Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Thomas Pedersen

Thomas Pedersen

Kommentarer

Re: Kan i også få dem til at

Kan i også få dem til at dreje resten af BPM100? :-) Måske :-) Ej, planen med resten af BPM100 er at det er plasmaskårne dele der skal valses og svejses sammen. Og plasmaskæring kan vi jo nu selv efter at vi fik vores hjemmebyggede plasmaskære op at køre i lørdags :-)

2. apr 2019 20:42Swirlers fra Nordjylland

Re: Er i ikke lidt bagefter i

Jo det er vi. Det var ikke en del af min oprindelige plan at lave en BPM5 med swirlers, men jeg tror det giver rigtig god mening at prøve det af i mindre skala. Det rykker hele tidslinien en del. En tidslinie som var meget optimistisk til at starte med. Jeg havde helt oprindeligt en ambition om a...

2. apr 2019 20:38Swirlers fra Nordjylland

Re: Hvorfor lodde

Så vidt jeg kan se, er der jo ikke behov for, at det skal være super tæt i gevind? Der skal nu helst (som i helt sikkert) være tæt mellem LOX og ethanol. Ellers kan det gå hen og blive dårligt meget meget hurtigt :-)

22. feb 2019 11:37BPM5 med swirlers?

Re: Jeg synes Curve virker ret

Er der nogen planer fra deres side om at lave noget der kan embeddes? Du kan se et eksempel på vores eget site: https://copenhagensuborbitals.com/bpm-5-wi...

21. feb 2019 23:16BPM5 med swirlers?

Re: Jeg synes Curve virker ret

Ved "Propellant flow rate and OF", omkring t-17 sekunder antager jeg at rørene skylles med ilt og ethanol, så der ikke er bobler i når motoren skal startes. Rørene skylles ikke. Det sker umiddelbart efter at vi igangsætter tryksætning af tankene. At vi tryksætter tankene bør ikke lede til...

21. feb 2019 23:07BPM5 med swirlers?

Re: Jeg synes Curve virker ret

Hvor kommer de forskellige spikes i kurverne fra? Hvis det er temperaturkurven du hentyder til, så er der nogle enkelte samples der falder ud med mærkelige værdier og giver nogle spikes. Det vil kræve lidt data-massage at fjerne dem, men det har jeg ikke fået gjort.

21. feb 2019 23:03BPM5 med swirlers?

Re: Jeg synes Curve virker ret

Er der nogen planer fra deres side om at lave noget der kan embeddes? De understøtter allerede embedding via iframe. Men det understøtter Ing vist ikke. Jeg kan i hvert fald ikke få det til at virke.

21. feb 2019 23:01BPM5 med swirlers?

Re: ..... og sølvloddes sammen.

I min version er hele injektoren ikke særlig servicevenlig. Den kan faktisk slet ikke skilles ad. Det vil bestemt være kønt om man kan lave noget der er mere service-venligt, fx som foreslået ved at swirlerne skrues sammen.

8. jan 2019 22:20Swirlers

Re: Riffelgang

Det er bestemt muligt at exit skal redesignes, det får vi forhåbentlig at se, når vi kommer i gang med nogle test. Riffelgangen husker jeg svagt at have set en tegning på. Det er måske værd at overveje. Omend arbejdstiden må stige en del, hvis det skal laves på en drejebænk. Det er nok mest anve...

8. jan 2019 22:17Swirlers

Re: Standard dyser??

Det tror jeg ikke rigtig vi har overvejet. Men jeg vil da fluks suse ind på deres side og kigge i deres katalog om der er noget spændende at finde.

3. jan 2019 23:35Swirlers