close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jan C Damgaard

Jan C Damgaard

Kommentarer

Re: Gennemsnitstemperaturen i en

Det er ikke temperaturen, men den ændring af klimazonen, der påvirker særligt specialiserede insekters levevis. De insekter der er tilbage, vil sikkert vise sig at være generalister.

20. okt 2018 15:43Regnskovens insekter forsvinder i hobetal

Re: Fast indkomst til statskassen.

Det er i perioden anden halvdel af 70erne til midten af 80erne skiftet sker. Der var mange flere mindre private selskaber, hvor det gik fint. I 80'erne skulle politikere blande si i dit og dat, og der var bøvl med hvilken afdeling af LO skulle organisere(blokader mm.) Først derefter f...

20. okt 2018 9:51Regeringen vil ikke lade Københavns Borgerrepræsentation teste roadpricing

Naturens sumpgasser

Hvor meget kommer fra permafrost, havene, sumpene og moserne? Det skal så sættes i perspektiv. Dansk mælk og køer betyder uendeligt lidt.

20. okt 2018 9:42Forskere forener komælk med klimamål

Radiaktive stoffer

I de år vi har fyret med kul, indeholdt asken mange forskellige radioaktive isotoper, Radon, Thorium, Uran, Bly m.fl. Niveau har været lave i kul, men ved forbrænding opkoncentreres de i asken, hvilket heller ikke overrasker i forbrænding af træ. Vi finder sikkert meget andet, der i træets levet...

19. okt 2018 11:50Danske varmeværkers bioaske indeholder for meget radioaktivt stof fra Tjernobyl

Re: Der åbenbart en del jyder......

Det er jo det tyskerne i øjeblikket er ved at lave om på jf. artiklen. Det skyldes også en del problemer med andre bundesveje som A39, A49, A143 m.fl. Selv omfartsveje kan støde ind i problemer, selvom det vil løse trafikproblemerne i byerne.

18. okt 2018 13:54Tysk lovændring baner vej for at bygge Femern-tunnelen allerede fra næste år

Re: ?

Bilisterne er i flertal her på linjen. Måske skatteydere er.

18. okt 2018 13:37Regeringen tillader ikke forsøg med roadpricing i Københavns Kommune

Re: ?

Så kommunens finansielle udskejelser skal betales af alle skatteydere? Mon ikke det er det regeringen er imod? Det er jo ikke gratis.

18. okt 2018 8:56Regeringen tillader ikke forsøg med roadpricing i Københavns Kommune

Re: Vildsvin

Fodring kan være affaldsbeholdere på rastepladser, vildsvin kan komme til eller at madpakken sydøstfra ryger ud af vinduet.

17. okt 2018 14:46Masseudryddelse af pattedyr: Naturen skal bruge millioner af år på at komme sig

Re: Stop Femern-forbindelsen

Scandlines har allerede meddelt at de kan sejle billigere end hvad det kommer til at koste at passere Femern-forbindelsen. Hvad har så afholdt dem fra at sætte prisen ned i al den tid? Det er varm luft. Dermed indrømmer de jo at de har presset citronen.

17. okt 2018 4:19Tysk lovændring baner vej for at bygge Femern-tunnelen allerede fra næste år

Vildsvin

ASF bliver af EU ikke taget seriøst nok, så der er risoko for at udbredelsen forbliver ukontrolleret. Det er en sygdom hvor dyrene dør. Her fra det Belgiske udbrud: http://www.pig-world.co.uk/news/number-of-... Betænkeligt nok, blev vildsvinene fodret? Det er måske tamme vildsvin? Eller er der en...

17. okt 2018 4:13Masseudryddelse af pattedyr: Naturen skal bruge millioner af år på at komme sig