Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Torben Sahlholdt Gørtz

Torben Sahlholdt Gørtz

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Danmark ved bedre?

Danmark ved bedre? Min Renault Espace 2,2 i fra 1992 er i Tyskland godkendt til, at trække op til 1800 kg på stigninger under 5%, over dette må den trække op til 1300kg der. Påhængstrækket er påstemplet 1800 kg, men i danmark må den højest trække 1600 kg. Det ser således ikke ud, som om der er t...

18. jun 2019 4:35Elbiler uden krog får den næppe senere

Vedr, Vaskemaskiner:

Vedr, Vaskemaskiner: Så bør det i den medfølgende driftsvejledning være oplyst hvordan alle typer af fejlkoder kan annulleres, og det bør også meget klart inden købet oplyses, hvis maskinen ikke må indstalleres steder hvor temperaturen kan komme under vands frysepunkt! Det sidste er der nok nogle...

15. jan 2019 1:00Nu skal det være nemmere selv at reparere sine hvidevarer

Hvor mange?

Leveår regner man med, der i alt vil gå tabt som følge af eks. evakueringen fra Fukushima ulykken? Jeg synes det er primitivt, at påstå der ikke er og vil blive mistet livstid som følge heraf.

18. nov 2018 22:26En ud af syv er faktisk temmelig elendigt

Hvorfor søger man patent.

Hvorfor søger man patent. I flere lande samtidigt? Er det ikke nok først, at søge Europapatent og så senere udvidde med de lande der ikke er dækket herved, virker Europapatentet ikke??

1. nov 2018 21:34Danskere sætter strøm til oliebrøndens sidste rester

På spidsen af Nakkehage

Ud for stranden på mine brødres sommerhuse på Nakkehage Strandvej nr. 21 - 23 er der et stort rev som for ca. 20 år siden var fyldt med blåmuslinger og dertil hørende krabber, nu er der næsten ingen af dem tilbage. Er vandet blevet så rent så det nu er dødt?

15. aug 2018 1:31Mysterium: Blåmuslinger forsvinder i Nordeuropa

Re: Inflationsperiode.

Hvordan forklarer man rummets voldsomme acceleration og decelleration med indhold, under inflationsperioden? Inertien eksisterede den ikke under inflationsperioden eller var alle partiklerne masseløse dengang? Eller er inerti kun et lokalt fænomen så rummets fortsatte acceleration kan foregå uden...

4. feb 2018 17:16Hvilke observationer indikerer, at universet begyndte ved Big Bang?

Kunne vi ikke snart.

Slippe for påstanden om: At intet kan undslippe fra et sort hul. Gravitationen kan tydelighvis gøre dette og elektrisk potentiale skulle også kunne dette på trods af, at begges udbreddelseshastighed regnes for, at være begrænset til lyshastigheden!

20. jan 2018 1:54Hvilke beviser har vi for sorte hullers eksistens?

To eller flertrinsproces?

Så vidt jeg har forstået, vil diameteren af en stjerne som vores sol vokse med en faktor 100 når brinten i kernen er brugt op, og at dette sker over forholdsvis kort tid? Således kan der da godt være tale om, at dette sker i to eller flere trin. Hvordan vil udstrålingen fra solen som rød kæmpe...

13. jan 2018 20:53 Hvornår slukker solen?

Træfyring i kraftværkerne.

Jeg synes der mangler tilsvarende oplysning om ændring, i udledelsen af partikel- og NOx mængden fra kraftværksombygning til træpiller og flis?

20. dec 2017 2:05Vi fyrer løs i private træpillefyr som aldrig før

Gå dog ind på.

youtube og se: Crasy Russian car drivers. Jeg har aldrig før set, så tydelig demonstration af hvor risikofyldt og farlig høj hastighed kan være, også i glat vejr. På dette punkt må Russerne være verdensmestre. Alle nye billister burde tvinges til, at se disse i et par timer.

13. dec 2017 0:33Trods advarsler: Ny finanslov tillader højere fart