Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jens loggo

Jens loggo

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Det måtte jo komme.

Jeg kan ikke se hvad problemet er. For en sikkerheds skyld, burde jeg nok have markeret denne kommentar som sarkasme. Men, da jeg har tiltro til civiliserede menneskers evne til at læse mellem linjerne, har jeg undladt dette. Med den bemærkning, har du så netop ikke undladt det alligevel.

3. jan 2017 11:00Sex-robotter med kunstig intelligens vil gøre almindeligt samleje dødkedeligt

Re: Al denne snak om hvordan ting

Al denne snak om hvordan ting skulle fungere og folk skulle handle, ændrer jo ikke på at det ikke kan være DSB's ansvar at tage højde for folks egen livsfarlige opførsel. Jo, det er netop DSB's ansvar, da DSB's job netop er at køre med mennesker, som ikke altid opfører sig ...

3. jan 2017 10:42Lokoførere efter Vejle-ulykke: Enmandsbetjente IC3-tog er alt for farlige

Havariundersøger Bo Haaning

Havariundersøger Bo Haaning kan dog ikke svare på, hvorfor DSB ikke kunne fremskaffe dokumentationen. Men han valgte at stole på, at den fandtes et sted i DSB´s gemmer og jagtede den ikke yderligere, fordi den ikke var afgørende for resultatet af hans undersøgelser. Det er overhovedet ikke no...

3. jan 2017 10:37Lokoførere efter Vejle-ulykke: Enmandsbetjente IC3-tog er alt for farlige

Re: Det må da primært være

Det må da primært være kvindens egen skyld at situationen opstod fordi hun var så dum at stikke en hånd ind imellem to døre der var ved at lukke. Hver gang dumme (eller fulde) mennesker finder på nye måder at bringe sig selv i fare skal vi fluks i gang med at sikre at det ikke kan ske med en m...

3. jan 2017 10:33Lokoførere efter Vejle-ulykke: Enmandsbetjente IC3-tog er alt for farlige

Upraktisk at skulle bruge telefon

Sæt dog et display på den, så man ikke skal stå og skifte mellem to enheder.

3. jan 2017 9:59Håndholdt scanner afslører det sande indhold i supermarkedernes mad

360 er ikke VR

Jeg mener ikke at 360 video (som eksemplet fra Discovery) kan kaldes VR. 360 video er hverken 3D, interaktivt eller computergeneret.

17. nov 2016 12:00Filmstudier om VR: Vi gør brug af trick fra tryllekunstnerens verden

Hvad er prisen?

Den økonomiske gevinst kan ikke afgøres kun ud fra den årlige besparelse, men kræver at vi også ved hvad omkostnignerne ved udskiftnignen er.

5. okt 2016 9:47DSB sparer 38 millioner om året ved at udskifte syv IC4-tog med lokomotiver

Der mangler ikke plads på land

Der mangler ikke plads på land til at bygge studieboliger, så de kunne lige så vel bygges på land som på vand. Det ville da uden tvivl være et fedt sted at bo, men 4000 til 6000 kroner er i for meget for en studiebolig til én person.

2. okt 2016 22:56Studerende skal bo på bølger

Kapløb

Da forbrydere også vil bruge denne teknologi, vil bilerne efterhånden blive udviklet med en beskyttelse mod det. Dermed er den slags metoder lidt ligegyldige, og det er bare et spørgsmål om, hvad det næste bliver.

5. aug 2016 11:21EU udvikler elektromagnetisk våben mod farlige bilister

Hvor mange beskeder?

"For mere end 140 beskeder om dagen, svarende til en besked hvert tiende minut, á 12 bytes er ikke tilladt" Ok, men hvor mange er så tilladt? Hvor mange må man sende for f.eks. 1 euro om året? 12 bytes per besked er intetsigende, uden at vide hvor mange man kan sende, og hvor tit de kan sendes.

1. aug 2016 17:25Danmark får et helt nyt mobilnet, der vender branchen på hovedet