Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

carsten thomsen

carsten thomsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Hvis man har en Tesla har man

Hvis man har en Tesla har man kunnet alt dette siden 2014/15. Lige bortset fra at man må nøjes med 120 KW lade stationer. Så ikke megte nyt over det. Jeg har siden dengang været på flere ture gennem europa i en Tesla. Men som Allan skriver så foregår 90% af alle ladninger derhjemme og vil tro d...

8. jan 2019 8:48200 hurtigladestationer skyder op på tre år

Re: Lidt spredte erfaringer fra en uges brug

kanon cykel du har der :-) Jeg foretrækker ren rugbrødsmotor Men på de sure dage med modvind kunne et lille skub være rart. Så hvis der kunne bygges et batteri ind i stellet, bare lige til at tage den værste modvind, så ville jeg være klar.

22. maj 2018 11:53Elcykler kan erstatte bilen på de længere ture

Re: Problem ??

Kan I ikke få et bad? Jeg cykler 15 km til arb. hver dag i perioden april til november. Det er super motion og badet skal jeg jo have alligevel. Er bare flyttet til mit arbejde, hvor vandet i øvrigt er gratis :-) Det er ikke alle der har en overkommelig afstand, som igen varierer alt efter hvem...

22. maj 2018 8:55Elcykler kan erstatte bilen på de længere ture

Biler er for billige

Ja det kan undre nogen at knallerter ikke er kommet videre, når nu biler næsten er "stinkefri" og støjfri. Er der overhovedet sket noget på knallert motorfronten siden Puch Maxi? Så længe biler - og brændstof til dem, er så billigt som det er nu, så bliver det svært at flytte folk over på cyklen.

22. maj 2018 8:44Elcykler kan erstatte bilen på de længere ture

Re: Nye ledninger i Danmark

Hvis Norge har så meget gas hvorfor vil tyskerne så have ny russisk ledning? Det kan da ikke gå stærkt nok med at få den norske ledning bygget så vi kan undvære den russiske. Men er vel nok for sent nu.. men hvorfor?

10. apr 2017 10:54Polen satser på norsk gas

Hvad med natsænkning kl.23 til 15.

Jeg har læst det meste af denne tråd men gik lidt død. Bor selv i et 153 kvm 2 plans hus fra 50'erne. Energiruder over alt men nok en rimelig dårlig isoleret 1 .sal samt mod kælder. 1. sal bruges kun som soveværelser. Jeg tænkte.... på hverdage er vi kun hjemme/oppe 1 times tid om morgenen....

4. nov 2013 21:12Brænder man penge af ved at spare på nattevarmen?

Re: forceret spareiver.

Denne indstilling vil man altså kunne købe sig til for KUN 120.000 kr.... Mon ikke der kunne skrues et kursus sammen til f. eks. 10-25% af prisen? Så vil tilbagebetalingstiden for investeringen nok være noget kortere... Jeg giver gerne 120.000 kr. for at spare omverden for udslip fra gas, ...

3. dec 2009 8:41Institut: Om 10 år er solceller den billigste strømkilde

hvor er der brugbar info om solceller

Hvis man nu overvejede at skifte den ene side at taget med celler. Hvad goer man saa som privat forbruger? Jeg skal lige sige at jeg er ikke ingenoer....eller det der ligner :-)

2. dec 2009 12:08Institut: Om 10 år er solceller den billigste strømkilde

miljoe

man kan vist ikke sammenligne biler og solceller. VI er mange der godt vil baere den omkostning det er at have solceller i forhold til gas o.s.v. simpelthen bare for at vaere miljoe bevidste. Kan man ikke levere stroemmen baglaens til maeler i dag, naar man ikke selv kan bruge den?

2. dec 2009 11:22Institut: Om 10 år er solceller den billigste strømkilde