Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Bjarne Thorsted

Bjarne Thorsted

Kommentarer

Hvor meget kan man få for 11 milliarder?

Hvor meget strøm kunne kraftværker til 11 milliarder have leveret? Her tænker jeg både på geotermisk kraft, men også på atomkraft. Ville man ikke snildt kunne have bygget atomkraft nok til at levere lige så meget, som der kan løbe igennem viking link?

1. apr 2019 8:09Energiminister: Det vil være meget uansvarligt at droppe Viking Link

Re: Gevinst !hav

Mit mentale Danmarkskort synes at mene distancen burde blive forkortet væsentligt mere end blot 18 km fra Odense til Sønderborg. Er der nogen indlysende forklaring på hvorfor besparelsen til grænsen er så lav?

23. mar 2019 8:19Vejdirektoratet: Bro mellem Als og Fyn er en god forretning for samfundet

Re: HVDC forbindelse mellem Fyn og Sjælland

Seneste opgørelse fra vattenfall viser ellers rekordproduktion og overskud fra Ringhals. Der er noget, der ikke hænger sammen der.

10. feb 2019 14:55Ringhals og EuroAsia

Re: Nu kan det næsten ikke blive mere forløjet

Kan du så fortælle mig hvor man kan se hvem der modtager de forskellige afgifter og hvad de bliver brugt til? Det er da forunderligt at vi har SÅ mange forskellige afgifter på el, hvor især transportafgiften er spøjs fordi der er ofte både to og tre af disse på din elregning til de forskellige el...

10. feb 2019 14:52Ringhals og EuroAsia

Re: Nu kan det næsten ikke blive mere forløjet

Den beregning tror jeg ikke vi får lov til at se i en sandfærdig udgave (hvor alle udgifter er medtaget). Det vil, ifølge min personlige, ufaglige vurdering være et tal der giver råd til endog ret meget atomkraft på dansk jord. Men i Danmark er vi gode til at gemme udgifter til vind under diverse...

10. feb 2019 12:14Ringhals og EuroAsia

Re: Ufarligt

Carsten Troelsgaard, men det er netop ikke et giftstof. Det er et ufarligt nedbrydningsprodukt fra et giftstof. Det er det, der er min pointe. At det så bliver omdannet til et kræftfremkaldende stof ved ozonering er en helt anden sag.

9. feb 2019 8:18400.000 københavnere drikker vand med rester af nyopdaget stof

Ufarligt

Er vi enige om at DMS ikke er et farligt stof i sig selv og at koncentrationen i forvejen er under de fastsatte grænseværdier? I så fald er der vel ingen grund til at piske en stemning op?

7. feb 2019 11:55400.000 københavnere drikker vand med rester af nyopdaget stof

Downvotes

Det kan undre at to ret neutrale kommentarer bliver downvoted uden at afsenderne selv kommenterer på emnet. Hvad er det der opfattes som noget negativt i de to ovenstående?

18. okt 2018 20:10Carlsberg og Heineken får indskrænket patenter på muteret byg

Svært dilemma

På den ene side kan jeg godt forstå firmaernes trang til at patentere et produkt, som de har lagt mange årsværker i at udvikle. På den anden side synes jeg det lyder som om at Plantenyhedsbeskyttelsessystemet burde være nok. Jeg er i forvejen stor tilhænger af Open Source og jeg synes det er vigt...

18. okt 2018 13:34Carlsberg og Heineken får indskrænket patenter på muteret byg

Re: @Bent Johansen

Spørgsmålet handlede om de brede skorstene på atomkraftværker hvor atomerne vælter op fra og spredes ud i verden :-) Jeg vælger at tro det er en god omgang sarkasme :)

17. okt 2018 20:23Spørg Fagfolket: Hvorfor er skorstenene på atomkraftværker brede i bunden?