Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Niels Kristian Jensen

Niels Kristian Jensen

Kommentarer

Det bliver nødvendigt at

Det bliver nødvendigt at forstærke nettet ret betydeligt i fremtiden. Sol og vind giver ikke altid noget. Biomasse er CO2 mæssigt en tvivlsom historie, derfor kan vi næppe køre hele landet på det i en vindstille vinterperiode på flere døgn. Og vi mangler energilagre i Danmark. Derfor må vi have b...

10. feb 2019 21:20Ringhals og EuroAsia

Det bliver nødvendigt at

Det bliver nødvendigt at forstærke nettet ret betydeligt i fremtiden. Sol og vind giver ikke altid noget. Biomasse er CO2 mæssigt en tvivlsom historie. Og vi mangler energilagre i Danmark. Derfor må vi have bedre forbindelser, uanset om vi vil importere strøm fra A-kraft værker eller fra vandkraf...

10. feb 2019 21:13Ringhals og EuroAsia

Samlet ENERGI eller samlet EL

Samlet ENERGI eller samlet EL behov? Det er langt fra det samme. Overskriften siger "energi" og teksten skriver om "el". Overskriften bør rettes, synes jeg.

20. jan 2019 21:34Spørg Fagfolket: Hvor mange solceller kan dække Danmarks energibehov?

Krav om "Open Source" - nu er tiden inde

Hvorfor tillader FET og PET at man installerer kritisk software i Danmark, uden at de har adgang til koden - i et omfang, så de selv kan oversætte og installere den på infrastrukturen, hvis det skulle vise sig nødvendigt?

20. jan 2019 17:27Kortlægning af Huaweis rolle i det danske telenet: Er der en kinesisk nål i høstakken?

Elefanten i rummet: Elprisen?

De andre giganter får jo stort set strøm gratis (dvs. betalt af os andre) - hvilken pris skal FB betale? Bemærk linket i artiklen ...

5. okt 2018 16:47Datacenter på vej ved Esbjerg: Ingen planer for overskudsvarmen

Der er ingen besparelse, kun ulemper

Jeg må sige, at jeg er enig i kritikken fra http://www.dabminus.dk - og nu er der et borgerforslag om at bevare FM-udsendelse: https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-f...

6. jun 2018 13:19FM-sluk: Staten sparer håndører og kan ikke genbruge frekvenserne

Lad et forsøg vise om det passer

Opsæt de målere i 5 år hos dem, der vil betale. Det bliver nok ret få. Hvis der ses det forventede fald i sundhedsudgifterne efter den tid, så fortsæt ordningen, ellers drop den. Deal? (Jeg har og bruger en brændeovn)

11. jan 2017 16:31Varmemåler i alle brændeovne: Dyrt i byen - billigt på landet

Lad et forsøg vise om det passer

Opsæt de målere i 5 år hos dem, der vil betale. Det bliver nok ret få. Hvis der ses det forventede fald i sundhedsudgifterne efter den tid, så fortsæt ordningen, ellers drop den. Deal? (Jeg har og bruger en brændeovn)

11. jan 2017 16:28Ny analyse: Partikler fra brændeovne volder skader for 800 mio. kroner om året

Periodiske syn er stadig spild af tid og penge

Der var ikke noget dyk i antallet af ulykker, som kunne siges at falde sammen med at der blev indført periodiske syn. De samme penge kunne anvendes meget bedre.

21. okt 2016 21:00Grønlands biler er ikke synet siden 1999