Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Benno Andersen

Benno Andersen

Kommentarer

Re: Beregning af reg. afgift

@Thomas Medmindre de har delt testen op, så de tester for NOx i en test og forbrug i en anden. Og softwaren kan skelne i mellem dem. Så den måske gør noget for at snyde med forbruget i en anden test. Så kommer forbrugere virkelig ud med en træls mix, efter alt snyde softwaren er væk. Hvis bilen ...

17. okt 2015 21:11Tvungen reparation får VW's biler til at køre kortere på literen

Re: Hvorfor sprøjte majs med glyphosat?

Re: Hvorfor sprøjte majs med glyphosat? Derfor?: .19. aug 2013, Landmænd sprøjter med Roundup kort før høst for at modne korn. Hvad er relationen til GMO? Almindelig majs dør af Roundup, men gmo majs modner.

4. okt 2015 14:25Mindst to tredjedele af EU’s marker bliver lukket land for gensplejset majs

Dumme flødeboller

ja, den kostede nok en gang flødeboller til ham der havde lavet udregningen. Den opstilling ligner at den knap nok havde virket på land.

4. aug 2015 20:44Ekspert efter hollandsk krankollaps: »Latterligt amatøragtigt«

Opsætning

Tvivler på at den har differentiale.

10. jun 2015 13:09True Cousins: Derfor kørte TC-X af banen

Tønder?

Hvorfra kommer den ide med tønder? Det ville da været helt hjernedødt at komme atomaffaldet i en tønde før det kommer derned.

5. maj 2015 22:55USA vil teste nyt atomdepot: Fem kilometer dybt borehul

Indkøb med Danmark

Ja, tror ikke ligefrem Danmark har ry for at være de skarpeste når det kommer til at købe noget ind. som efterfølgende skal virke.

28. apr 2015 21:40Nordiske lande sagde nej til dansk samarbejde om PMV-indkøb

Budget..

Endnu et it projekt der kommer til at sprænge budgettet. Mon ikke det hele skal opgraderes igen, når vi får nye kampfly.

22. mar 2015 21:13Danske Leopard-kampvogne bliver digitale

Koste det samme?

Hvordan kan journalisten være så dum at spørge om en 7 MW mølle koster det samme som en 6 MW? Det er da næsten pinligt at spørge om.

12. mar 2015 0:04Siemens om opgraderet vindmølle: De samme vinger kan trække en 7 MW generator

Konsekvenser

Evt. Gøre så konsekvensen ved at blive taget i at stjæle kabler, er noget man ikke har lyst til. Men det er jo ikke lige den danske model.

27. jan 2015 18:54Hjælp os med at hjælpe: Hvor svært kan det være at stoppe kabeltyveri?