close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Morten Lund

Morten Lund

Kommentarer

Adblue og euro 6

Jeg ønsker mig en let og strømlinet personbil der kan køre til Italien med 2 - 3 tankstop. En moderne dieselmotor med adblue lever op til euro 6. Hvis man tilføjer en intelligent styring af strømforbrug, en let større batteri og generator, samt en elektrisk motor og kabine varmer til carporten...

10. mar 2018 15:35 VW tror at diesel får en renæssance - hvad tror du?

Andel

Den del af vandet fra vandværket som konsumeres er ret lille. Personligt ville jeg være tryggere ved flaskevand som blev kontrolleret. Og det er langt lettere at gennemføre, set fra vandværkernes side.

25. aug 2017 23:56 Vandværkernes nye mareridt: Rester efter for længst glemt pesticid

Re: Britta Jensen

Uanset hvordan du vil videnskabelig måle uendeligheden, må det være klart at det synlige bang må udvide sig ud i noget. Det noget ender aldrig. Er det ikke logisk at konkludere at der ude i noget, med stor sandsynlighed er meget plads. Også til et andet Big bang.?

29. jul 2017 17:59 Dagens rumspørgsmål: Hvor gammelt kan fremmed liv i universet være?

Uendelig

Vores lokale bang kan i uendelighedens vidder med stor sandsynlighed ikke have berørt alle. Såee .....

28. jul 2017 19:42 Dagens rumspørgsmål: Hvor gammelt kan fremmed liv i universet være?

Provinsen

I København er der smarte folk som har produkter der kun kan sælges til folk fra provinsen. Lad os nu ikke blive provinsielle og helt glemme en sund skepsis. Mig bekendt er den stærkeste intelligens den som de store magter udøver over de mindre. Den er ikke kunstig, men ganske naturlig. Opsplitni...

18. dec 2016 17:06 AI-eksperter: Danmark skal ruste sig til kunstig intelligens i dag

Re: Lære af den nære fortid!

Vi vil ikke have nogen ballade. Det er problemet med den opsvulmede offentlige sektor. Den køre stabilt men tungt. Dens modsætning, grådigheden, er med til at holde den kørende.

18. dec 2016 16:54 Ny jernbanepakke skal redde Europas stagnerende togtrafik

Alkymi

Jagten på den fuldkomne førerløse bil minder om fortidens jagt på fremstilling af guld. At man ikke kom til det ædle metal men alt muligt andet, er et godt bud på hvad denne jagt vil føre med sig. Godt så.

16. dec 2016 23:48 Ford vil bruge droner til at guide selvkørende biler

El varme

Udgiften til en udbygning af el-nettet kan fordeles mellem flere opgaver. Fossilernes nedgang kræver øget el til: transport, opvarming, produktion og drift.

1. dec 2016 17:44 Brintekspert: Elbiltilhængere overser massive investeringer i elnettet

Se kære politiker!

Vestas er resultat af langtidsplanlægning og strategi.

8. nov 2016 17:35 Vestas opjusterer på alle parametre i nyt kanonregnskab

Hmm...

Er vi ved at kunne se en øvre grænse nærme sig?

17. sep 2016 11:05 Sær forsøgsmølle fra Vestas skal give ny viden om turbulens