Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Rasmus Olsen

Rasmus Olsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Nu ved jeg ikke hvem i bruger

Nu ved jeg ikke hvem i bruger som værksted, men Ingana i Valby skulle være dygtige. I forhold til selve havariet vil jeg vurderer, at sliddet på leje/krumtap er sket over længere tid. Hvis det skulle være resultatet af pludseligt olietryksfald, burde der også vise sig skader på de andre lejeflad...

19. mar 2019 14:40Motorhavari

tjekliste

Nogle som ved hvor langt man i cheklisten?

23. jul 2016 13:14Raketopsendelse i dag 23./7. Update 26./7.: Video

Metal magasinet

God bedring til Peter! Jeg håber han snart er på benene igen. Dansk Metal har på min opfordring lavet en artikel om CS, endda en forside artikel :-) Den er at finde i den seneste udgave at Metal Magasinet, som kan læses her http://viewer.zmags.com/publication/64fb18... Metal Magasinet tilsendes...

7. feb 2014 13:32Tøbrud !

Dansk Metal

Måske i skulle kontaket bla. Dansk metal, og få en side ell. i Metal magasinet!

10. apr 2013 16:00Rekruttering af det rigtige team

Jeg giver PHK ret.

Når folk, firmaer eller fonde får så meget kapital og magt at de kan forstyrre samfundet, bør de reguleres. Hvorfor er det vi sidder i denne krise på 5. år? Jo det er såmænd fordi nogle fik så meget meget magt og var så grådige, at det endte med at korthuset væltede. Og kom det til at koste de an...

5. apr 2013 16:16Urimeligt rige mennesker

Vostok

Har i overvejet at bruge Vostok som mission control, når i laver test? Jo mere realistiske ens omgivelser er når man simulerer/træner, jo mere lære man. Og at bruge Vostok vil helt sikkert være med til at skabe små rutiner, som gør livet lidt nemmere når det er alvor :-)

2. apr 2013 9:22VTC 3 - teststrategi i fuld skala.

Flot video

Godt sammenklip og godt valg af lyd. Men da man 3:08 inde skifter til to billeder side-by-side, kunne det have været fint med en solbrille/svejseglas på det ene billede, så man bedre kunne selve flammen. Ellers thumbs up :-)

19. nov 2012 14:10Se højdepunkterne under test af CS's raketmotor

post landing confrence

på post landing press confrence nævnes det at der var 140 kg tilbage! http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/inde...

6. aug 2012 11:09»We're safe on Mars«: Curiosity landede med 11-12 G

DVD

Hvad med at lave en dvd, med film/foto materiale fra opsendelsen. Samt gennemgang af div materiale, og gerne et kommentarspor af madsen/bengtson? Kunne nok samle lidt sponsor kroner.

5. jun 2011 11:56Tag turen i Tycho Brahe - video fra kapslen.

Lada samare kan også..

Er bilen ikke udstyret med ABS-bremser, er det "blot" at blokere de trækkende hjul, og derefter kan der vælges gear efter behov og/eller mod. Hvilket ved selvsyn er konstateret med en Lada Samere 1.5.

15. mar 2011 21:47Hvad sker der, hvis jeg sætter bilen i bakgear ved fuld fart?