Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Lars Ladingkaer

Lars Ladingkaer

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Sådan er det jo

Store anlægsprojekter hjerhjemme må nødvendigvis betales af os alle, evt. i kombination med brugerbetaling. Dyrt infrastruktur som baner, broer, motorveje er fælles opgaver. Men du har ret i, at der så også skal spyttes i fælleskassen til letbaner i Århus og Odense, samt ny lillebæltsbro (evt. B...

5. maj 2011 10:03København vil have tre nye metrolinjer

Godt lavet

Jeg syntes vinklen passer fint på klip #2 (vinkel nr. 2) også, og skyggerne fra kastet på klip #2 virker rigtige (tårnvæggen). Og såvidt jeg kan time, så holder bolden sig i luften i den samme tid på de to klip. Hvis det er fake, er det godt lavet.

25. sep 2010 16:48Verdens længste basketballkast - er det bluff?

Gør det da det?

Jeg er mand, og jeg kan slet ikke genkende det billede som denne artikel tegner. Men vi går nu heller ikke og flytter rundt på hinandens ting derhjemme, måske derfor :-)

28. aug 2010 11:42Hvorfor spørger mænd altid kvinder om, hvor deres ting er?

Send IC4 på pension nu

For min skyld kan de sende IC4 på pension nu, og vedligeholde IC3 de næste 10 år i stedet. IC4 er et væsentligt dårligere tog at rejse med end IC3.

8. jul 2010 1:00Minister: Vi sender IC4-togene på pension om 10 år

De bedes slukke elektroniske apparater

Velkommen til DSB tog. Vi byder dem velkommen til denne rejse, der i dag går til X-By. Vi beder dem være opmærksom på at dette tog er elektronikfri zone. Alt elektronik med radiosendere skal være slukket på hele turen. DSB ønsker dem en behagelig rejse.

11. mar 2010 21:05DSB erkender dårligere mobil-dækning i IC4-tog

IC4 er generelt et dårligere tog

Ringe mobiltelefoni er en ting. Det smitter også af på 3G dækningen, så man dårligt kan bruge computeren i toget mere (online). Og egen internet har de heller ikke. Dertil dårlig komfort i sæderne, trapper imellem sektionerne og ringe styring af air condition. Den dag jeg ikke kan vælge IC4 fra ...

11. mar 2010 19:13DSB erkender dårligere mobil-dækning i IC4-tog

Re: Mit yndlings legetøj..hvis jeg havde råd

Vi så en billigere drone på CES i Las Vegas tilbage i januar (det er en forbrugerelektronik messe). Den var udviklet for at vise hvad iPhone og iPod Touch kan i forhold til bevægelses-navigation, egentlig som reklame for en spille-motor med samme type navigation. Men de ventede den på markedet ti...

17. feb 2010 21:40Engelsk politi brugte en førerløs drone under en anholdelse

Re: Grøn fup

Der røg den kritiske sans sig vist en tur. At journalister godt kan være kritiske overfor generelle trends, men ikke for det som sker "in house" er ikke noget nyt fænomen. Men aligevel sjovt at kunne påpege når det sker, som her hvor Ingeniørens redaktion da i den grad modsiger sig selv.

30. aug 2009 2:13IDA køber grøn strøm fra Nordsøen til Ingeniørhuset

Re: Trådløs tranport af el?

Ha ha, ja den er god. Nu bliver IDA nødt til at flytte til Esbjerg i en periode, så de kan få glæde af den strøm de køber fra Horns Rev :-)

28. aug 2009 23:21IDA køber grøn strøm fra Nordsøen til Ingeniørhuset