close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Morten Lund

Kommentarer

Re: Britta Jensen

Uanset hvordan du vil videnskabelig måle uendeligheden, må det være klart at det synlige bang må udvide sig ud i noget. Det noget ender aldrig. Er det ikke logisk at konkludere at der ude i noget, med stor sandsynlighed er meget plads. Også til et andet Big bang.?

29. jul 2017 17:59 Dagens rumspørgsmål: Hvor gammelt kan fremmed liv i universet være?

Uendelig

Vores lokale bang kan i uendelighedens vidder med stor sandsynlighed ikke have berørt alle. Såee .....

28. jul 2017 19:42 Dagens rumspørgsmål: Hvor gammelt kan fremmed liv i universet være?

Provinsen

I København er der smarte folk som har produkter der kun kan sælges til folk fra provinsen. Lad os nu ikke blive provinsielle og helt glemme en sund skepsis. Mig bekendt er den stærkeste intelligens den som de store magter udøver over de mindre. Den er ikke kunstig, men ganske naturlig. Opsplitni...

18. dec 2016 17:06 AI-eksperter: Danmark skal ruste sig til kunstig intelligens i dag

Re: Lære af den nære fortid!

Vi vil ikke have nogen ballade. Det er problemet med den opsvulmede offentlige sektor. Den køre stabilt men tungt. Dens modsætning, grådigheden, er med til at holde den kørende.

18. dec 2016 16:54 Ny jernbanepakke skal redde Europas stagnerende togtrafik

Alkymi

Jagten på den fuldkomne førerløse bil minder om fortidens jagt på fremstilling af guld. At man ikke kom til det ædle metal men alt muligt andet, er et godt bud på hvad denne jagt vil føre med sig. Godt så.

16. dec 2016 23:48 Ford vil bruge droner til at guide selvkørende biler

El varme

Udgiften til en udbygning af el-nettet kan fordeles mellem flere opgaver. Fossilernes nedgang kræver øget el til: transport, opvarming, produktion og drift.

1. dec 2016 17:44 Brintekspert: Elbiltilhængere overser massive investeringer i elnettet

Se kære politiker!

Vestas er resultat af langtidsplanlægning og strategi.

8. nov 2016 17:35 Vestas opjusterer på alle parametre i nyt kanonregnskab

Hmm...

Er vi ved at kunne se en øvre grænse nærme sig?

17. sep 2016 11:05 Sær forsøgsmølle fra Vestas skal give ny viden om turbulens

Fremtiden er her nu

Tillykke og hvor er det lige så enkelt som det er praktisk. Håber det ruller sig videre ud over godstransport og senere personbilerne også.

29. aug 2016 22:11 Så fik København nye elbusser

Re: Procenter

Selvfølgelig betyder det noget hvad det koster. Ofte bliver der desværre sammenlignet med fossiler, uden at man tager oprydningen med. At fossilerne efterlader noget som på sigt ikke er godt og som kommer til at koste X antal kroner. For ingen ved nøjagtigt hvad beløbet er. Til gengæld er beregni...

20. aug 2016 19:04 Derfor jagter forskerne den perfekte katalysator