Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Casper Jensen

Casper Jensen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

"I stedet fremhæver hun et af

"I stedet fremhæver hun et af rapportens budskaber om, at man ved at skære i forbruget af søde sager kan reducere klimabelastningen, da de ikke bidrager med næringsstoffer." Er der nu pludselig ikke næringsstoffer i slik, kaffe, sodavand?

13. aug 2019 12:43Rapport talte oksekødets CO2-aftryk ned: »Underlig sammenligning« var betalt af landbruget

Re: Generatorer i kælderen

Uden at være ingeniør så ville jeg nok godt kunne forudsige at placering af nødstrømsanlæg under havoverfladen ved en tsunamitruet kyst, ikke er hensigtsmæssigt. Jeg anser heller ikke Fukushimaulykken som en atomkraftulykke, men nærmere som en design/planlægnings-ulykke.

29. nov 2016 15:29Fukushima-atomkraftulykke koster over 1.200 milliarder kroner

Lønforhøjelse.

OK, giv venligst den pilot en lønforhøjelse :)

23. nov 2016 11:01VIDEO: Se Flyvevåbnets nye helikopter lande i 15 meter høje bølger

Re: Beskyttelsesmaterialet fra kædesavsbukser?

Har tænkt præcis det samme. Har enda sat en annonce i brugtmarkedet her på Bornholm, for at se om jeg kunne skaffe et par billige motorsavs-sikkerhedsbukser, og se om kevlarrtådene kan stoppe en vinkelsliber. Men er ikke kommet længere med eksperimentet :)

17. okt 2016 13:49Video: Se, hvilke cykellåse der får tyven til at gå videre

Rørskærer

Hvorfor afprøve en Rørskærer? Den kan jo ikke skære en lås op der sidder på en cykel, da der ikke er plads til at drejer den rundt.

17. okt 2016 13:47Video: Se, hvilke cykellåse der får tyven til at gå videre

Re: Grundlast

I følge http://www.world-nuclear.org/, så tjener Frankrig ca. 3 milliarder Euro om året på at sælge billig el til andre lande.

13. maj 2016 7:54Thorium falder til gulvet i Folketinget

Hvem er hvem?

Jeg er lidt i tvivl. Er Copenhagen Atomics og Seaborg Technologies to forkellige firmaer/grupper af personer? Har vi to organisationer af personer i DK der arbejder på netop det samme, nemlig at lave en Molten salt reactor der kan bruge atomaffald som brændsel?

8. apr 2016 12:16Copenhagen Atomics Control System (del 3)

Re: Kan man ikke..

Det tænker jeg også. Samme princip som der er på propeller på bådmotorer, for at undgå propellen rammer mennesker/dyr i vandet. http://www.propellersafety.com/wordpress/w...

7. apr 2016 23:16VIDEO: Se drone dolke flæskesteg

Den eneste på markedet?

»Indtil videre er vi de eneste, som kvalificerer thorium som brændsel, og det giver os et stort forspring til eventuelle konkurrenter" Jeg troede at amerikanske Lightbrigde corp. også arbejder på at udvikle nye typer Thorium/uran brændsel.

12. jan 2016 18:04Nordmændene klar med thorium til reaktorer fra 2018

Atomkraft.

Men til gengæld er ca. halvdelen af alle verdens nye atomkraft-reaktorer der er under konstruktion i dag, placeret i Kina, som satser massivt på at øge deres atomkraft-kapacitet. Kina bliver et spændende atomkraft-foregangsland at følge i fremtiden, for at se om a-kraften kan reducere deres mass...

4. nov 2015 14:20Statistikken løj: Kina afbrænder langt mere kul end hidtil opgivet