Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Sune Skousen

Sune Skousen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Vej hvad der kommer ind

For ikke at udsætte jeres digitale vægt for et potentielt destruktivt stød, så vej den sorte spand med vand I har stående under Maximatoren.

11. jan 2018 18:4550% succes i CS' "Afdeling for Destruktiv Adfærd" (med link til video)

LOX Overløb

LOX tanken kunne udstyres med et længde-afstemt dykrør i toppen, der ville sikre væskeoverløb samtidig med afdampning/trykudligning, hvis tanken var fyldt mere end ønsket.

25. jul 2016 21:49Raketbyggernes teori: Der kom for meget flydende ilt på tanken

Re: Tankeeksperiment!

De (105 mm haubitzer og andet artilleri, red.) virkede ellers fint og blev brugt flittigt på Balkan i halvfemserne - på begge sider af fronten.

26. okt 2015 9:46Stort set intet fungerende dansk artilleri tilbage

Re: VW sagen

Inddragelse af aktier vil have en MODSATTE effekt - det vil øge værdien af de aktier, som er tilbage på markedet. Derfor vil tvangsudstedelse af 101% af eksisterende aktiemasse, hvor indtægten fra salget tilfalder staten (hvis den ikke vælger at beholde aktiemaoriteten selv, for at få styr på sel...

29. sep 2015 8:25Stormvarsel: Historisk vingesus

Sputnik

Er Sputnik nået til Nexø og er det generelt planen at den skal opholde sig lokalt på Bornholm istedet for på en (åbenbart dyr) kajplads på Refshaleøen? Raket og evt. nyt tårn med fragtmanden og så "spares" forlægningssejlaserne.

24. sep 2015 16:19Copenhagen Suborbitals raket udskudt til 2016

Brint/vand som ballon medie

Af "læs også" artiklen fremgår det at efter 100 dage, kan ballonen ikke flyve mere. Min antagelse er at det skyldes at helium er undsluppet hylsteret og det ikke længere er muligt at oppebære den nødvendige opdrift. Hvis der blev brugt brint, ville det være muligt at ballonen kunne være selvfors...

30. jul 2015 16:16Googles wifi-balloner skal levere internet til Sri Lanka

Men han har jo ret ...

... der er meget som Helle åbenbart ikke forstår - lige som alle andre dødelige. At det skulle være sexistisk, er vist mere en journalistisk udlægning end fakta.

9. jun 2015 13:00Mændene mod Kvinderne

Rentabel levetid ...

Pris: 140 mia. Besparelse, 10 år: 14 mia Break even levetid: 100 år !!!

17. apr 2015 17:10Tyrkiet bygger sit første atomkraftværk

Re: Dejlig opdatering

Hvor stort flow (masse/volumenstrøm) skal der igennem ventilen ? Hvor stor et tryktab kan accepteres ? Hvor hvor hurtigt skal den reagere fra 0 til 100 % ? Danfoss ICM-ventil med ICAD-aktuator blevet overvejet ?

27. mar 2015 18:20Gennem bøvl mod himlen

ad 2)

Det er nok i punkt 2, at det for alvor går "galt" for ingeniører: "At anerkende dets betydning" Ingeniører er ofte "No bullshit"-typer, der skærer det overflødige væk, kommer helt ind til problemets kerne og løser der uden følerier eller andet pjat. "Det kommercielle" kan godt være nøgternt, me...

21. feb 2015 20:20Derfor er der få ingeniører i topledelsen