Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Emil Kastberg Rasmussen

Emil Kastberg Rasmussen

Kommentarer

Enig.

Jeg har aldrig fattet, hvorfor mine klassekammerater har haft så svært ved tysk, og jeg er fra '88. Så svære er kaserne og ordstillingen altså heller ikke.

17. dec 2011 21:38Leder: Europa tysk-forandret: Nu skal Danmark helt ind i sindet

Indfagning.

Kan udslipppet ikke "bare" indfanges og lagres? Canada har da i hvert fald masser af plads.

17. dec 2011 20:56Ja til tjæresand og nej til klima sparer Canada for 75 mia. kr.

OLED-skærme?

Vil organiske dioder give den samme effekt?

25. nov 2011 19:16LED-skærmen gør dig effektiv - men ødelægger din søvn

Re: LED skærme er også LCD!

[quote]Er der også tale om LCD-skærme? Det er jo næsten det sammen som en LED-skærm, men der står kun LED i artiklen. Samsung's marketing maskine har virkelig været effektiv når det gælder begrebet 'LED' skærm! Faktum er, at LED skærme er LCD skærme! Som også skrevet andetsteds...

23. nov 2011 22:10LED-skærmen gør dig effektiv - men ødelægger din søvn

Re: Hvad med Kalundborg?

Hvorfor ikke også s tog til kalundborg? Det er jo netop det. Højfrekvente tog mellem "større byer" (Ringsted, Holbæk, Kalundborg, det østjyske bybælte osv.) bør også implenteres. Det skal bare ikke være s-tog.

9. maj 2011 18:37Eksperter: Grønt lys for S-tog til Helsingør og Roskilde

Re: E

[quote]Du er dog den største pestilens siden RUF-Palle. "FUCK YEAH 4 BROER AM I DOIN IT RITE????" Jeg har faktisk foreslået 4 + 2 broer, se http://ing.dk/artikel/117847-tre-alternati... Og så har jeg anmeldt dig til debatværten. Der er grænser.[/quote]Det har jeg sjovt nok ikke set noget t...

8. maj 2011 19:41Se de fire mulige forbindelser over Lillebælt

Roskildes position som fjerntogsstation.

Nu da Køge-banen er vedtaget, må man jo forvente, at en del Intercity-tog vil køre ad den vej. Så Roskilde kan jo under alle omstændigheder ikke få lige så mange hurtige afgange til København.

7. maj 2011 4:45Eksperter: Grønt lys for S-tog til Helsingør og Roskilde

Re: Hvad med ringbanen ?

Har de en Køge, Høje-Tastrup, Ballerup, Bagsværd, Lyngby ringbane med i planen ? Poul-Henning Køge-Høje Taastrup? Mener du ikke Greve/Ishøj/Hundige-H. Taastrup?

5. maj 2011 20:21Eksperter: Grønt lys for S-tog til Helsingør og Roskilde

Re: E

Byg 1 bro Røsnæs - Samsø 2 bro Samsø - Endelave 3 bro Endelave - Gylling Næs (Jylland) 4 bro Fyn - Endelave Det giver fordele til både Nord- og Syddanmark: hurtig forbindelse København - Århus: 1 - 2 - 3 hurtig forbindelse Odense - Århus: 4 - 3 Du er dog den største pestilens sid...

5. maj 2011 18:27Se de fire mulige forbindelser over Lillebælt