Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Bo Leth Andersen

Bo Leth Andersen

Kommentarer

Re: Hvem har ansvaret?

Jeg syntes denne snak om usikre overskæringer er gået lidt for meget over i at det er DSBs ansvar, Øh, DSB ? Et Arriva tog på Bane Damnark skinner, det kan vist næppe blive DSB's ansvar !

19. jun 2019 8:44Efter dødsulykke: Dansk Jernbaneforbund kræver usikrede overkørsler hurtigt udbedret

Re: Jeg synes ing.dk mangler lidt

Men er det ikke dyrere at ekspropriere/opkøbe en tilstødende beboelsesejendom. Ensomt beliggende boligejendomme på landet, kan ofte købes til væsentlig mindre 1 million kroner. Det er mange af den type ejendomme, kommunerne opkøber for nedrivning !

18. jun 2019 17:07Dødsulykke i Sig: Usikret jernbaneoverkørsel skulle have været nedlagt

Re: Hvad med S tog og letbaner?

Fjernbanerne køre på 25 kV S-tog på 1500 V Metro og Letbane på 750 V, så er vi nede i nærheden af almindelig by-spænding (400 V)

16. jun 2019 23:42Lang række ejendomme ved ny jernbane eksproprieres på grund af magnetfelter

Re: Metro - Politikernes våde drøm

Fanny Broholm har dog nogle interessante pointer såsom »De bilture, der rykker ned, bliver erstattet af ny biltrafik, der overtager pladsen på overfladen. En metro frigør plads på overfladen, mens en letbane derimod optager plads, så man får mindre lyst til at tage bilen,« Ja, så merprise...

11. jun 2019 14:10Metro flytter kun én procent af bilisterne

Re: Metro - Politikernes våde drøm

Med til historien høre, at man af sparehensyn har afkortet perronerne så meget, at man allerede har passeret kapacitetsgrænsen på Nørreport Station, på trods af at antallet af daglige passagerer er ca. 25 procent mindre end forudsat. Befolkningstætheden i Paris er næsten fem gange så sto...

11. jun 2019 12:28Metro flytter kun én procent af bilisterne

Hvad så den anden vej ?

Hvis man nedlægger metroen, hvor mange vil så anskaffe en bil ? All erfaring siger at det er næsten umuligt at lokke billiste ud af deres egen bil. Så længe den kollektive trafik, kan løse trafikanternes transportbehov, bliver de hængende. Men den dag kollektivtrafik ikke er dækkende forsvinder d...

11. jun 2019 12:16Metro flytter kun én procent af bilisterne

Re: Teorierne for indflydelse fra

Gnisterne må danne ozon og andre agressive luftarter, der må kunne have sundhedsskadelig virkning? Til gengæld slipper man for NOX og partikler fra dieseltog. Typisk er det et hus for hver 3-5 km, det må være huse der i forvejen er plaget af støj og vibrationer fra banen.

4. jun 2019 12:06Lang række ejendomme ved ny jernbane eksproprieres på grund af magnetfelter

Re: Vildt at man kan overse en rundkørsel.

Der er en eller anden generel design fejl i automobilet der gør at vi ser disse groteske former for ulykke. Fejl 40 En af de faligste situationer er et kryds hvor vigeplikten bliver "vendt", eller en ny gennemgående vej, der krydser en gammel landevej, hvor den gamle "hovedvej" har vigeplikt.

3. jun 2019 13:06Spørg Fagfolket: Hvorfor skal øen i midten af rundkørslen være så høj?

Re: Under budget

Kan vi håbe på en hurtig politisk beslutning om at sende de nødvendige midler til en fly-over i Ringsted? Nej, de 2 mia. kr. kan blive til 20 km motorvej i Jylland ! Måske efter 5. juni ?

31. maj 2019 10:55Fredag åbner Danmarks første nye fjernbanestrækning i årtier – med ét tog i timen

Re: Fjedring

Er der nogen fordele ved at fjederen er så stram at den sender flyet op igen? Det er ikke kun affjedringen der får et fly til at hønse, problemet er også at flyet har en overskudsfart der gøre at det flyver igen. Affjedringen i sig selv kan ikke sende flyet op i en højde hvor det er kritisk...

29. maj 2019 15:10Hård landing overbelastede vinger og brændstofrør i Aeroflot-havari