Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jesper Petersen

Jesper Petersen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Hvad med at de såkaldte mikro

Hvad med at de såkaldte mikro P-zoner de skriver om i deres forslag, har indbygget Bluetooth, så hvis man slutter sin tur uden for en zone, så fortsætter taxameteret og man får en SMS om det hvert minut, indtil man har stillet den inden for zonen?

22. jun 2019 10:19Løbehjulsfirmaer klar med egne regler: Vil komme regulering i forkøbet

Bluetooth ved parkeringszoner

Kunne man forestille sig at der blev oprettet parkeringszoner/båse med bluetooth, så hvis man forlod/stoppede sin tur uden for en sådan zone/bås, så fik man en SMS hvert minut om at der blev trukket 10 kr/min indtil man parkerede den inden for en zone/bås?

1. jun 2019 16:56København sætter foden ned: Maks. 200 løbehjul i indre by

Stråling

Forstår dog ikke helt udfordringen med strålingen. Handler det ikke bare om man vil ofre de ekstra penge/vægt på en bedre beskyttelse mod strålingen?

12. apr 2019 15:09Lægerne giver grønt lys: Mennesket er robust nok til en rejse til Mars

Dvs at hver pose koster ca 5

Dvs at hver pose koster ca 5 kr, hvis man bruger en om ugen?!?! Ja jeg bruger dobbelt op hver gang, da væsken trænger igennem poserne og render ud på bordet. Så her i huset koster det 10 kr pr gang!!!

11. apr 2019 16:12Københavns Kommune beholder omstridte grønne poser

Re: Hvad er problemet !?

"Hvis jeg lejer et løbehjul, og parkerer ulovligt så ..?!?" Enhver kan flytte det løbehjul du lige har parkeret lovligt og så vil du få bøden. En bil vejer for meget til at nogen kan flytte den. :-)

5. mar 2019 22:09København hugger bremsen i over for el-løbehjul

Raketter eller faldskærme

I videoen lander kapslen ved hjælp af raketmotorer men på billederne i den anden artikel om kapslen, vises der at den lander ved hjælp af faldskærme. Hvad er rigtigt/planlagt?

28. feb 2019 13:22Generalprøve lørdag: SpaceX gør klar til første tur med astronautkapsel

Overdækning

Hvis det er lugtgener man især er bekymret for med deres nuværende placering, så vil en overdækning af deres store areal vel være meget billigere? Og kønnere?

17. jan 2019 8:41Tre gange så dyrt: Flytning af Lynetten koster mere end øerne, den skal flyttes til

Re: 770 km af Viking link er under vand

"Når man så forbinder en længere luftledningsforbindelse med en kabelforbindelse, får man et hav af refleksioner, der totalt kan ødelægge spændingskvaliteten." Jamen ville dette problem ikke forsvinde hvis man lagde HELE kablet i jorden og ikke kun en del af det?

1. okt 2018 18:31Viking Link: Kun 15 procent kan graves ned

Re: Elektromagentiske felter...

Altså hvis du endelig skal snakke om et potentielt magnetfelt, så bliver det ophævet i et 4-leder 400 V kabel, da de tre fasers faseforskydning ophæver hinanden. Højspændingskabler trækker man med hver fase for sig og med omkring de 20-50 cm imellem, så de kan komme af med varmen. Så her vil der...

3. sep 2018 17:20Elbusser overtager to ruter i København

Re: Hvor kommer plasten fra?

<Casper - hvad forestiller du dig, når floden ender i et delta samt hvor havnen ligger mange kilometer oppe ad floden?> Floderne er ret lange, så det ville ikke betyde det store hvis man lavede den filtrering lidt oppe ad floden jo. Det ville vel så kunne fjerne 90% af plastaffaldet fra den givn...

27. aug 2018 17:47Mærsk støtter dyr plastoprydning i Stillehavet: Forkert løsning, mener ekspert