close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig vore nyhedsbreve, accepterer du også vores brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-koncernen lejlighedsvis må kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud med videre via telefon, sms og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Mogens Rasmussen

Mogens Rasmussens billede

Kommentarer

Øresundstold....

Kunne vi ikke indføre den gamle Øresundstold i moderne regi, hvis en tunnel bygges. Herved kunne vi få finansieret en del af den nedslidning og ødelæggelse af vor infrastruktur, som vil ske under den øgede kørsel og transport nord/syd og omvendt?

18. maj 2017 13:34 Ole Birk Olesen åbner for undersøgelse af tunnel mellem Helsingør og Helsingborg

Vindersag..

Som EF tilhænger men EU skeptiker, synes jeg for første gang, at EU har gjort noget fornuftigt, nemlig afskaffelse af roaming afgift. At teleselskaberne brokker sig og opfører sig som en flok hysteriske kællinger, må være deres sag. Man kan da blot skifte til et andet selskab.

18. maj 2017 9:22 ANALYSE: Roaming er gået fra en EU-vinder til taber-sag

Forureningspolitik

Uanset hvem, hvad og hvorfor, så må målet da være en reduktion af forurening, uanset hvor den stammer fra, og ikke en øget forurening. Landbrug, industri og vi alle er jo med til at øge forureningen og dermed stække livskvaliteten. Vore politikere er ikke bedre, men de burde dog kunne se lidt læn...

3. maj 2017 9:06 Prisen for Landbrugspakken: Mere ammoniak i luften og en ekstraregning til sundhedsvæsenet

Importeret korn

Poul, det er vist et postulat du fremfører. Hvem siger at kornet bliver dyrere af at blive importeret og hvem siger, at det er meget mere forurenet af sprøjtegifte, når det kommer fra udlandet. Muligt at vi bruger "mindre miljøskadelige" sprøjegifte,- men til gengæld anvender vi dem i rigelige mæ...

28. apr 2017 10:15 Resistent ukrudt tvinger Danmark til at slække på krav til pesticider

Glidebane

Ja, velkommen til landbrugets uhæmmet ønske og forbrug. De må være henrykt for, at næsten alle politikere lader sig stryge med hårene. En glidebane, der får alvorlige konsekvenser for vore efterkommere. Og alt dette for landbrugets ønsker om mere mammon. Uha.

23. apr 2017 11:15 Politikere tillader 7,5 gange flere kemi-rester i grundvandet

slingerpolitik...

det er lige, hvad det er. Hvis politikerne holdt sig væk fra hele tiden at ændre på folks forudsætninger for at investere i en el-bil, så kunne der sandsynligvis ske et meget højere salg. Den konstant slingrene kurs på afgiftsområdet er den hovedsaglige årsag til, at ødelægge alle forudsætninger ...

19. apr 2017 9:06 Ny aftale skal sikre 5.000 elbiler på de danske veje

Bestikkelse...

ja, men hvis bestikkelsen sker i statsligt regi, så er den god nok og velsignet, forstå det, hvo kan? Hvad med, om man tog den lidt med ro og lod tingene ske i den rækkefølge, som det nu engang vil ske,- hvorfor ræse afsted( der må være nogen, der har kapital i klemme og indflydelse til toppen). ...

18. apr 2017 13:30 Regeringen vil betale tyske myndigheder for hurtigere behandling af Femern-ansøgning

Matematik...

Ja, i matematikken er faktorernes orden af og til ligegyldig. Men i disse ekspropriationer mener jeg, at man godt kunne følge en vis rangorden på begivenhederne, til glæde for statskassen og de berørte borgere.

12. apr 2017 13:33 Venstre: Grotesk at staten opkøber grunde til døde togfond-projekter

Trafikminister...

Ja, man må tage hatten af for, at vor trafikminister forstår at øge beskæftigelsen,- så noget har han da forstået!

10. apr 2017 12:44 »En anelse molboagtigt«: Minister vil have elektroniske trafiktavler op igen

John Mogensen..

ja, man tænker tilbage til Johns: Der er noget galt i Dk, Dybbøl mølle maler helt ad H... til..... Der er noget i toppen, der trænger til at skiftes ud.... Kan det siges enklere? nej vel.

6. apr 2017 11:13 Venstre: Et »alvorligt svigt« fra Banedanmark