Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Klaus Kristensen

Klaus Kristensen

Kommentarer

Re: Se årsagen istedet for at punke jernbanen.....

Det har været planen længe at der skulle gås fra ca 99 til vist nogle og 40 tillidsmænd. Efter sigende var begge sider enige om det, der manglede bare lige nogle generalforsamlinger på arbejdersiden inden de endeligt kunne godkende. 41 tillidsmænd er stadig noget.

1. apr 2019 19:15DSB ramt af strejke: Ingen togtrafik på Sjælland

Omme på side 7 er også en

Omme på side 7 er også en mindre historie om en hr. Armstrong, der skal besøge månen. Sådan kan man prioritere sine forsidenyheder forskelligt. :-) Ombygning af 500 militærkøretøjer er selvfølgelig også vigtigt.

31. mar 2019 18:53Forslag: Inddæm Vadehavet mellem Fanø og Rømø

Fra Miljøstyrelsen i feb 2018

Fra Miljøstyrelsen i feb 2018. https://mst.dk/service/nyheder/nyhedsarkiv... “I 2015 blev kravene til svovlindholdet i skibes brændstof skærpet i Nord- og Østersøen, hvor der gælder en særlig skrap grænseværdi på 0,1 % svovl. Siden da har Miljøstyrelsen, som sammen med Søfartsstyrelsen står for ...

21. mar 2019 6:45Borgmester: Nu skal krydstogtskibene have københavnsk strøm

Hvorfor er det overhovedet

Hvorfor er det overhovedet noget der diskuteres? Selvfølgelig skal de bruge landstrøm. Hvis grunden til at landstrømikke bruges, er afgifter må skibene have reduceret afgift, der er alligevel så mange andre, der ikke betaler fuld pris.

15. mar 2019 7:27Frank Jensen: Krydstogtskibe skal bruge el, når de ligger i havn

Re: Bunkerolie?

Jeg kender ikke specifikt til reglerne, men jeg har også forstået det på den måde at der skal bruges olie der indeholder mindre svovl i havne ( under 1%?). Det skal der derudover vist også i Østersøen, så ved ikke om det reelt er den samme. Til indlands brug (sikkert kanaler/floder) skal der så v...

16. feb 2019 18:35Ugens debat: Sæt strøm på Oslofærgen i københavns havn

Re: Konkurrence

Problemet er bare at det er politikerne der er de primære kunder, da det er dem der betaler. Jeg må så med skam melde at jeg troede at DOT var landsdækkende. Det tror jeg de fleste københavnere tror. Når det nu kun er Sjælland virker det hul i hovedet at erstatte DOT med HOT.

1. feb 2019 6:11Movia: Hovedstadens Offentlige Transport vil suge pengene og forværre koordineringen

Mays deal

Mays deal Mette Frederiksen 365 0 bankdirektører 8000 konkurser 365 dage 79% 0 raketter 6000 millioner km^3 185 g/kWh

25. dec 2018 15:56PHloggens 2019 quiz

Re: ?

Det ville sgu være ejendommeligt hvis Slagelse begyndte at opkræve afgift af bilister som kører på Vestmotorvejen, Middelfart kræver bompenge for Lillebæltsbroerne og Roskilde vil have penge af passagerer i lyntog som kører forbi Roskilde station. Mon ikke det trods alt er en god idé landsdækken...

18. okt 2018 10:55Regeringen tillader ikke forsøg med roadpricing i Københavns Kommune

Klimasikring Østersøen

Enig. Tre hurtige dæmninger hhv Helsingør-Helsinborg, Kalundborg-Samø og Samsø-Hou, så er der skabt basis for noget energiudvinding samt klimasikring af KBH, samt fx Stockholm, Gdansk, Tallinn og Helsinki.

11. okt 2018 15:22Hvor flytter man et renseanlæg hen?

Re: Hvordan kan man forbedre S-togene?

Opgradering af Danshøj til togcentrum ved at gøre stationen større, bygge tilslutningsvej og p-huse. Heldigvis har nogle fremsynede politikere for årtier siden reserveret masser af plads til sådan et projekt. Pt ligger nogle midlertidige bygninger på lejet grund i området. Så det er bare med at k...

10. okt 2018 20:38Byplanchef om Lynetteholmen: Invester hellere i kollektiv trafik til omegnskommuner