close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser og accepterer, at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Mogens Rasmussen

Kommentarer

Til at græde snot over...

"Die dumme Dänen", mere er der vist ikke at sige til dette. Det sker jo hver gang noget større skal udføres.

10. okt 2017 8:30 Niels Bohr Bygningen: 2,5 km rør skal udskiftes - kan koste op mod én milliard ekstra

Profit

Vi ser det jo den ene gang efter den anden: Bare landbruget kan klare sig og spinde guld, så skidt med folkets sundhed, med dyrene og den omgivende natur.

8. aug 2017 14:24 Sverige går stik imod Danmark og siger nej til bi-dræbende pesticid

Oh- Herre...

Hør mine bønner for mere mammon, ellers dør vi i fattigdom.. Herren(Lars (U)lykke har hørt din anmodning og jeg sender straks Espen for at føje dine ønsker.....osv... fortsættelse følger snart.

10. jul 2017 9:44 Smågrise får fem gange så meget medicin som mennesker: Nu skal vores børn undvære penicillin

Kvajekasser...

Mon det er for meget forlangt, at der opsættes kvajekasser i folketinget, hvor politikere skal putte f.eks. 20 % af Deres løn i, hver gang de medvirker til makværk, lovsjuskeri og når den berømte håndvask bruges. Så kunne overskuddet bruges til at hjælpe alle de visionære firmaer, der gerne vil d...

30. maj 2017 10:23 Solcelleforslag møder hård kritik: Indgreb efter indgreb forvirrer

Så længe...

Så længe den politiske agenda er som nu, vil det selvfølgelig give problemer.- Det offentlige transportsystem fungerer langt fra optimalt( er direkte brugerfjendsk uden for storbyerne), El.biler, der kunne være en kærkommen afhjælpning af både forureningsproblemet og et alternativ, er belagt med ...

26. maj 2017 9:07 Det går den forkerte vej: CO2-udslippet fra de danske biler stiger igen

Øresundstold....

Kunne vi ikke indføre den gamle Øresundstold i moderne regi, hvis en tunnel bygges. Herved kunne vi få finansieret en del af den nedslidning og ødelæggelse af vor infrastruktur, som vil ske under den øgede kørsel og transport nord/syd og omvendt?

18. maj 2017 13:34 Ole Birk Olesen åbner for undersøgelse af tunnel mellem Helsingør og Helsingborg

Vindersag..

Som EF tilhænger men EU skeptiker, synes jeg for første gang, at EU har gjort noget fornuftigt, nemlig afskaffelse af roaming afgift. At teleselskaberne brokker sig og opfører sig som en flok hysteriske kællinger, må være deres sag. Man kan da blot skifte til et andet selskab.

18. maj 2017 9:22 ANALYSE: Roaming er gået fra en EU-vinder til taber-sag

Forureningspolitik

Uanset hvem, hvad og hvorfor, så må målet da være en reduktion af forurening, uanset hvor den stammer fra, og ikke en øget forurening. Landbrug, industri og vi alle er jo med til at øge forureningen og dermed stække livskvaliteten. Vore politikere er ikke bedre, men de burde dog kunne se lidt læn...

3. maj 2017 9:06 Prisen for Landbrugspakken: Mere ammoniak i luften og en ekstraregning til sundhedsvæsenet

Importeret korn

Poul, det er vist et postulat du fremfører. Hvem siger at kornet bliver dyrere af at blive importeret og hvem siger, at det er meget mere forurenet af sprøjtegifte, når det kommer fra udlandet. Muligt at vi bruger "mindre miljøskadelige" sprøjegifte,- men til gengæld anvender vi dem i rigelige mæ...

28. apr 2017 10:15 Resistent ukrudt tvinger Danmark til at slække på krav til pesticider

Glidebane

Ja, velkommen til landbrugets uhæmmet ønske og forbrug. De må være henrykt for, at næsten alle politikere lader sig stryge med hårene. En glidebane, der får alvorlige konsekvenser for vore efterkommere. Og alt dette for landbrugets ønsker om mere mammon. Uha.

23. apr 2017 11:15 Politikere tillader 7,5 gange flere kemi-rester i grundvandet