Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Anders Juhl Jensen

Anders Juhl Jensen

Kommentarer

MF + Pernille Vermund

Pernille Vermund fordi hun mener at Danmark ikke skal have en miljø- og klimapolitik, men en miljø- og energipolitik og mener at Danmark skal tilade at der forskes i og udvilkes kerneekraftsteknologier.

13. maj 2019 9:56Hvem skal vi så (ikke) stemme på ?

80-20

Lyder omtrent rigtigt, hvis man følger pareto fordelingen 80-20, der siger at 80 % af værdien skabes af de 20% mest produktive.

30. apr 2019 12:54Lille elite af forskere sidder på 90 procent af danske forskningsmidler

Re: Mon USA har:

Det var nu mere ydre stress (combat scenario) jeg refererede til. Ingen atomdrevne skibe har været i noget der blot minder om "combat scenario" - nogensinde. What? Amerikanske atomdreven hangarskibe, destroyers og cruiser har da været i combat mange gange fra Vietnam og frem.

3. apr 2019 12:16USA vågner op ?

Når PHK vender tingene på hovedet og snakker bagvendt

Når PHK vender tingene på hovedet og snakker bagvendt PHK vil have os til at tro at køber nogle danskere kernekraftværket i ringhals, så skal man pludselig til at bygge nye dyre HDVC-forbindelser. Det er rent spin. Hvorfor skal man dog det? Hvis der bygges ny produktiktonskapacitet. kerne, kul...

12. feb 2019 10:29Ringhals og EuroAsia

Nedlæg jernbanen i Danmark

Jernbaner er so last century og passer ikke til dagens transportbehov, der løses billigere og mere fleksibelt med busser, individuelle private biler, samt brug af disse i diverse samkørslersformer, fly og lastbiler.

12. jul 2016 14:32Kronik: Her er de vigtigste baneinvesteringer

Nej vi skal hverken have tog

Nej vi skal hverken have tog til gods eller passagere/ Hvis du beholder det ene skal du opretholde hele infrastrukturen, bureaukratiet og trafikpolitikerne.

27. jun 2016 2:30Bliver det Danmarks nye eltog?

So last century

Tog er so last century. Brug busser og apps til at lade folk organisere samkørsel. Det er billigere og mere fleksibelt. Det er selvorganiserende. Vi har slet ikke brug for staten til at tage beslutninger om vores transport. Tag nu den beslutning om at Danmark ikke skal have jernbaner, bortset f...

26. jun 2016 23:46Bliver det Danmarks nye eltog?

Re: Problemet?

En befolkning, der (demokratisk) tror på havsens stigning og vindmøller, er i virkeligheden bedøvende ligeglade med videnskab,men søger pønitense. Det kan ham den nye sikkert lige så godt som så mange andre. Ovenpå Niels Bohr er respekt for videnskab faldet drastisk og hvis der kommer en ny...

14. jul 2015 11:16Analyse: Videnskabsminister i umulig balance mellem tro og viden

Re: Løgn?

Løgn? I USA viste en stor undersøgelse i 2010, at kun 45 procent af befolkningen troede på Darwins evolutionslære, Really? Mon ikke det kan tilskrives "løgn, forbandet løgn og statistik"? Gid det var så vel. 2009 Pew Research:: Young Earth Creationism: 31% Belief in evolution guided b...

14. jul 2015 10:34Analyse: Videnskabsminister i umulig balance mellem tro og viden

Blog

Kommer vi til at opleve Copenhagen Atomics med egen blog på ing.dk?

1. mar 2015 0:11Danske forskere vil brænde atomaffald i mini-reaktorer