Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

bernhard brunsgaard

bernhard brunsgaard

Kommentarer

Re: AoA står for ‘angle of attack

Vi er enige om at højderorerne styrer bevægelser om tværaksen og krængerorerne styrer bevægelser omkring længdeaksen og sideroret styrer bevægelser omkring højaksen-eller hvad?(de 3 linier går alle gennem tyngdepunktet) AoA fejlindikationer(i værste tilfælde) -delfinflyvning-PIO-stall-crash.

12. nov 2018 9:46 Efter flyulykke i Indonesien: Advarsel udsendt til alle piloter på Boeing 737 Max

AoA står for ‘angle of attack

AoA står for ‘angle of attack’, altså angrebsvinkel, som beskriver vinklen mellem længdeaksen på flyet i hhv. den retning, næsen på flyet peger, og den retning, hvor flyet faktisk er på vej hen – vektoren. Citat slut. Sorry-men der er altså en væsentlig fejl i artiklen, som også(?) bliver gen...

10. nov 2018 12:29 Efter flyulykke i Indonesien: Advarsel udsendt til alle piloter på Boeing 737 Max

Re: Så meget for bæredygtigheden

jo Harley bruger tandremme i stor stil. Man siger hvis at modstanden i en tandrem er mindre end i en kæde-MEN de er dyre og på en Harley skal man have bagsvingeren af for at skifte rem. Det er ikke så smart hvis man står på stepperne i Mongoliet så ville det være nemmere at hive et par kædesamler...

25. maj 2018 15:24Ikea tilbagekalder cykler: Drivremmen springer

Selvkørende autogyro.

Ser det dårligste af 2 verdener kombineret i en enhed.Hvorfor ikke købe en lækker bil og en RV8. Og så er der enda penge til overs.

7. apr 2018 12:28Nu kan du købe en flyvende bil

Flyt dem til Karup

Er meget skuffet over mine SønderJyske våbenbrødre. F35erne til Karup.

2. mar 2018 12:17Støjproblemer fører til dyr forsinkelse af nye kampfly

øh

"Men du får nok en virtuel køreskolelærer, der sidder klar til at overtage når du dummer dig." Sådan en har jeg allerede-non virtuel ;-)

20. feb 2018 9:05Selvkørende biler: En kvalmende tanke

off topic

Er der nogen som har viden om solluftfanger foran luft til luft/vand varmepumpe. Tanken er at en form for simpel luftsolfanger(som kan bygges billigt) vil kunne booste ydelsen .?

11. feb 2018 12:53Iværksætter fokuserer solen til billig varme

Re: 180 grader vending

Gammel NOAH løgn. I de 40 jeg har været landmand er humusinholdet i min jord (jb1-3) steget. Vi har arealer der for 40 år siden var knygesand-men øgede udbytter -takket være øget N -har gradvis øget humusindhold. Husk på rodnettet svarer til afgrøden.

19. jan 2018 11:48Landbrugsjord kan lagre lige så meget kulstof, som alle verdens biler, tog og busser udleder