Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Mari Rose

Mari Rose

Kommentarer

Re: Re: Re: Omvendt bevisbyrde

Jeg har læst Nist-rapporten for et par år siden, så jeg er lidt rusten i den. Men står der noget om bygning 7 i den? Og der er vist heller ikke nogen eksperimenter, der er værd at tale om. Aller helst så jeg selvfølgelig Mythbusters gå til den :)

15. aug 2010 23:06Hvad skete der egentlig den 11. september 2001?

Hvad med den berømmede askesky

Aner ikke, om det er et dumt spørgsmål: Men hvad så med askeskyen fra Island? Eller foregik det i et helt andet luftlag...

15. aug 2010 22:50Skovbrande årsag til kraftigt regnvejr?

Re: Re: Omvendt bevisbyrde

Det er stadigvæk ikke særlig overbevisende. Det må da kunne forklares lidt bedre end Der er alt for mange ubekendte omkring skader, effekten af brandene etc Og findes der ikke nogle referencer på de navne du nævner. Jeg er mildest talt ikke imponeret over, hvordan debatten om 9/11 kører. Det må ...

15. aug 2010 22:42Hvad skete der egentlig den 11. september 2001?

Omvendt bevisbyrde

Jeg aner intet om 9/11 - altså når det kommer til alt det tekniske, for det har jeg ikke forstand på. Men hvorfor er der ikke nogen ingeniører, der har beregnet, modelleret, eksperimenteret og dermed vist, at det kan lade sig gøre at vælte et tårn med brand. Selv terrorister er vel uskyldige indt...

15. aug 2010 19:59Hvad skete der egentlig den 11. september 2001?

Bonens indtog

Hvor lang tid har de bon-ruller egentlig været udbredt i DK. Som forbrugere, får vi naturligvis en masse af disse boner i hånden, men stakkels menneskerne på den anden side af skranken. Hvor lang tid har de været udsat for dem?

13. aug 2010 11:55Undersøgelse: Hormonforstyrrende stof i kasseboner smitter af

Re: Tja jeg klarer mig fint...

Vi har ikke alle lige gode øjne. Nogle har faktisk svært ved at koncentrere os i dårligt lys. Kan ikke huske om det var på DTU de dokumenterede det... Men det er herligt, at det ikke gælder for alle. Så kan vi andre vel lære det.

12. aug 2010 21:29Halogenpærer æder strøm som glødepærer

Re: Opklaret

Tak for linket. Ja, ja. Så kan vi jo være lidt mere trygge. Var i år på et 1. hjælpskursus. Underviseren sagde, at han aldrig selv havde prøvet, eller havde mødt nogen eller hørt om nogle, der ikke var kommet igennem til 112. Jo, han havde hørt om det i pressen, men ikke i arbejdssammenhæng. Pre...

12. aug 2010 21:21Navn søges ?

Re: skrive fejl ??

Jeg bruger også flere end tyve træk. Men hvis man søger på nettet, så er det godt nok nogle som bruger færre end mig. Og er hurtigere. Verdensrekorden er vist under 6 sek.

12. aug 2010 19:39Rubiks terning kan altid løses med maksimalt 20 drejninger

Re: Udgangspunkt

Udgangspunktet er "alle" tænkelige cases. Konklusionen er således, at hvis du roder den aller aller aller mest, så kan en ekspert alligevel rydde den op på 20 træk (eller nogle gange mindre end 20 træk). Men der findes tilfælde, hvor eksperten er nødt til at bruge alle 20 træk.

12. aug 2010 19:36Rubiks terning kan altid løses med maksimalt 20 drejninger

Hulk

Får vi glødepæren tilbage, når alt vores energi kommer fra vedvarende kilder? Eller har elsparepære-mafiaen så fundet på en ny grund til at de skal være forbudte?

12. aug 2010 15:52Halogenpærer æder strøm som glødepærer