Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Gunnar Bagge

Gunnar Bagge

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Udfordringen

Den mest præcise beskrivelse a LA's politik blev givet af Dirch Passer som sporvognskonduktør for mange år siden. Se https://www.youtube.com/watch?v=PVXm1u5KZvg Og han er meget sjovere end Anders Samuelsen.

13. jun 2015 16:21Men altså... det der valg...

Blowback

Det varer nok et par år før de onde mennesker som hader vores frihed (eller hvad det nu hedder) finder ud af at stjæle eller overtage kontrollen med vore droner. Og det er jo ikke så godt. For vi og vore allierede er jo de eneste som kan slå civile ihjel på en moralsk uangribelig måde.

22. feb 2015 13:32Nu kan allierede købe dræber-droner af USA

Det hedder geotekniske forundersøgelser

En ting er at den folkelige presse ikke kender forskel på geologi og geoteknik. Men at Ingeniøren også bruger det forkerte udtryk kan kun skuffe en gammel geotekniker som undertegnede. Et ingeniørforum er det jo, ikke ......?

14. jul 2014 20:11Synkende Lillebæltsbro stabiliseres med viden fra Femern Bælt

Re: Gertz's Google Service

Andre har fået tanken, se blot http://igtfy.com/

28. mar 2014 15:16Kære Journalist, rend og hop!

Mere om den svenske

http://www.thedailybeast.com/articles/2014... Men vi er jo en amerikansk vassalstat så det er altsammen ligegyldigt.

27. mar 2014 15:45Verdens mest avancerede kampfly døjer med massive softwareproblemer

Re: Se på det fra den lyse side, PHK

Bortførelser? Tjek. Fængsling uden retssag? Tjek. Overvågning? Tjek. Mord? Tjek. Hævet over loven? Tjek. Tortur under afhøringer? Tjek. NSA, STASI eller GESTAPO, det er vel nærmest et spørgsmål om stil. Alle disse herlige organisationer ville jo bevare status-quo for enhver pris.

13. sep 2013 18:28Overvågning: Bli'r vi glade for det i længden ?

Hvordan komme videre

Som flere andre mener jeg ikke det på nogen måde er bevist at det er Assad der står bag de kemiske bomber, men at det så skulle være Hizbollah kan jeg heller ikke se. Hizbollah er jo netop blevet voldsomt kritiseret for at støtte Assad så hvorfor skulle de så risikere at han bliver bombet? Næh, j...

10. sep 2013 18:34Analyse: Militæraktioner er et test-paradis for våbenindustrien

Re: Videnssamfund, ha

PHK: På den ene eller den anden måde. Personligt er jeg forbavset over at 1%'erne ikke har gennemskuet at de er ved at gøre K. Marx: Das Kapital til en håndbog for de 99% og overvejet hvor hensigtsmæssigt det er. Det har også altid undret mig. Mest grotesk i USA, hvor 1%'erne åbenbart ...

25. jul 2013 15:07Ned af bakke fra 1978...

Du har fuldstændig ret, Poul

Du har fuldstændig ret, Poul-Henning, der er vist ikke så meget at gøre. For mig ar se er problemet en bande hertuger rundt omkring i regionerne som allesammen vil bestemme, og så et folketing som dels er henrivende inkompetent på it-området (bare se på den helt idiotiske logning de insisterer på...

19. jun 2013 21:47Rejsekortet igen, igen, igen...

Alt det isenkram er totalt

Alt det isenkram er totalt overflødigt, men det er heller ike pointen. Det handler jo udelukkende om at kysse USA i r*ven. Og så betyder prisen jo næsten ingenting.

5. jun 2013 1:32Tjekkiet viser vejen til nye kampfly på lavbudget