Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Martin Duekilde

Martin Duekilde

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Lad os gøre offentlig

Hvad mon det netto ville koste at gøre kollektiv transport gratis? Hvor stor en del af de tabte billetindtægter ville kunne vindes ved at spare vedligehold og administration af billetsystem, rejsekortstandere m.m.??

20. sep 2019 8:43Offentlig transports sidste bastion: Nu flygter også hovedstadens pendlere over i bilerne

Burde ikke være en selvfølge

Normaltilstand er nok svært at definere, men uanset hvad er det næppe en naturgiven selvfølge at næsten alle rejser rundt med fly jævnligt. Flyvning burde være noget ekstraordinært (jeg burde også selv flyve mindre), men hvordan man indfører en begrænsning, der ikke rammer alt for skævt, er vi vi...

24. jun 2019 10:11Billetten til Gran Canaria ville være dobbelt så dyr, hvis flybrændstof blev beskattet som benzin

Sv: Procent...

Jo, men hvis man ser det som en retvinklet trekant, er det så den lodrette katetes procent af den vandrette katete (så er 100%=45 gruader) eller er det dens procent af hypertenusen (så er 100%=lodret)? Ved små vinkler er der næsten ingen forskel, men ved store vinkler er forskellen betydelig.

20. dec 2017 14:41GRAFIK: Verdens stejleste kabelbane har vandrette gulve

Sv: Elevator!

Jeg forsøgte engang at spørge om 100% stigning var 45 grader eller 90 grader (=lodret). Det svarer jo til om procenten beregnes som tangens eller som sinus til vinklen. Jeg fik som svar at lodret er 100%. Er det så ikke rigtigt alligevel?

20. dec 2017 14:24GRAFIK: Verdens stejleste kabelbane har vandrette gulve

Kan man bruge det i Danmark?

Er det monstro et system, som skal "rulles ud" i et land før det kan bruges, eller ville jeg bare kunne hente denne app og registrere min cykel? Det ville selvfølgelig ikke være til megen gavn før mange andre også gjorde det, men alligevel?

15. nov 2017 12:50Cykeldatabase skal stoppe cykeltyverier i Vancouver

Re: 3D tegninger

Vedr: "Start med at lave 3D tegninger, så kan man lægge kabler og bore huller virtuelt først, så kommer det til at virke." Blev de snart 30 år gamle IC3-tog mon i sin tid leveret med 3D-dokumentation, der kan bruges som grundlag for dette?

27. okt 2017 13:52Så svært er det at gøre et tog klar til nye signaler

Sv: Ja! der er tale om et solidt underbud

Problemet er jo, at en bygherre som regel vil vælge det billigste bud. Er faktisk næsten forpligtet til det efter udbudsreglerne. Så hvis en entreprenør vælger at være ærlig og giver en pris som er realistisk og kan holde, så vil han jo miste ordren til en af dem, der har dumpet prisen. Skal vi d...

24. okt 2017 16:15Italienere lander den nye storstrømsbro med tørskoede metoder

Gælder det ikke alle arter?

Uanset om man dyrker kvæg, muslinger, laks eller strudse har de så ikke allesammen metanproducerende tarmbakterier?

18. okt 2017 15:35Regeringens muslingefarme kan være ny klima-bombe

Bedre fremkommelighed #2

... men det kan måske blive et problem i Indien, at de selvgående køer på vejene ikke er udstyret med samme type programmel som bilerne.

27. jul 2017 9:36Indien siger nej til selvkørende biler

Bedre fremkommelighed

Det med, at selvkørende biler ikke passer til den indiske trafik lyder ikke logisk for mig. De skulle vel netop sikre en bedre fremkommelighed fordi de ikke kører så irrationelt som menneskelige chauffører. Det må også gælde i tæt trafik.

27. jul 2017 9:34Indien siger nej til selvkørende biler