Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Kim Houmøller

Kim Houmøller

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

For det store flertal er der

For det store flertal er der ingen opladningsmuligheder. En ledning ned fra 2. sal er vel ikke særlig optimalt. Efter valget kommer tømmermændende!

31. maj 2019 14:44Intelligente ladestandere skal skåne det danske elnet

Forvener KBHs havn lukkes helt ned!

Hvis Oslo båden fortsat kan besegle Østerbro er hele forslaget til grin. Man er ved at vedtage en ny kniv/hundelov. Nye biler skal naturligvis overholde de nyeste krav. Alt andet er økonomisk galskab!

1. mar 2018 8:48Folketinget overvejer forbud mod dieselhakkere

Re: En lastbil har brug for moment!

Hvad er det der gør en dieselpersonbil bedre end benzin? Trækkraft og ikke topfart! Og som regel har dieselen færre hk.

20. nov 2017 13:03Tesla truck: 32 ton med 100 km/t på 20 sekunder

En lastbil har brug for moment!

Alt andet er salgsgas. Det vigtigste er hverken hestekræfter eller acceleration, men moment. Kan man køre op ad stejle bakker med konstant hastighed uden problemer?

20. nov 2017 9:58Tesla truck: 32 ton med 100 km/t på 20 sekunder

Grøndalsparken?

Er dette projekt bare opgivet? Blev slået stort op for år tilbage, men der er intet sket. Kan huske de lagde åen i rør efter krigen.

20. nov 2017 9:50Derfor dræner skybrudstunneler budgettet

Elon Musk syndrom?

Bilfabrikker har normalt mange underleverandører. Motorer koster mange milliarder at udvikle. Men Tesla kan selv! Denne aktie er klart overvurderet, og skal langt under 200. Dem der vil ind skal nok komme det. Elon Musk og hans arrogante / hovmodige attitude over for andre fabrikanter er påfald...

3. nov 2017 8:16Tesla taber penge – fordi det er svært at bygge biler

Afskaf alle biler og lastbiler i KBH!

Vi kan så købe ind og hente børn på cykel i stedet for. Forretninger skal ligge i omegnskommunerne, fordi cykling fremmer folkesundheden. Morten Kabel er en fantast der ingen realitetssans besidder. Tænker på ham hver dag når bioaffaldet bliver sorteret fra det øvrige husholdningsskrald, og hver...

18. okt 2017 8:27Cykelstien på H.C. Andersens Boulevard transporterer over dobbelt så mange som vejbanen

Ingen dieselbusser tak!

Busser samt krydstogtskibene bliver ved sammen lejlighed skrottet? Frank du er et sølle populistisk pjok, når sådanne forslag kommer på bedding lige før kommunalvalget. Var det virkelig det du kunne svinge dig op til? At benzinbiler udleder mere co2 er et faktum, men nu har du besluttet dig for f...

10. okt 2017 14:10Frank Jensen: Forbyd nye dieselbiler i København fra 2019

Troede først det drejede sig om noget helt andet!

Støtte mig her og der. Utroligt der stadig gives millionstøtte til godsejere i dette land, der er så forarmede de skal have socialhjælp af E.U. Men i stedet er det kampen mod vindmøllerne igen!

14. sep 2017 12:55Flertal vil nedlægge Den Grønne Ordning

Re: Elbusser et kortsigtet valg!

Der er masser af plads i en bus til batterier. Du skal bare sløjfe passagerne. Denne afsporede debat minder mig om vindmølledebatten 20 år tilbage. Brint er fremtiden!

14. sep 2017 12:50Brintbusser lover os ren luft i byerne