close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. Newsletters and emails from Mediehuset Ingeniøren may contain marketing from marketing partners.

Lars Andersen 2

Lars Andersen 2s billede

Kommentarer

Re: Underskud

Hvorfor er det egentlig nødvendigt at forklare det her? Tesla's børsværdi har oversteget Ford's. På papiret er Tesla som virksomhed altså mere værd end Ford. Der er inddiskonteret enorme forventninger til den fremtidige indtjening i denne børsværdi. Det er nødvendigt at forklare...

21. maj 2017 14:27 Tesla anklages for dårlig arbejdsmiljø

Re: Underskud

Men hvordan når du til en konklusion om at det ikke kan fikses ved at sælge flere biler? Tesla siger der er overskud på hver bil. Underskud pr. bil = 700 millioner / 76.285 solgte køretøjer = 9.176 dollar Dette er 2016 tallene. Ikke just overskud pr. bil i mine øjne. Alt andet lige; sælg...

20. maj 2017 22:57 Tesla anklages for dårlig arbejdsmiljø

Underskud

Virksomheden er som sådan stresset i sig selv. Det pres den lider under trækker vel automatisk ned i geledderne, og kan være et stress moment for den enkelte medarbejder og leder. Underskud på 700 millioner dollar sidste år, hvilket svarer til 10.000 dollar pr. produceret bil. Alså, jo flere bile...

20. maj 2017 20:05 Tesla anklages for dårlig arbejdsmiljø

Re: Vejskilte

Jeg forstår det ikke. Hvorfor skal vejskiltene læses (optisk) fra bilen ? Jeg fatter det heller ikke. Det samme med at vej striberne skal være synlige. Jeg har i mange år troet at der ville blive "skudt" RFID tags eller lign. ned i begge vejsider med passende mellemrum. På den måde betyde...

20. maj 2017 18:21 Danske motorveje skal være klar til selvkørende biler

Altså mere offentlig IT?

Må indrømme jeg pt. helt har misten troen på at staten kan styre noget som helst vedr. IT projekter. Skandale på skandale, overskredne budgetter, ingen har ansvaret, og projekterne fungerer som malkekøer til den private konsulentbranche, som gladeligt hjælper hele vejen.

17. maj 2017 21:49 Endelig forlader vi det analoge sovekammer

Re: I guder mand

Rolig nu Mark. Det her er Danmark og alt med IT går galt her. Forventningerne må helt i bund. kun knap en halv milliard afsat, det rækker jo nok kun til en prototype.

17. maj 2017 20:31 DSB gør klar til at blokere streaming på togenes nye wifi

Re: Energibevarelse

Glem alt om at redde kloden. Det handler om, at det er temmeligt besværligt at rende rundt og skifte batterier. Derfor er det smart.

6. maj 2017 16:20 Supermarkedets prisskilte skal køre på solceller

Terraforming

Engang i fremtiden når det er lykkedes at skabe ubegrænsede mængder energi, vil vi kunne forme kloden som vi ønsker det.

5. maj 2017 19:17 4.000 snekanoner skal redde stor gletsjer i Alperne

Godt arbejde!

Keep up the good work.

30. apr 2017 22:09 Nautilus er operationel igen !

Virkeligheden!

Er virkeligheden ikke snart, at hele verden er ved at brække sig over at ALT skal klima promoveres? Klimaet misbruges helt vildt, det trætter og gør folk døve for de seriøse videnskabelige løsningsforslag. De tror det er godt nok bare de køber en økologisk danskvand.

27. apr 2017 22:21 Flyterminal sætter ny klimastandard: Beton med askegranulat og trætag