de vilde bier på dem, men ikke på landbrugsafgrøder?

10. aug 2017 21:11 Pesticid på danske rapsmarker tager langsomt livet af bier

Raps og vilde bier

En svensk undersøgelse viser, at især vilde, enlige bier, men også humlebier, rammes hårdt af neonicotinoider anvendt som bejdsemiddel i raps. http://vildebier.dk/?Nyheder:Bejdsede_raps...

7. aug 2017 13:37 Pesticid på danske rapsmarker tager langsomt livet af bier