close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Gert Madsen

Gert Madsen

Kommentarer

Re: Stem personligt.

Altså man stemmer på den mindst dårlige kandidat. Ja, og det gør man ved at undersøge kandidaternes udmeldinger og handlinger. Hvis man bare læser partiernes valgoplæg, så ved man det ikke. En klog mand (synonymt for: jeg kan ikke huske hvem :-) sagde en gang at man skal give magten til de...

24. sep 2018 15:46Valgkampens natur

Stem personligt.

Jeg vil gentage mig selv. Læs politikernes valgoplæg. Gå til valgmøder - selv om de er ved at være sjældne. Læs evt. lidt om hvad politikere har gjort, hvis de allerede har været i sving. Og beslut så hvilken person der skal stemmes på. Stem aldrig - aldrig, på en partiliste. Kan man ikke afgøre ...

23. sep 2018 14:49Valgkampens natur

Re: Billig sikkerhed

Der er masser af lastbiler som kører med frontkamera, sidekamera og bakkamera, men det gør det jo ikke lovligt. Hvis ikke optagelserne gemmes, er det en anden sag.

19. sep 2018 14:28Spar på forsikringen: Kameraer i forruden dokumenterer alt i trafikken

Island har rigeligt

med fossilfri strøm. Derfor giver det mere mening her, end så mange andre steder. Men det bliver da interessant at følge.

19. sep 2018 13:45Island vil sætte en stopper for benzin- og dieselbiler

Re: Jeg vil gerne have valget

Der er dog mange ting der ikke vil virke (Prøv for eks. at bestille en koncertbillet eller indrapporter din skat..); men det er prisen for at ikke ville dele noget som helst data med omverden. Lige præcis. Det er decideret sygt at man afkræves alle mulige data for at foretage den slags tin...

18. sep 2018 13:34Hvem bestemmer?

Re: Dømt på forhånd.

Data om børn må ikke bruges af forsikringsselskaber og må ikke være personlig identificerbare - mit personlige og ukvalificerede gæt. Det kunne jo være dejligt. Fra børnene har man fundet frem til mødrene og deres bopæl. Det kan kun være via fuldstændig identifikation.

4. sep 2018 23:25Amerikanere advarede uvidende danskere om, at vores pesticider kan give børn kræft

Re: Dømt på forhånd.

Foreløbigt bygger det på marktyper, da pesticidforbrug for den enkelte mark ikke indberettes så detaljeret. Til gengæld er der tilsyneladende ingen grænse for hvor detaljerede og følsomme oplysninger om børnene, som kastes i grams.

4. sep 2018 16:26Amerikanere advarede uvidende danskere om, at vores pesticider kan give børn kræft

Dømt på forhånd.

Så skal børn, som har boet nær disse marker, nok ikke regne med nogensinde at kunne tegne en helbredsforsikring. Hvad f..... laver børns sygdomsdata incl. al information om familie, adresse mm. i USA ?

4. sep 2018 14:25Amerikanere advarede uvidende danskere om, at vores pesticider kan give børn kræft

Re: Overvågning er problemet - ikke teknik

Hvem er man? Politibjente, som i den tekst jeg citerede. Men det vidst du jo godt, ikke.

2. sep 2018 14:27Test fra Sund & Bælt dokumenterer: Teknikken til roadpricing er klar

Re: Overvågning er problemet - ikke teknik

Jeg har lidt svært ved at se, at et obseveret og gemt nummer et tilfældigt sted på en 'rundering' har den store værdi efterfølgende, men kom gerne med et eksempel. En betjent med god hukommelse kunne jo gøre det samme. Tjah, det er ikke et ukendt fænomen at nye kærester mm. får e...

1. sep 2018 14:00Test fra Sund & Bælt dokumenterer: Teknikken til roadpricing er klar