close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Bo Zachariasen

Bo Zachariasen

Kommentarer

Spildvarme

Kunne være smart hvis varmeudviklingen i ladestanderen kunne benyttes til at opvarme venterummet i fyringssæsonen (hvis der udvikles spildvarme).

11. apr 2018 22:55 Siemens skal levere ladestandere til elbusser på Sjælland

Nedsat fart

Er ikke broingeniør så det følgende er nok lidt tosset men håber alligevel at nogle kan svare på disse spørgsmål: Hvad bliver den samlede bropris hvis togets fart nedsættes på selve hængebrodelen til fx 50 km/t evt. styret af påkrævet automatik? Kræftpåvirkningen nedsættes i forhold til hastighe...

26. mar 2018 22:31 Hængebro skyld i enorm ekstra-regning for at bringe tog over Kattegat

Fill good

Artikelen: "Formålet med samarbejdet mellom Icon og New Story er at bygge huse til de fattige dele af verdens befolkning" De fattigste har slet ikke noget der kommer i nærheden af 4.000 USD for hvis de havde det ville de selvfølgelig ikke have et jordgulv. Hvis de havde 4.000 vil de også gå til:...

20. mar 2018 23:46 Kæmpeprinter skal udskrive et hus på under et døgn

Vedblivende effekt

Måske skal tarmkultur fra hundredevis af donere blandes sammen og gives til patienterne for at opnå en vedblivende robust henbredende effekt.

5. mar 2018 2:51 Donorafføring på kapsel skal afhjælpe betændelse og irritabel tyktarm

Re: Gigawatt klasse

Jeg synes at der bliver skabt noget forvirring: I artiklen: "1386 MW" Imponerende, første havvindmøllepark over 1 GW. Det er nu ikke korrekt: Allerede med One-parken som er på 1218 MW er der en park på over 1 GW og som vil være i drift inden 2022.

15. feb 2018 6:07 Siemens Gamesa får historisk ordre på verdens største havmøllepark

Benyttelsesafgift

Spildevandsselskaberne bør pålægges en benyttelsesafgift svarende til ½ måleromkosning uanset hvordan de indhenter målerdata og der skal indføres et forbud mod at pålægge forbrugeren manuel aflæsningsbyrder medmindre teknikken svigter. Spildevandsselskaberne kan vælge selv at hente data elektron...

18. jan 2018 21:42 Pris på vanddata sender forbrugere på dobbeltarbejde i hele landet

Andre ophæng

Denne video viser reparationer af beskadiget splejsninger m.v og hvor man får indikation af ledningernes temperatur under drift. https://youtu.be/piQpLL5nD18 Det ser ud til at overophedningen har medført misfarvning.

10. jan 2018 4:08 Spørg Scientariet: Hvad er det for 'vægte', der sidder på højspændingsmaster?

Re: Sæt dog et forsøg igang!

100vis af gange pr tur måske 1000 gange i døgnet. Uden at være tognøred: Det tror jeg ikke har betydelig negativ effekt da pantografen i forvejen udsættes for mange flere off - on påvirkninger i døgnet.

9. jan 2018 5:49 Batteritog: Den mest oplagte besparelse er broerne – og så alligevel ikke

Re: Ingen madspild.

Kort, i kloarker er der i forvejen fødeemner som tiltrækker de rotter der er søgende. Den øgede nærings tilførsel øger derfor ikke antallet eller aktiviteten, tror jeg, nu når "Alle undersøgelser peger på,".

27. okt 2017 8:59 Madaffaldet skal sorteres fra, hvis Danmark skal nå affaldsmål

Re: Ingen madspild.

En affaldskværn som du nævner er ikke en god ide - resultatet tiltrækker rotter. Linket siger: MYTE: Brug af køkkenkværnen kan føre til flere rotter i kloakken Alle undersøgelser peger på, at dette ikke vil være tilfældet.

27. okt 2017 7:39 Madaffaldet skal sorteres fra, hvis Danmark skal nå affaldsmål