Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Rolf Mouritsen

Rolf Mouritsen

Kommentarer

Re: Det tilbageværende problem

Solceller producerer også i overskyet vejr, ganske vist ikke maksimal produktion, men alligevel en del (mere end du vil tro på). Ja, natten er da også et problem, men heldigvis sover de fleste af os om natten, så efterspørgsel efter strøm er da også en del mindre. I vintermånederne, ja, der vil s...

25. aug 2018 17:45Priserne dykker, og effektiviteten stiger: Solcellerne kommer i 2025

Hårdt arbejde belønnes!

Det er så vigtigt, at der ydes økonomisk støtte til udvikling af nye vedvarende energi-projekter. God vind fremover til Wavepiston og andre visionære projekter. Og kast så de maskiner over bord og kom i gang med fuldskala produktion!

7. aug 2018 19:49Dansk bølgekraftkoncept får knap 19 millioner til fuldskalaprojekt

Flemming Qvist, jeg har ikke

Flemming Qvist, jeg har ikke været personlig eller nedladende og synes ikke, at jeg har fortjent at du taler sådan til mig eller andre, der forsøger at bidrage til en konstruktiv diskussion. Min pointe var at bølgeanlæg kan meget blive bygget efter samme princip som vindmøller, de KAN tage størs...

6. jul 2018 18:48Flere firmaer fisker energi ud af havet

Lidt ligesom vindmøller ikke

Lidt ligesom vindmøller ikke standser vinden, vil bølgekraftanlæg heller ikke standse hverken hverken (hav)strøm eller bølger.

4. jul 2018 17:32Flere firmaer fisker energi ud af havet

Moderne beton kan tage flere

Moderne beton kan tage flere år til at tørre helt igennem.Tidligere kunne man bruge som tommelfingerregel at beton tørrede omkring 2,5cm (1 tomme) i dybden hver måned, men moderne beton er tættere (så vidt jeg forstår) og bruger længere tid at tørre igennem, så et større gulvelement kan sagtens t...

12. apr 2018 10:08IoT-iværksætter har ramt plet med betonsensorer

Re: Godt arbejde af Innovationsfonden.

Om ikke verdensmester, så er der danske virksomheder, der er på forkant med denne teknologi, danske Visblue.com har endda flere flowbatterier kørende omkring i Danmark.

5. dec 2017 9:06Forskere vil optimere flowbatterier til energilagring i stor skala

Man skal vel også huske på,

Man skal vel også huske at wifi-signalerne er to-vejs, så hvis signalet fra den bærbare eller mobilen ikke når hen til routeren, så er det vel lidt ligegyldigt om signalet den anden vej har 5 "streger" eller er der måske også en 3D-printet sølv-kop til mobilen på vej?

28. nov 2017 20:52Forskere forbedrer wifi-signal med sølvpapirshat

er der virkelig ikke noget

er der virkelig ikke noget bedre at bruge arbejdstiden på?

1. apr 2017 11:28Ingeniøren skrotter adgangskort til fordel for RFID-chips

"OBS: Nedenstående grafik

"OBS: Nedenstående grafik virker ikke på mobile enheder" Den virker heller ikke (efter hensigten) på andre enheder. Alle videoerne kører samtidig og uden mulighed for at stoppe eller dæmpe lyden.

30. jan 2017 15:18GRAFIK OG VIDEO: 33 ton amatørubåd fik en lang række forbedringer