Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
By signing up, you agree to our Terms & Conditions and agree that Teknologiens Mediehus and the IDA Group may occasionally contact you regarding events, analyzes, news, offers, etc. by telephone, SMS and email. Newsletters and emails from Teknologiens Mediehus may contain marketing from marketing partners.

René Ahlquist

René Ahlquist

Kommentarer

Herligt!

Køge-Ringsted Banen blev nedlagt i 1963. Og nu har vi altså fået den tilbage. Jeg undrer mig stadig over, hvordan nedlæggelser og reetableringer kan kaldes fremskridt.

15. maj 2017 14:32Ringstedbanens sidste skinner er på plads

Re: Vor mand i Havana

Ja, Mr. El-ON har travlt med at overbevise investorerne om, at afkastet nok skal komme. De skal bare lige have lidt mere tålmodighed. Det er 'en gammel traver', som åbenbart stadig 'kan hives af stalden'.

1. mar 2017 23:11Rumforsker: Månerejsen er en taktisk manøvre af SpaceX

Patent?

Kan man virkelig tage patent på et - formodentlig stationært - luftskib? For mig lyder det som at tage patent på den dybe tallerken. Men måske man skulle forsøge - det kan måske vise sig at være en indbringende forretning.

4. jan 2017 17:52Amazon tager patent på lagerluftskib

Re: De vitaminløse !

Det er den til enhver tid siddende regerings privilegium at være centrum for satiretegnere.

30. dec 2016 11:43Refns satire: Året der gik 2016

Re: Forkert opbygget system

Jeg er meget enig i dine anskuelser, Finn Langgaard. Men mon ikke det er EU der har fastsat opgørelsesmetoden, for at den kan være sammenlignelig? Og ja, vi betaler for bortskaffelse af affald ved flere kasser.

28. dec 2016 10:54Privatdetektiver afslører elektronikklunsere for Miljøstyrelsen

Re: Virker for langt ude

Helt enig! Jeg er stærkt nysgerrig efter at vide, hvordan politiet vil reagere på disse anmeldelser - og hvilken straf disse formastelige syndere kan se frem til. Der er kommet mange genbrugsforretninger, men endnu ingen egentlige elektronik-genbrugsforretninger. Måske det kunne blive en fin og...

27. dec 2016 9:54Privatdetektiver afslører elektronikklunsere for Miljøstyrelsen

The Pentagon Wars

På forunderlig vis ligner udviklingen af F-35 udviklingen af PMV'en "Bradley". Den sag er der kommet en foruroligende og enormt morsom film ud af, som kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=iDYpRhoZqB...

24. dec 2016 0:53Rigsrevisionen undersøger kampflyindkøb

Opfindelse?

Jeg forstår, at man har designet nogle plasticklodser, men at man ellers ikke har løsninger på ret mange tekniske detaljer. Hvori ligger så "opfindelsen".

15. dec 2016 10:55Entreprenør gør klar til veje af plast

Re: Plastik genanvendelse

Klik dig ind på preciousplastic.com og du finder svaret. Der findes også en mængde spændende videoer på youtube. Brug samme søgeord.

28. nov 2016 14:31Gør det selv-projekt vil bekæmpe plastforurening

Re: 3D print

Ja, materiale til 3D print er en mulighed, hvis man har en extruder.

28. nov 2016 14:29Gør det selv-projekt vil bekæmpe plastforurening