Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Søren Rune Nissen

Søren Rune Nissen

Kommentarer

Re: Sådan startede den 4. puniske krig.

1 sekund per år? Det var vel nok heldigt der er en 1:1 lineær sammenhæng. Man fristes til at tro der er bias på det forsøg der har fundet frem til at dette er den bedste måde ;)

25. apr 2011 15:45Spørg Læserne: Hvorfor skal whiskyen have vand?

100% Modkøb?

Hvordan skal det nogensinde blive profitabelt hvis alle forsvarsindkøb bliver lavet på den måde? Det lugter lidt af merkantilisme.

16. mar 2011 21:48Forsvaret tav om modkøb i to år: Danske virksomheder mister millioner

Uklar overskrift.

"presses sammen til blot fem procent af sin egen massefylde" efterlader mig uforstående. Ud fra teksten forstår jeg at der menes at den, ved højt tryk, kun fylder 5% af hvad den fylder ved 0 pascal?

2. mar 2011 13:59'Frossen røg' skal bruges som tryksensor

Smartphonenes komme i 2007

Æh hva? Jeg har haft smartphone siden jeg købte min motorola hos 3 tilbage i 2004. Den havde GPS og kunne gå på nettet - ikke WAP eller EDGE men rigtigt internet. Det var ikke smartphones der kom i 2007, det var iPhone 1, som var et ufatteligt hyped produkt. Den eneste grund til at det blev så ...

18. feb 2011 11:24Leder: Europa taber slaget om fremtidens mobiltelefon

Re: Detektorer

Hvis jeg skulle finde et trafiklys, der indeholdt en mobiltelefon, ville jeg forsøge mig med en af de der gadgets, der blinker, når ens mobiltelefon sender eller modtager en SMS. De må vel også virke omkring de trafiklys, der indeholder SIM-kort - eller hvad? Det kan gøres endnu lettere - det...

21. jan 2011 13:31Gratis mobilabonnement: Tyvebander skræller trafiklys for simkort

"Præcis 0,283"

Hej Bjørn Du siger i din video at rest-vinklen er præcis 0.283 radianer. Jeg vil vove at påstå at "præcis" måske ikke er ordet. Det er præcis (2*pi)-6 radianer. Ellers var det en udemærket udlægning af emnet, mange tak.

18. jan 2011 21:15Matematikkonkurrence: Pi og radianer

Re: FN har overset noget

Jeg tror da ikke der findes ret mange våben, man kan få i øjnene uden at blive blind af det; Diverse projektiler, 1000 punds bomber, en bajonet, håndgranater, Hellfiremissiler - you name it. Men de er ikke [i]designet[/i] til at blænde, hvilket er det ulovlige. "Protocol IV on Blinding Laser...

11. jan 2011 13:25Laserstråle skal blænde pirater under angreb

Re: Og?

Hvis du kan skaffe en kopi af Ignition! af en John D Clark vil du kunne læse om hvorledes ingenting er godt raketbrændstof, der er kun varierende grader af dårligt. Odds er rigtig gode for at det a) er piv giftigt og b) hurtigt exotermisk med alt hvad det rører, inklusive asbest og ingeniører.

27. dec 2010 21:38Svensker finder raketbrændstof der muliggør tre gange så stor last

Vægt i forhold til tværsnit

Antageligvis har is en trækstyrke lavere end uendelig, så på et eller andet tidspunkt må en istap vel knække af ved roden hvis den bliver ved med at vokse.

22. dec 2010 13:58Hvor stor kan en istap blive?