Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Stig Larsen

Stig Larsen

Kommentarer

Re: Styrelsen har i dag

Så skal de transporteres på vejene i stedet for, og det er næppe mere sikkert. Det bliver da mere sikkert for passasererne i togene.

8. jan 2019 14:11Havarikommission: Godstog kan køre rundt med ulåste vogne, selv om alle regler er overholdt

Bager for smed

Det kan man da kalde at rette Bager for smed, eller rettere rette opvask for landbrug. Vi skal altså ikke indrette vores hjem som sterialiceringscentraler fordi landbruget insisterer på at levere forgiftede produkter. Smittefare skal fjernes ved kilden, altså i svinestaldene.

30. dec 2018 16:20Danmark kræver bakterie-dræbende program til opvaskemaskiner

Grønne pyntefjer

Der er kun en grund til dette cirkus. Kommunerne kalder biobrændsel for CO2 neutral energi, og på den måde kan de pynte deres grønne regnskaber.

21. aug 2018 17:14Danmark risikerer flere træfyrede kraftværker, vi ikke har brug for

Re: For høj fart

Der er to gadelygter på det sted hun krydser vejen. Man skal også huske det er en el-bil, fodgængeren har ikke kunne høre den. Dertil at personen i bilen ikke har blikket på trafikken.

22. mar 2018 17:08Video af Uber-ulykke rejser spørgsmål

Hvad gør alle?

Når nogen siger at "alle gø det". Er det verdens dårligste undskyldning for det man selv gør, og er et elendigt forsøg på at fjerne fokus fra en selv..

22. mar 2018 16:54Partier mørklægger brug af Facebook-data om vælgere

Re: Hvor mange mia?

Tja, arbejdersiden siger 8,5 mia over tre år. Regeringen siger minus 6 mia. Dertil fridag og frokostpause, ligeløn og lavtløn specielt på FOA området og arbejdstidsaftaler. Reelt har udspillet fra arbejdsgiverne været 0,1% om året i tre år. Det er mindre end inflationen.

2. mar 2018 16:31Her er ingeniørarbejdspladserne, der er udpeget til strejke

Ballade

Den har staten da stået for, helt alene.

26. feb 2018 15:30Staten køber sig en enkeltbillet ud af Københavns første letbane

Re: Det er fuldstændig hul i hovedet og spild af penge!

Fordi lydkvaliteten på streaming er elendig Ja, ville være ønskeligt at DR også kunne levere en stream i 320 b/s mod de 192 de leverer nu.

8. jan 2018 23:53DR: Radiolytning på DAB faldt med 40 pct. efter skift til DAB+