Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Klaus Kristensen

Klaus Kristensen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Enig i lederen. Bare op med

Enig i lederen. Bare op med bødestørrelsen.

18. aug 2019 8:08Leder: De danske bøder for at forurene naturen er til grin

Det lyder umiddelbart

Det lyder umiddelbart vanvittigt at have 50 mand siddende og vedligeholde noget, som jeg tænker 2 ingeniører og tre studentermedhjælpere kan holde opdateret. Måske er det sat lidt på spidsen, men 50 er jo vanvittigt.

21. jun 2019 10:16DTU fyrer 25 forskere bag klimapolitisk model

Re: Hele vejen til Vanløse...

Metroen skal nemlig selvfølgelig hele vejen til Flintholm/Vanløse. Fra Rødovrecentret fortsættes nordpå til industriområdet ved Egegårdsvej. Det må kunne byudvikles til at give nogle penge. Derfra over til Vanløse ved Bogholder alle/Jydeholmen, som altså er ret tæt bebygget.

27. maj 2019 18:03Vestegnskommuner drømmer om Metro til Rødovre: Håber på hjælp fra staten

Re: I 2018 blev den amerikanske

Det ved man heller ikke, men kan kan sandsynliggøre at man har opdaget 90%. Jeg vil tro man vil kunne gøre det ved at undersøge en meget begrænset område meget grundigt og dermed vurdere, at man i det område har fundet 100% af truslerne. Dernæst ganger man op til de andre områder og hvis man der...

1. maj 2019 15:35Nasa-chef opfordrer til bedre sikkerhed mod meteornedslag

Re: Se årsagen istedet for at punke jernbanen.....

Det har været planen længe at der skulle gås fra ca 99 til vist nogle og 40 tillidsmænd. Efter sigende var begge sider enige om det, der manglede bare lige nogle generalforsamlinger på arbejdersiden inden de endeligt kunne godkende. 41 tillidsmænd er stadig noget.

1. apr 2019 19:15DSB ramt af strejke: Ingen togtrafik på Sjælland

Omme på side 7 er også en

Omme på side 7 er også en mindre historie om en hr. Armstrong, der skal besøge månen. Sådan kan man prioritere sine forsidenyheder forskelligt. :-) Ombygning af 500 militærkøretøjer er selvfølgelig også vigtigt.

31. mar 2019 18:53Forslag: Inddæm Vadehavet mellem Fanø og Rømø

Fra Miljøstyrelsen i feb 2018

Fra Miljøstyrelsen i feb 2018. https://mst.dk/service/nyheder/nyhedsarkiv... “I 2015 blev kravene til svovlindholdet i skibes brændstof skærpet i Nord- og Østersøen, hvor der gælder en særlig skrap grænseværdi på 0,1 % svovl. Siden da har Miljøstyrelsen, som sammen med Søfartsstyrelsen står for ...

21. mar 2019 6:45Borgmester: Nu skal krydstogtskibene have københavnsk strøm

Hvorfor er det overhovedet

Hvorfor er det overhovedet noget der diskuteres? Selvfølgelig skal de bruge landstrøm. Hvis grunden til at landstrømikke bruges, er afgifter må skibene have reduceret afgift, der er alligevel så mange andre, der ikke betaler fuld pris.

15. mar 2019 7:27Frank Jensen: Krydstogtskibe skal bruge el, når de ligger i havn

Re: Bunkerolie?

Jeg kender ikke specifikt til reglerne, men jeg har også forstået det på den måde at der skal bruges olie der indeholder mindre svovl i havne ( under 1%?). Det skal der derudover vist også i Østersøen, så ved ikke om det reelt er den samme. Til indlands brug (sikkert kanaler/floder) skal der så v...

16. feb 2019 18:35Ugens debat: Sæt strøm på Oslofærgen i københavns havn

Re: Konkurrence

Problemet er bare at det er politikerne der er de primære kunder, da det er dem der betaler. Jeg må så med skam melde at jeg troede at DOT var landsdækkende. Det tror jeg de fleste københavnere tror. Når det nu kun er Sjælland virker det hul i hovedet at erstatte DOT med HOT.

1. feb 2019 6:11Movia: Hovedstadens Offentlige Transport vil suge pengene og forværre koordineringen