Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Erasmus Montanus

Erasmus Montanus

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Håndvask optaget!

Jeg skal love for der er kø ved håndvasken. Ægte CMA procedure (CMA=Cover My Ass). Den eneste, der udtaler sig om sagen, er en tilsynschef i Arbejdstilsynet. Er det nu "kø ved håndvasken"?

17. mar 2010 18:55Dobbeltdørsfælde i københavnsk elevator kan kun fange børn

Re: Re: Giver ingen mening!

Skyldes det frygt for ikke at være i centrum at man på Sjællandssiden ikke vil have denne bro? Så det århusianske ønske om denne bro bunder altså ikke i ret meget andet end mindreværdskomplekser?

12. mar 2010 10:40Massivt pres fra magtfuld kæmpelobby for bro over Kattegat

Tilsyneladende kun gangbro

På http://www.byoghavn.dk/marmormolen omtales broen nu kun som "en gangbro" og ikke længere som en kombineret cykel- og gangbro, hvilket er opløftende. Den ændrede betegnelse skyldes muligvis Klaus Bondams deroute fra TMF, alternativt et strøg af sund fornuft i By & Havn.

11. mar 2010 16:37Nu starter byggeriet af FN-by med cykelsti i 65 meters højde

Smage egen medicin?

Som udefrakommende er det jo svært at vurdere, hvad der er fup og hvad der er fakta i ovenstående artikel, men det skal ikke forhindre mig i at mene, at det tangerer det komiske at læse om journalister, som jamrer sig over at få en gang hårdkogt spin i hovedet fra modparten. Spin er jo ellers nog...

19. nov 2009 16:56DSB løj for at standse kritiske journalister

Det er nemmere bare at linke

Hvorfor linker I ikke blot til pressemeddelelsen fra Air France, fremfor at oversætte den og finde på tåbelige udtryk som "monsterflyet". http://corporate.airfrance.com/en/press/pr...

16. nov 2009 16:31Første europæiske tur med monsterflyet A380 på fredag

Re: Renovering

Har du været på Nørreport for nylig? Det er en nedslidt svinesti af dimensioner, som i høj grad trænger til renovering, dieseltog eller ej.

23. okt 2009 8:46Klar til kaos? Nørreport lukker for fjerntog i 8 måneder