Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Johan-Albert Boye

Johan-Albert Boye

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Re: Re: Re: Skal vi så også...

...slettes, fordi der efter min mening kommer et muntert svar på Bjarne Mønnikes spørgsmål, om der er nogen der ved hvad "skjorteærme" betyder? Herregud Tine, er du så sippet, at humor ikke er tilladt?

28. jan 2010 14:23Ultrakapacitorer på spring ind i elbiler

Re: Ægte multitasking

ja, kvinder kan mange ting på en gang. F.eks hende de kalder Rulle-Marie (hende som en vis fire-hjuler i Antiterroristtjenesten er opkaldt efter). Rulle-Marie kan rulle en cigarret med den ene hånd samtid med, at kunne rulle en svensker med den anden hånd.

25. jan 2010 12:43Multitasking er svært, tidrøvende og usundt

Re: Hvad med, når man spiller trommer..?

...og en masse andre instrumenter samtidig. Med arme, ben, hoved, mund etc. , påhængt kroppen på fantasifuld vis så hele instrumentregisteret klinger sammen rytmisk samtidig med, at hatten på fortovet holdes under under opsyn? Hva´kan man kalde det?

25. jan 2010 3:25Multitasking er svært, tidrøvende og usundt

Prioner

Har tidligere læst, at prioner ikke kunne "dræbes" på nogen måde. Hverken ved at grave bæsterne ned, brænde dem, eller sågar kaste en atombombe i hovedet på dem. Og så kan man klare det med lidt afløbsrens og sprit i den rette blanding? Forklaring udbedes!

22. jan 2010 20:30Afløbsrens og sprut dræber resistente bakterier

Re: Re: Googler den

@Michael Eriksen Jeg takker for svaret. Er sikker på, at andre nybegyndere udi cyberspace også er tilfredse med oplysningen. Som min gamle lærer fra Den Stråtækte sagde: Der findes ikke dumme spørgsmål; men kun dumme svar!

21. jan 2010 12:16Skift Switch (?)

Googler den

Jeg kunne godt tænke mig, at høre nærmere om dette "at google den". Hvordan gør men det, når man har skilt klodsen ad, og sidder med chippen i hånden? Det jeg tænker på, er, hvordan jeg finder den relevante side på Google til ovennævnte "manøvre" og hvad jeg skal indlæse. Jeg er temmelig blank h...

21. jan 2010 2:38Skift Switch (?)

Ormehuller..

...tidsrejser og besøg af fremmede væsener (har mistanke om, at mange af mine såkaldte medborgere er fra en anden planet) kan jeg gå med til; men i hede hule h...... Hvor køber men en kattelem til 4000 kr.?

20. jan 2010 3:26Astronaut: Rumvæsener har besøgt jorden

Jordforbindelse

Endnu engang mister astronauten Edgar d. Mitchells jordforbindelsen. Denne gang mentalt!

20. jan 2010 1:25Astronaut: Rumvæsener har besøgt jorden

Re: Re: Tåbeligt strategisk træk

...ja, det må man sige. Det bliver ris til egen røv her i Vesten. Og selvfølgelig er der en sammenhæng ved kinesernes afvisning af nedbringelse af CO2 ved Klimatopmødet og det, at kortsynede virksomheder flytter produktioner til Kina. Kineserne kan jo ikke underskrive en aftale om at nedbringe d...

20. jan 2010 0:54Finsk motorproducent fyrer 1400 ansatte og flytter til Kina - investorerne jubler

Re: 2 timer

...kan ikke lade sig gøre pga skinnerne.

19. jan 2010 1:02Enkeltkørende IC4-togsæt skal betjene DSB's nye business-tog