close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Bo Zachariasen

Bo Zachariasen

Kommentarer

Re: Gigawatt klasse

Jeg synes at der bliver skabt noget forvirring: I artiklen: "1386 MW" Imponerende, første havvindmøllepark over 1 GW. Det er nu ikke korrekt: Allerede med One-parken som er på 1218 MW er der en park på over 1 GW og som vil være i drift inden 2022.

15. feb 2018 6:07 Siemens Gamesa får historisk ordre på verdens største havmøllepark

Benyttelsesafgift

Spildevandsselskaberne bør pålægges en benyttelsesafgift svarende til ½ måleromkosning uanset hvordan de indhenter målerdata og der skal indføres et forbud mod at pålægge forbrugeren manuel aflæsningsbyrder medmindre teknikken svigter. Spildevandsselskaberne kan vælge selv at hente data elektron...

18. jan 2018 21:42 Pris på vanddata sender forbrugere på dobbeltarbejde i hele landet

Andre ophæng

Denne video viser reparationer af beskadiget splejsninger m.v og hvor man får indikation af ledningernes temperatur under drift. https://youtu.be/piQpLL5nD18 Det ser ud til at overophedningen har medført misfarvning.

10. jan 2018 4:08 Spørg Scientariet: Hvad er det for 'vægte', der sidder på højspændingsmaster?

Re: Sæt dog et forsøg igang!

100vis af gange pr tur måske 1000 gange i døgnet. Uden at være tognøred: Det tror jeg ikke har betydelig negativ effekt da pantografen i forvejen udsættes for mange flere off - on påvirkninger i døgnet.

9. jan 2018 5:49 Batteritog: Den mest oplagte besparelse er broerne – og så alligevel ikke

Re: Ingen madspild.

Kort, i kloarker er der i forvejen fødeemner som tiltrækker de rotter der er søgende. Den øgede nærings tilførsel øger derfor ikke antallet eller aktiviteten, tror jeg, nu når "Alle undersøgelser peger på,".

27. okt 2017 8:59 Madaffaldet skal sorteres fra, hvis Danmark skal nå affaldsmål

Re: Ingen madspild.

En affaldskværn som du nævner er ikke en god ide - resultatet tiltrækker rotter. Linket siger: MYTE: Brug af køkkenkværnen kan føre til flere rotter i kloakken Alle undersøgelser peger på, at dette ikke vil være tilfældet.

27. okt 2017 7:39 Madaffaldet skal sorteres fra, hvis Danmark skal nå affaldsmål

Re: Ingen madspild.

Vi har intet madaffald - vi har hund ;-) Så den tager det hele: citron- og appelsin-, kartoffel- og bananskræller, frugt, brød der er blevet muggent - det er noget af en affaldskværn. En mekanisk en af slagsen som kobles på køkkenvasken kunne vel få genanvendelsesprocenten til at stige f...

27. okt 2017 6:22 Madaffaldet skal sorteres fra, hvis Danmark skal nå affaldsmål

Re: Det kosmiske sind kommunikerer, herom er der ingen tvivl.

Fra artiklen: Endelig griner han lidt over, at væsnerne bruger blæk til at skrive. Hvis det er blæk er det en noget avanceret påfyldning - "blækket" former "af sig selv" cirkeltegnene. Blækket er formentlig molekyler af dem selv som de kan styre og danne ønskede strukture efter behov - på sa...

22. jul 2017 23:17 Julens film om rumvæsner får dansk antropolog til at juble

End

It was all just hype: China’s ‘straddling bus’ dream reaches end of the line as test site to be dismantled.

22. jun 2017 10:01 Kinas 'skrævende' bus står stille midt på vejen

ITER drone campaign April 2017

https://www.youtube.com/watch?v=05iduCjREM...

20. jun 2017 13:47 EU: Vi skal finde over 75 mia. kr. til at bygge fusionsreaktor færdig