Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
By signing up, you agree to our Terms & Conditions and agree that Teknologiens Mediehus and the IDA Group may occasionally contact you regarding events, analyzes, news, offers, etc. by telephone, SMS and email. Newsletters and emails from Teknologiens Mediehus may contain marketing from marketing partners.

Jens Olsen

Jens Olsen

Kommentarer

Re: Yay!

En vaskeægte tegneserieraket af udseende! :-) Præcis, Hvis de lander den på månen, så må det være et folkekrav at den males rød og hvid ternet.

16. jan 2019 15:17SpaceX klar med prototype på måneraketten Starship

Re: Kan ikke helt få ladehastigheden til at passe

Se, det fremgik ikke helt tydeligt. :) Men okay - AC. Her kan du lade op til 22KW på en "moderne" elbil. (3 faser 32A hver) Men hvem har brug for at lade 22 kW AC. Det er jo typisk noget dur gør hjemme med hele natten til rådighed. 3 faser af 16A kan jeg måske forstå at nogle ønsker hjemm...

16. jan 2019 15:16Britisk rapport: Forbyd sløvtladende plugin-hybrider fra offentlige ladestandere

Re: Det synlige univers er den

Hvor meget univers der er uden for horizonten tror jeg ikke at nutidig teknologi kan afgøre. I princippet kan man jo ikke vide det, men man kan jo gøre sig nogle kvalificerede overvejelser. Vi kan først konstatere, at intet tyder på, at vores placering i universet er speciel på nogen måde...

16. jan 2019 15:01Spørg Fagfolket: Hvordan kan universet udvide sig, hvis det er uendeligt?

Re: Separat varmesystem..?

Mon Falck ikke ved at Tesla altid kan holde bilens kabine opvarmet med et minimalt strømforbrug fra bilens eget batteri? Præcis. Både forbrug til opvarming og til udstyr vil være ret ubetydeligt i forhold i forbruget til kørsel.

15. jan 2019 15:07En Tesla som lægebil: Falck sender første el-udrykningskøretøj på gaden

Re: Det synlige univers er den

https://da.wikipedia.org/wiki/Observerbare... Ja? Der står præcis det samme som du har fået oplyst her i tråden. Jeg forstår ikke pointen?

15. jan 2019 11:51Spørg Fagfolket: Hvordan kan universet udvide sig, hvis det er uendeligt?

Re: Et "brændselcellebatteri" er fremtiden!

Synfuels udleder klimagasser Så snakker vi klima er det en dødsejler Synfuels kan produceres ved at kombinere brint med atmosfærisk CO2.

15. jan 2019 1:22Brint og brændselsceller giver drone 70 minutters flyvetid

Re: Et "brændselcellebatteri" er fremtiden!

Brint kan erstatte brændstofferne Ja, men det vil jo næppe ske, hvor eldrift med batterier kan anvendes istedet for fossilt brændstof mere økonomisk foredelagtigt end brint. Dv.s. at vi skal nok ikke regne med at se flere brint-biler, efter at Toyota som den sidste opgiver at smide firmat...

15. jan 2019 0:15Brint og brændselsceller giver drone 70 minutters flyvetid

Re: Det synlige univers er den

OK, vi tager den igen. Hvorfor kalder man et større univers end der er fysisk muligt at se for det synlige univers? Jeg forstår ikke hvad din forvirring er over. Det synlige univers er det navn man giver præcis den del af universet man se. Hvad er det du ikke forstår?

15. jan 2019 0:03Spørg Fagfolket: Hvordan kan universet udvide sig, hvis det er uendeligt?

Re: Uendelig

Følger din logik et langt stykke af vejen. Men hvorfor taler du om synlige universer i flertal? Et enkelt synligt univers der er uendeligt, som udgangspunkt i T>0 efter BB, er vel tilstrækkeligt? Synlige universer i flertal, fordi iagtagere i forskellige dele af universet vil befinde sig ...

14. jan 2019 19:33Spørg Fagfolket: Hvordan kan universet udvide sig, hvis det er uendeligt?

Re: Uendelig

Det er meget muligt at det er længere væk i dag. Men det vi ser er vel stadig der hvor dette var for 13.7 milliard år siden? Jo da,. men det univers vi kan se er idag større end 27,6 mia lysår. Selvom vi ikke ser det sådan, fordi vi ser det i fortiden.

14. jan 2019 16:27Spørg Fagfolket: Hvordan kan universet udvide sig, hvis det er uendeligt?