Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Anker Steen Sørensen

Anker Steen Sørensen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Nemlig realist.

Ikke nødvendigt. Jeg fremfører fakta, men det er der nogen der ikke bryder sig om. Er det fordi det ødelægger deres "dagsorden". www.fem-2004.dk viser blandt andet medlemmer der tilsyneladende ikke helt og altid fremfører fakta, så nogle her er ikke alene. F. eks. er bl. a. Jesper Teilgaard, jour...

8. aug 2019 22:58IPCC: Kloden holder ikke til vores kødproduktion

Re: Det er IKKE fakta, at CO2 er

Det har taget milliarder af år at nå den temperatur. Så er det nok ikke uvæsentligt, at den er tættere på solen end jorden.

8. aug 2019 21:41IPCC: Kloden holder ikke til vores kødproduktion

Det er IKKE fakta, at CO2 er

Det er IKKE fakta, at CO2 er årsag til temperaturstigninger. Hvis videnskaben henviser til Google, så placerer det den videnskab ret lavt på troværdighedsskalaen. Derfor er det Useriøst at anvende sådan et postulat.

8. aug 2019 17:18IPCC: Kloden holder ikke til vores kødproduktion

Det er IKKE fakta, at CO2 er

Det er IKKE fakta, at CO2 er årsag til temperaturstigninger. Hvis videnskaben henviser til Google, så placerer det den videnskab ret lavt på troværdighedsskalaen. Derfor er det Useriøst at anvende sådan et postulat.

8. aug 2019 15:20IPCC: Kloden holder ikke til vores kødproduktion

Utroværdig artikel :

Der står i artiklen: "og det er værd at bemærke, at methan er 25 gange mere klimaskadelig end CO2." Nu er det sådan, at det IKKE er fakta, at CO2 er klimaskadelig (hvad det ord så end betyder/dækker over), så hvorfor skrive det? Det gør artiklen utroværdig.

8. aug 2019 15:12IPCC: Kloden holder ikke til vores kødproduktion

"Frost og is vil formentlig

"Frost og is vil formentlig speede op igen, når den næste periode med koldt vejr begynder og isbræen vil formentlig brede sig ud igennem hele gjorden. Det kan ingen vel modsige!? I perioden 1967 til vinter 1970 kørte jeg bl.a. hundeslæde i Nordøstgrønland. I forhold til kort fra Lauge Koch var de...

27. mar 2019 15:29Koldt havvand bremser afsmeltning fra Grønlands største gletsjer

Efter al sandsynlighed

Efter al sandsynlighed baseret på jordens historie gennem millioner af år, er der stor sandsynlighed for temperaturen vil stige. Et sådan sammenfald af tid og omstændigheder sker nok. Om det så er 1000 - 10000 eller millioner af år ved ingen.

27. mar 2019 14:14Koldt havvand bremser afsmeltning fra Grønlands største gletsjer

Imponerende hvad nogle

Imponerende hvad nogle forskere kan. Tænk engang de siger, hvis temperaturen stiger igen, så smelter isen! Hmmmmm.

27. mar 2019 9:09Koldt havvand bremser afsmeltning fra Grønlands største gletsjer

Lagring er nonsens

Af et tidligere indlæg fremgår det "Skulle man bygge et lager for vindenergien, der i 2017 udgjorde ca. 7% afafafaf det danske energiforbrug, således at vindmøller + lager skulle levere en konstant effekt, skulle lageret være på 1409 GWh. Europas største ellager, Vianden i Luxembourg, hvor lagrin...

20. nov 2018 10:46Rapport: Vindenergi bliver primær energikilde om mindre end 10 år