Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Bo Brændstrup

Bo Brændstrup

Kommentarer

Re: Checklisten

Hvad er et "Meincke-step" fx? Det er et beslag der monteres på launch tower, som Meincke kan stå på mens han skruer det øverste launch rail beslag fast på Nexø II.

2. aug 2018 11:56Vi prøver igen!

Re: Hvis det nu er som skrevet, .....

TV2 Lorry har været med metroen og medbragt et termometer: https://www.tv2lorry.dk/artikel/svedetur-i...

29. jul 2018 11:10Passagererne sveder, og Metroselskabet ved ikke, hvor varmt de har det

Re: Det grej Gudmansens team anvendte....

anvendes idag til at undersøge landet under Antarktis iskappe Nej, det passer altså ikke. Den operative radar (Polaris) er to generationer nyere.

4. jun 2018 16:00Isbyens sidste hemmelighed: Hvorfor droppede amerikanerne byen under isen?

Re: Tal og journalister

DR sender tre kanaler på FM + Radio24syv og det koster 28 millioner kroner ifølge Ing.dk Det er 7 millioner kroner per kanal. DR sender, udover P1, P2 og P3, også P4, både landsdækkende og regionalt, på FM.

18. apr 2018 10:38FM-sluk: Staten sparer håndører og kan ikke genbruge frekvenserne

Re: Spændende

Det kan absolut ikke "fint" lade sig gøre at lave en sådan "brusehovedinjektor" med skråtstillede huller, for så havde CS selv gjort det. De prøvede; men måtte til sidst opgive og sende produktionen ud i byen Det har du misforstået, for ovennævnte er ikke korrekt. Det var hele tiden mening...

2. mar 2018 16:49Se principperne bag studenter-raket fra DTU

Re: Opklarende spørgsmål om Jupiter-delartiklen

Er den viste projektion af satellitbanen bare et helt "normalt" billede af et sådant polart kredsløb ? Kredsløbet er som nævnt stærkt elliptisk, ikke cirkulært. Satellittens afstand til Jupiter er derfor omkring en Jupiterdiameter over polerne, mens den er en brøkdel af en Jupiterdiameter ...

2. feb 2018 11:56Besynderlighederne i Jupiters magnetfelt dukker gradvist op

Re: Rumskib?

Ifølge Den Danske Ordbog (DDO) er et rumskib bemandet, en rumsonde ubemandet, og et rumfartøj er en fællesbetegnelse for rumskibe og -sonder. DDO kan findes på ordnet.dk.

10. dec 2017 20:30Vil CubeSats introducere en Moores lov for rummisioner?

Re: Lidt ekstra sikkerhed

Jeg syntes faktisk det er en rigtig god observation og meget velbegrundet bekymring Anders kommer med og han kommer også med en rigtig god og nem løsning. Hvad tænker du? Min holdning er at man ikke nødvendigvis kan sammenligne en løs batteriholder som der anvendes her, med en "del af kas...

11. nov 2017 20:39Spica faldskærmstest - I er inviteret

Re: Lidt ekstra sikkerhed

Jeg anbefaler at I sliber batterierne lidt på polerne og lodder dem sammen med en stor loddekolbe, så I hurtigt får varmet metallet op uden at ødelægge kemien indeni. Lodde? På lithiumthionylkloridbaserede primærbatterier? Det har jeg bestemt ikke lyst til.

10. nov 2017 10:20Spica faldskærmstest - I er inviteret

Re: Mere til CS

Jeg går ud fra, at patch antennens følsomhed er omdrejningssymetrisk om en akse vinkelret på antennens plan, og det er forklaret, at azimuth styres i forhold til modtageantennen. Nej, som der står, er udstrålingsdiagrammet asymmetrisk. Kan I oplyse noget om antennes karakteristik - med an...

11. jul 2017 16:40Wi-Fi langdistancetest