Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Martin Kielland

Martin Kielland

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Rede tambien?

Tam-bier er ganske vist pressede i det moderne landbrug, men det er jo ikke en truet art. Det er de vilde bier, der skal reddes og det gøres ikke med 3D printede stader, men med mere natur. Hvordan håndterer det 3D printede stade for øvrigt at en nordisk bifamilie vokser kraftigt i foråret og red...

27. maj 2019 16:21EU-projekt skal afhjælpe bidød: Bybier skal bo i 3D-printede kuber

Re: Interessant valg af illustration

Jeg tror snarere at det er et tegn på at redaktøren ikke aner en dyt om fiskearter og har valgt et billigt stock photo med "fisk". Ærgeligt at de i det mindste ikke valgte et foto af en makrel.

16. maj 2019 8:31Kulmule, makrel eller lygtefisk? Norsk maskinlæring bestemmer arter

Den bedre acceleration har

Den bedre acceleration har vist ikke noget med "tanken til motoren" at gøre, men nærmere at en el-motor har fuldt moment ved lave omdrejninger. Det gør det sjov at køre min E-golf.

11. apr 2019 12:58Udskifter alle bybusser: Nu bliver Roskilde Danmarks første elbus-by

Tåbeligt at bruge en ikke

Tåbeligt at bruge en ikke-hjemhørende træart til skovrejsning, vælg dog i det mindste en der hører til i den danske skovnatur og lad skoven stå urørt til gavn for biodiversiteten

15. nov 2018 14:48Eksperter: Grantræer kan 'suge' dansk CO2

Re: Urea?

Urea er uheldigt at bruge i nærheden af vandløb og søer, da det omsættes til nitrat og dermed tilfører næringsstoffer. Det er også mindre effektivt end salt.

7. dec 2017 7:28Vejsalt sender regnvandsprojekter på glatis

Høg?

På fotos og video vises en falk - hvorfor skriver i høg i teksten??

2. nov 2017 14:03Vingespidser som en falk skal øge vindmøllers produktion med 8 pct.

Spar brændstof ved at køre tæt

Spørgsmålet er også undersøgt af drengene fra Mythbusters. Mener man skulle ligge en ½-1 m fra lastbilen for at få den helt store genvinst. https://www.youtube.com/watch?v=pb98hIqjSdg Fra episoden "big rig myths"

2. aug 2017 15:46Spørg Scientariet: Kan man spare brændstof ved at lægge sig bag andre biler?

Brint og distribution

Vil brintbiler ikke også kræve en enorm investering i "tankstationer" og infrastruktur til distribution? Nu lettet af at der vist nok er nogle kloge hoveder der har udviklet en tank i plast, der kan lagre brint, men alligvel.

1. dec 2016 12:28Brintekspert: Elbiltilhængere overser massive investeringer i elnettet

Overskrift

Det er måske lige sensationspræget nok at kalde en sensor fastgjort med noget der ligner grøn to-komponent modellervoks for en robot. Det er vel bare en minimålestation, når den nu sidder helt fast og ikke har nogen bevægelige dele.

8. nov 2016 16:00Robot-muslinger sluppet løs langs verdens kyster

Antal indsigelser er meningsløst

Kunne Ing.dk ikke snart sætte sig ordentlig ind i processen? Antallet af indsigelser er i dette tilfælde meningsløst, da man i Tyskland kan tage en kopi af naboens indsigelse, skrive sit eget navn på og sende den ind som en separat indsigelse, der skal svares på, selvom indholdet er det samme som...

26. aug 2016 13:33Flere problemer for Femern-tunnelen: Over 5.000 nye tyske indsigelser