Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Michael Kvetny

Michael Kvetny

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Fuldkorn 'godt' på forkert grundlag

Jeg husker godt de der stenalderbrød - det var vist noget tørret dunhammer, de brugte. Jeg lavede vist et meget morsomt blogindlæg desangående dengang: http://kostbloggeren.blogspot.com/2010/11/...

24. okt 2011 18:39Er korn usundt?

Kostbloggeren spidder fedtskatten

Fedtskatten er reelt en skat på kød. Kæmp imod! http://kostbloggeren.blogspot.com/2010/10/...

14. okt 2010 14:39Nye beregninger: Fedtskatten skal være endnu højere

Re: Læs: "The China Study"

LOL - Campbells The China Study er blevet pillet fra hinanden ret voldsomt i den seneste tid, fordi manden har manipuleret med sine egne data. Samtidig har han brugt kræftsyge rotters reaktion på en diæt bestående af mælkeproteinet kasein som argument for, at raske mennesker ikke bør spise animal...

28. sep 2010 12:09Top-forskere rammer pæl gennem fedt-forskrækkelsen

Fat Taxuenza

Bent Andersen og David Breuer - herlige indlæg. Jeg var til Arne Astrups konference om mættet fedt sidste år - www.sfc2009.com - og der fortalte de udenlandske eksperter, at man i deres kredse jokede med, at danskerne led af The Danish Fat Taxuenza. LOL! Fedtskatten er hul i hovedet: http://kor...

7. maj 2010 17:13Landbruget om skat på ost og medister: Det er absurd

Endelig er mainstream med!

Man har i de sidste 2 1/2 år kunnet følge disse tanker hos kostbloggeren på http://kostbloggeren.blogspot.com - det var bare et spørgsmål om tid, før mainstream kom med. Kostbloggeren har rapporteret fra forskningens forkant og er havnet på en modificeret stenalderkost. Det viser sig nu at være ...

5. mar 2010 10:17Danske kostråd farligere end fedt og flæskesteg

Mejeriforeningen ja, men også Astrup

2 punkter: 1) Godt nok er det mælkeproducenterne, der står bag konferencen, men professor Arne Astrup var ordstyrer ved konferencen og gav langt hen ad vejen de tre respekterede forskere ret i deres konklusioner. Han ville i hvert ikke entydigt tilslutte sig en fedtskat - som forskerne kunne for...

26. sep 2009 21:10Dansk fedt-skat skudt ned: Der er ikke skyggen af bevis for virkningen

Re: Re: Re: Fuldkorn 'godt' på forkert grundlag

Troes, meget pardon, men du er galt afmarcheret. Atkins-kuren er eftervist videnskabeligt. New England Journal of Medicin optager altså ikke hvad som helst: http://content.nejm.org/cgi/content/full/3... Og så har vi levet som jæger/samlere i, ikke 250.000 år, men over 1,5 millioner år! Og kun s...

20. nov 2008 22:04Er korn usundt?

Fuldkorn 'godt' på forkert grundlag

I alle de undersøgelser, som viser positive effekter af fuldkorn, har man udskiftet raffinerede kornprodukter med grove. Med andre ord, så mildner fibrene tilsyneladende effekterne af det hvide mel. Men hvad hvis man helt holdt op med at spise kornprodukter? Er der lavet undersøgelser om det? Jo,...

10. okt 2008 15:21Er korn usundt?

Hvorfor fornægter "kosteksperter" videnskaben?

Ovenståend er titlen på en artikel i det svenske Läkertidningen, som er dagens tema hos kostbloggeren ... http://kostbloggeren.blogspot.com/2008/09/... ... men den passer lige så godt her, hvor man taler om nye ingredienser, der skal 'imitere' fedt. Hallo! Fedt er en fortrinlig fødeva...

10. sep 2008 11:13Danisco har solgt sukkeret: Nu skal der satses på sundhed