Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Berndt Barkholz

Berndt Barkholz

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Men det er da rigtigt...

...at du med to frekvensmeter der befinder sig tæt ved hver sit ur vil måle akkurat samme frekvens. Først når man måler hinandens frekvenser viser forskellen sig.

20. okt 2010 12:42Kosmologisk udledning af E = M*c^2

Re: Hvad for noget ?

Jamen Stig I tilfælde GPS befinder iagttageren sig langt fra satellitens ur og modtager en anden frekvens end den fra satelliten udsendte.

20. okt 2010 12:37Kosmologisk udledning af E = M*c^2

Re: Hvad for noget ?

@Stig Har lige sendt en mail med de formler til beregning af GPS afvigelsen

20. okt 2010 12:27Kosmologisk udledning af E = M*c^2

Re: Hvad for noget ?

Jamen Stig, resonansfrekvensen ændrer sig ikke, hvis cæsiumatomet kunne tælle ville det tælle samme antal_svingninger_per_tidsenhed, uanset hvor det befinder sig i tyngdefeltet... men iagttageren der befinder sig et andet sted i tyngdefeltet, fx længere væk fra massecenteret, vil modtage en anden...

20. okt 2010 12:12Kosmologisk udledning af E = M*c^2

Hvad for noget ?

@ Stig Nej Berndt, præcis cæsium, og ikke penduluret, er undtaget fra Einsteins teorier om masseforøgelse( og dermed ændret resonansfrekvens). Den version har jeg dog aldrig hørt om, hvis du altså har et cæsiumstyret ur i en synkron bane, så mener du et ur på jordens overflade går i takt med...

20. okt 2010 11:45Kosmologisk udledning af E = M*c^2

Funktionen er 1/x...

Nu skal man jo bare lige finde ud af at det hvide hul er den sorte huls efterfølger og så har man supernova mekanikken... vi nærmer os måske til mine tanker ?

20. okt 2010 11:34Franske forskere studerer astrofysik i køkkenvasken

Re Overtro og Woodo-fysik

...men Einstein forudsiger samtidig en 'tidsændring'. Og den kommer du ikke udenom Stig... hvordan skulle en ellers konstant frekvens ændre sig uden ændring af tiden ?

20. okt 2010 10:21Kosmologisk udledning af E = M*c^2

Re: Et universelt kaos

Men igen - hvad er formålet med at regne på Chandrasekhars grænsemasse og alt det der? Kan du ikke give mig er stille og rolig forklaring så jeg forstår pointen i dine overvejelser? @Søren Hvad tror du formålet er, når jeg har vist massevis af konsistens i sagerne, det er det eneste jeg gør, ...

20. okt 2010 10:04Efter Big Bang herskede det totale kaos