close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jan C Damgaard

Jan C Damgaards billede

Kommentarer

Re: Potent stof/lille solgt mængde

Mange importer midler fra udlandet. De allerfleste landmænd importerer ikke midler fra udlandet. Så hvor mange er "mange"? Eller insinueres at landmænd konsekvent bryder loven? Er der dokumentation for den vidtgående påstand?

23. jul 2017 21:36 Kræftfremkaldende og skadeligt for fostre: Regeringen kæmper for at beholde omstridt pesticid

Re: Re:Ammoniak

Nej, jeg tror heller ikke at det er målbart, hvad planter fordamper af ammoniak, alene bladets pH på 5-6 taler imod det. Der er nok under særlige forhold, står ikke hvilke(måske også stress): Planterne kan dog også tabe mineralske næringsstoffer fra bladene. F.eks. blev risplanters tab a...

23. jul 2017 8:40 Økologisk Råd: Danmark skader sit grønne omdømme med nej til ammoniakreduktioner

Re: Persistens

Nedbrydning Independent studies show that the photodegradation half-life time of most neonicotinoids is around 34 days when exposed to sunlight. However, it might take up to 1,386 days (3.8 years) for these compounds to degrade in the absence of sunlight and micro-organism activity. Jeg er i...

22. jul 2017 22:35 Danske raps smøres i bi-dræbende pesticid, som EU vil forbyde

Re: Blandt ligemænd

Det er vel den Russiske Republik's flådes 100 års jubilæum.

22. jul 2017 18:57 Russisk atom-ubåd passerede Storebæltsbroen og Langeland

Re: Persistens

Med hensyn til sædskifte har jeg ikke i frisk erindring, hvor mange år, der går mellem en raps. Jeg har set anbefalinger på 4 år, men kende ikke til de faktisk tal. Det er at stramme den lidt, idet vi har set knoldbægersvamp enkelte steder i 2016. Så er det automatisk 7 års karantæne, ell...

22. jul 2017 17:27 Danske raps smøres i bi-dræbende pesticid, som EU vil forbyde

Re: Ammoniak

Her er om kvælstofcyklus: https://www.boundless.com/microbiology/tex... Tror ikke at det er målbart hvad planternes stomata respirerer af ammoniak.

22. jul 2017 17:12 Økologisk Råd: Danmark skader sit grønne omdømme med nej til ammoniakreduktioner

Re: Den ultimative koncentration

Hvis man kun anvender clothianindin hvert anden år , vil den ultimative koncentration naturligvis være mindre, men man kan ikke løbe fra en akkummuluation. Det er bare ikke realistisk med hvert andet år eller hver tredie år, tidligst hver 5. eller 7. år. Desuden er det ikke lige tilgængel...

22. jul 2017 6:21 Danske raps smøres i bi-dræbende pesticid, som EU vil forbyde

Re: hvis lave vande ikke tillader ubåden at sejle neddykket

PS: Om dybdegang så er fra bund til top af tårn er jeg usikker på. ;-) Et sammenstød med et fragtskib vil nok være fatalt, Stena- og Color line sejler også den rute. (De har også en dybdegang) ;v)

21. jul 2017 19:27 Russisk atom-ubåd passerede Storebæltsbroen og Langeland

Re: Den ultimative koncentration

Den ultimative koncentration opnås kun ved år efter år at anvend den samme koncentration. Det var netop også et vægtigt kritikpunkt. Så der er ingen akkumulation.

21. jul 2017 18:06 Danske raps smøres i bi-dræbende pesticid, som EU vil forbyde

Re: Blandt ligemænd

Egentlig var det Peter den Store, der (igen) fik adgang til østersøen. Så det er vel godt 300 år siden for flåden i Østersøen. Der vist var en genrejsning af Rusland siden den nordiske 25-års krig. Men det er også et svært emne.

21. jul 2017 18:02 Russisk atom-ubåd passerede Storebæltsbroen og Langeland