Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Dennis Thrysøe

Dennis Thrysøe

Kommentarer

Re: Hvordan kan det koste så meget?

Jeg hørte for nogle år tilbage at der kører en full-blown Oracle instans til hver tavle. Ved ikke om det var/er korrekt.

13. apr 2018 15:28 Motorvejens molbohistorie: Nu tændes - nogle af - trafiktavlerne igen

Landejendomme?

Så vidt jeg kan se har man nærmest kun en chance hvis man samler et antal husstande - gerne over 100. Det er ret ærgerligt for ensomt beliggende landejendomme, der næppe har en chance for at modtage tilskud til etablering af hurtigt (eller bare nogenlunde tidsvarende) Internet.

28. aug 2017 16:52Københavnere søger igen om tilskud til bredbånd – trods politikeres protester

Re: Mobil bredbånd i byområder

Ja, billigste løsning med fri data er nok et SIM-kort fra Plenti til 119 kr md. Så vidt jeg har forstået så gælder Plenti's fri data kun på telefonen, og ikke når man deler med andre devices. “Frit dataforbrug gælder kun på din mobiltelefon og ikke som access-punkt til andre enheder (te...

23. maj 2017 11:00Landdistrikter til hovedstaden: Hold fingrene fra vores bredbåndsstøtte

Oracle?

Var det disse tavler, hvor der skulle betales for en seperat Oracle server licens til hver enkelt? Måske det er sådan noget der gør dem dyre at drive?

26. apr 2017 10:09Molbohistorien om trafiktavler: Slukkede tavler bliver hængende

Landdistrikter

Og stadig ingen teleselskaber der gider tænke nyt til os stakler på den anden side af byskiltet uden coax, og med gamle lange kobberlinier. Teleindustri: Hvis I lancerer en god bonding løsning imellem ADSL og 3G/4G med flatrate data, tror jeg der er mange potentielle kunder uden for byskiltene :)

18. apr 2016 10:34Baghjul til ADSL: Nu kan du købe bredbånd på tv-kabler uden en tv-pakke

Re: Lidt for let

Jeg undskylder det personlige, men jeg forstår det ikke. Morten har vel bare, ligesom Poul-Henning (og jeg selv), draget den konklusion at man ikke kan regne med politikernes "garanti" for ikke at overdrage flygtningeområdet til EU?

25. nov 2015 12:46Nåmen Nej tak.

Politikeres kvalitet

På den ene side mener jeg at med den kvalitet politikere vi kan mønstre til vores delstatsparlament er vi bedre stillet ved at afskaffe retsforbeholdet helt. Jeg har overordentligt svært ved at se at EU-politikerne skulle have en bedre kvalitet. Hertil kommer så den åbenlyse mangel på demokra...

25. nov 2015 12:22Nåmen Nej tak.

Re: Hvad er argumentet at for

Men det forudsætter naturligvis at man finder overgrebet urimeligt nok til at stille kaffekoppen Du har ret. Ihvertfald på det teoretiske niveau. Jeg har skrevet til ministre og MF'er nogen gange. Jeg har aldrig fået et ordentligt svar. Enten ingen svar overhovedet, eller også et de...

29. okt 2015 11:37Sig nej til politistaten

Re: Hvad er argumentet at for

Tilbage til emnet: Hvordan får vi Justitsminister Søren Pind til at oplyse denne betændte sag ? Problemet er vel netop at vi som borgere ikke rigtigt har andre magtmidler end at undlade at stemme på Søren Pind og/eller Venstre om 3,5 år? Og så er f.eks. denne sag glemt for længst. Vælge...

29. okt 2015 11:18Sig nej til politistaten

Skolereform

Peter, jeg ville ønske at du og Christine Antorini begge kunne (og ville) sætte jer sammen en eftermiddag. Vi mangler så afgjort de elementer du beskriver i vores folkeskole.

12. jan 2015 9:53Fem farlige ting du bør lade dine børn prøve.