Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jan C Damgaard

Jan C Damgaard

Kommentarer

Re: Noget af en tur

Det bliver dyrt. Mon de låner pengene i Kina?

16. jun 2019 9:48Nasa skal bruge 200 mia. kr. mere for at lande på Månen

Re: Noget af en tur

Hvorfor bemandet? Materielt set kan der sendes mere til månen ubemandet, og få mere udbytte over en længere tidsperiode.

16. jun 2019 9:28Nasa skal bruge 200 mia. kr. mere for at lande på Månen

Re: Naturgas = metan

Det største udslip af metan sker ved udvindingen og transmission af fossil kulbrinter.

15. jun 2019 11:292018 var endnu et rekordår for verdens forbrug af gas

Mangler der ikke ..

.. en Forstkandidat til denne skovplantning. Antallet lyder ikke som noget særligt, bedre var det angivelse af areal hvor skovbund og plantning foregår mere professionelt. I en skov regnes der med tilvækst i kubikmeter pr. Ha, der varierer fra år til år.

14. jun 2019 13:20Norwegians træplantning for klimaet visner

Re: 55 milliarder kubikmeter

Er det dårlige elforbindelser mellem syd og nord? Mere præcist ingen, og byggetilladelser herfor har samme problem som vejbygning og Fehmarn-bælt forbindelsen. Protester ført an af bl.a. NaBu.

13. jun 2019 22:37Donald Trump kigger på sanktioner mod Nord Stream 2-gasledning

Globaliseringens pris

Så længe alle i verden køber stort ind af varer fra Kina med stort CO2 aftryk, nytter det intet. Særligt når det vi køber kun holder 1-5 år, før det skibes afsted som skrot. Hvis EU skulle gøre noget der batter, så var det en forbrugerbeskyttelse og garanti-krav på mindst 10 år på alt. (Særligt p...

13. jun 2019 22:32Verdens energiforbrug og CO2-udledning accelererede i 2018

Re: Dette cirkus må stoppe

Hvordan kan sådan en påstand få 6 tommel op på ing.dk? Der er måske slet ikke så mange danskere i Danmark? Eller hentydes der til 350.000 danskere som ngo'erne næppe repræsenterer? ;-) Jeg forstod heller ikke mellemregningerne, så en tommel var det ikke værd.

13. jun 2019 22:1919 danske ngo’er i fælles front: Giv os en klimalov

Re: Miljøregnskab for alle nye lovforslag

For at koble noget incitament til forslaget: Folketinget betaler for udarbejdelsen af de grønne regnskaber for lovforslagene ud af partistøtten. Så er der ligesom sat i budget og forårsageren betaler! Er de løbet tør for penge, så er der stop for nye lovforslag. Lidt mere alvorligt: Ekstra admi...

13. jun 2019 12:1519 danske ngo’er i fælles front: Giv os en klimalov

Re: Ville du det Flemming........

Det er koens kernekompetance der er udfordret Er det virkelig det der er ønskes? Det der er sket, er at methan fra udvinding af fossil energi er accelereret. Er det for at kompensere for metan-tab fra gasledningsnettet fra nuværende og kommende gennem Danmark til Tyskland og Polen, at landbruget ...

13. jun 2019 10:08Professor: Ambitiøs CO2-reduktion i landbruget kræver, at vi dropper dyrene