close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Erik Lilholt

Erik Lilholt

Kommentarer

Kransekage?

Har de bestilt kransekage? Ellers tror jeg ikke på det :-) Måske skal man tage et kik i dronningnes kalender.

13. nov 2018 17:58Metroselskabet fejer tvivlen væk: Nu tyder alt på, at cityringen åbner til juli

2 systemer

Det har været skrevet at der er 2 rapporteringssystemer: Et åbent og et mere lukket. I det lukkede system har russerne korrekt meldt om lastens indhold. I det åbne system har de ikke, men det er de efter sigende heller ikke forpligtet til.

6. nov 2018 20:44Rusland sejlede våben gennem dansk farvand i det skjulte

Hvad er det som er blevet dyrere?

I hele denne sag synes jeg man savner noget om HVORFOR budgettet er overskredet så voldsomt. Hvad er det mere konkret som er underbudgetteret? Er det undergrunden, spildtid fordi der kun kan arbejdes under sporspærringer, logistikken omkring at flytte spor og holde stationen i drift eller hvá ???

1. nov 2018 8:34Massiv fejlbudgettering af Ringsted Station blev blåstemplet af tre forskellige konsulentfirmaer

Det er dyrt ...

Man må blot endnu en gang konstatere at det er dyrt at være fattig. Og så må man håbe at der ved næste ombygning er tid, fornuft og vilje til at lave et realistisk budget som tager højde for omkostningerne forbundet med at byggeriet i stort omfang skal ske under sporspærringer om natten nat og i...

29. okt 2018 9:06Ringstedbanens nye station må bygges om igen, når Femern-tunnelen åbner

Re: Hmmm

Jyllands Posten har et af de bedre bud på hvordan man staver til Sojus (fra artikel på hjemmesiden): "Rapporten kom samtidig med, at Rusland meddelte, at det aflyser alle ubemandede missioner med Sjus-raketter i år."

11. okt 2018 17:30ISS-opsendelse fejler – astronauter måtte nødlande i kapslen

Prioritering?

Her er en video fra Sporvejsmuseets hjemmeside som viser en tur fra Aarhus H. til Skejby (den stammer fra kort efter åbningen). Her kan man se at stoppestederne de fleste steder ligger på SAMME side af krydset som Peter skriver. https://youtu.be/_1GGgQjzSZA Jeg troede at stoplysene i krydsene s...

12. sep 2018 17:21Letbane er svært

Re: Hvad koster driften per tavle præcis?

@Christian: Jeg har engang hørt at det bl.a. har at gøre med licenser til en Oracle database som systemet bruger til at lagre data. Det var bl.a. spørgsmålet om hvor mange "brugere" der er af databasen. Er det de administrative medarbejdere hos VD som kan sætte tekst på tavlerne eller er det all...

10. sep 2018 10:01Kasserede elektroniske trafiktavler har kostet staten omkring 80 millioner kroner

1 mill/år???

Der står at det koster godt 6 Mkr./år at drive tavlerne ved Motorring 3 og at puljemidlerne var på 30 MKr/år (man kan ikke se om disse puljemidler også gik til andet). Det er da noget mere end 1 Mkr. Eller har jeg misforstået noget?

10. sep 2018 8:15Kasserede elektroniske trafiktavler har kostet staten omkring 80 millioner kroner

Re: Hvilke halogenpærer er omfattet?

@Richard Ja, det har jeg også set. For nogle år siden købte jeg et par stykker, men de var lidt større end halogenudgaverne og dermed FOR store til vores køkkenskabe-spots.

24. aug 2018 21:55Farvel til halogen: 1. september bliver halogenpæren forbudt

Hvilke halogenpærer er omfattet?

Gælder det ALLE halogenpærer eller kun de store med gevind? Der findes rigtig mange lamper med de små halogenpærer med 2 "stifter", f.eks. indbygningsbelysning, standerlamper etc. Hvad med dem?

24. aug 2018 19:41Farvel til halogen: 1. september bliver halogenpæren forbudt