Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Stig Larsen

Stig Larsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Langtidsvirkning

Vanddamp er rigtignok en drivhusgas, men den forsvinder jo rimelig hurtig igen. Hvorimod CO2 ikke sådan forsvinder af sig selv. Så flystriberne efekt må være kortvarig. Er dette er forsøg på at bortlede opmærksomheden på det virkelige problem?

24. maj 2019 9:23Flystriber kan opvarme planeten langt mere end flyenes CO2-udledning

Re: Styrelsen har i dag

Så skal de transporteres på vejene i stedet for, og det er næppe mere sikkert. Det bliver da mere sikkert for passasererne i togene.

8. jan 2019 14:11Havarikommission: Godstog kan køre rundt med ulåste vogne, selv om alle regler er overholdt

Bager for smed

Det kan man da kalde at rette Bager for smed, eller rettere rette opvask for landbrug. Vi skal altså ikke indrette vores hjem som sterialiceringscentraler fordi landbruget insisterer på at levere forgiftede produkter. Smittefare skal fjernes ved kilden, altså i svinestaldene.

30. dec 2018 16:20Danmark kræver bakterie-dræbende program til opvaskemaskiner

Grønne pyntefjer

Der er kun en grund til dette cirkus. Kommunerne kalder biobrændsel for CO2 neutral energi, og på den måde kan de pynte deres grønne regnskaber.

21. aug 2018 17:14Danmark risikerer flere træfyrede kraftværker, vi ikke har brug for

Re: For høj fart

Der er to gadelygter på det sted hun krydser vejen. Man skal også huske det er en el-bil, fodgængeren har ikke kunne høre den. Dertil at personen i bilen ikke har blikket på trafikken.

22. mar 2018 17:08Video af Uber-ulykke rejser spørgsmål

Hvad gør alle?

Når nogen siger at "alle gø det". Er det verdens dårligste undskyldning for det man selv gør, og er et elendigt forsøg på at fjerne fokus fra en selv..

22. mar 2018 16:54Partier mørklægger brug af Facebook-data om vælgere

Re: Hvor mange mia?

Tja, arbejdersiden siger 8,5 mia over tre år. Regeringen siger minus 6 mia. Dertil fridag og frokostpause, ligeløn og lavtløn specielt på FOA området og arbejdstidsaftaler. Reelt har udspillet fra arbejdsgiverne været 0,1% om året i tre år. Det er mindre end inflationen.

2. mar 2018 16:31Her er ingeniørarbejdspladserne, der er udpeget til strejke

Ballade

Den har staten da stået for, helt alene.

26. feb 2018 15:30Staten køber sig en enkeltbillet ud af Københavns første letbane