Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jesper Petersen

Jesper Petersen

Kommentarer

Overdækning

Hvis det er lugtgener man især er bekymret for med deres nuværende placering, så vil en overdækning af deres store areal vel være meget billigere? Og kønnere?

17. jan 2019 8:41Tre gange så dyrt: Flytning af Lynetten koster mere end øerne, den skal flyttes til

Re: 770 km af Viking link er under vand

"Når man så forbinder en længere luftledningsforbindelse med en kabelforbindelse, får man et hav af refleksioner, der totalt kan ødelægge spændingskvaliteten." Jamen ville dette problem ikke forsvinde hvis man lagde HELE kablet i jorden og ikke kun en del af det?

1. okt 2018 18:31Viking Link: Kun 15 procent kan graves ned

Re: Elektromagentiske felter...

Altså hvis du endelig skal snakke om et potentielt magnetfelt, så bliver det ophævet i et 4-leder 400 V kabel, da de tre fasers faseforskydning ophæver hinanden. Højspændingskabler trækker man med hver fase for sig og med omkring de 20-50 cm imellem, så de kan komme af med varmen. Så her vil der...

3. sep 2018 17:20Elbusser overtager to ruter i København

Re: Hvor kommer plasten fra?

<Casper - hvad forestiller du dig, når floden ender i et delta samt hvor havnen ligger mange kilometer oppe ad floden?> Floderne er ret lange, så det ville ikke betyde det store hvis man lavede den filtrering lidt oppe ad floden jo. Det ville vel så kunne fjerne 90% af plastaffaldet fra den givn...

27. aug 2018 17:47Mærsk støtter dyr plastoprydning i Stillehavet: Forkert løsning, mener ekspert

Fra stort til småt

Nu siger de jo at 90% af alt plastaffald ligger nede på bunden som mikroplast. Og hvordan er det blevet til det? Det startede vel med at havne i havet som et meget større stykke plast, som så er gået i en eller anden form for opløsning og blevet til det her hersens mikroplast. Så det kan for fila...

24. aug 2018 16:41Mærsk støtter dyr plastoprydning i Stillehavet: Forkert løsning, mener ekspert

Tryksætningsmiddel

Jeg har aldrig helt forstået hvorfor man bruger Helium til at tryksætte med. Ja det vejer ikke så meget, men al den ballade hver gang med det - ville det ikke være meget mere driftssikkert at bruge en maskine (læs kompressor) eller to til at tryksætte med? PS Jeg er absolut ikke ekspert, men bar...

8. aug 2018 16:42CS efter succesopsendelse: Måske tager vi en flyvning mere med Nexø II

Re: Rådgivningsfejl /DCE/Folketinget

&#039;På grund af kålbrok kan man ikke dyrke raps hvert år&#039; - Bruger man kun disse pesticider på raps da? Måske søger man igen året efter på en anden grønsag?

30. apr 2018 20:36Danmark blev nedstemt, men kan alligevel fortsætte med pesticider

Re: Tarveligt

Bemærk du siger &#039;blandt andet&#039;. Dvs de ikke bruger alle pengene på infrastruktur. Kan du oplyse hvor meget de bruger på hvad så?

18. dec 2017 11:24Storebæltsaftale gør tog 8 kr. billigere per passager

Ærlig sammenligning

Altså hvis der spares 57 kr pr bil, hvor mange personer er der så i snit pr bil? Hvis de to besparelser skal sammenlignes, må det vel være pr person?

18. dec 2017 10:40Storebæltsaftale gør tog 8 kr. billigere per passager

Tænker for stort

Rækkevidde er ikke vigtigt for droner i fremtiden. De er små (10-50 cm?), flyveklar på en lastbil/speedbåd og er fremme på 30 sekunder. Eller hvad med en kasse med flere hundrede mikro droner man så åbner og op flyver de, direkte de 2-500 m hen til fjendens linjer?

22. okt 2017 19:59Fremtidens luftrum tilhører dronesværmene