close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Lars Andersen 2

Lars Andersen 2

Kommentarer

Re: Ansvar, ansvar, ansvar!

1) Ulykker sker. Det er ikke noget magisk, eller nogen som sidder og manipulerer tingene til at gå galt. Der sker uheld, der sker personskade, og nogle gange med dødelig udgang. Det er uundgåeligt Nej. Det vil være teknisk muligt at observere en genstand midt på kørebanen, og i god tid ti...

24. mar 2018 10:58 Professor: Hvem har ansvaret for Uber-ulykken?

Re: Politiet har nu frigivet en

Jeg har set videoen nu. Jeg kan delvis godt forstå at en alm. bilist vil blive overrasket over en person midt på kørebanen pga. mørket. Men en selvkørende bil burde her kunne detektere (med alle sine sensorer) at der er noget som bevæger sig på vejen i retning af en kollision. Vejen er jo helt ød...

22. mar 2018 7:40 DEBAT: Hvor sikre skal selvkørende biler være?

Farten?

“Fartgrænsen var højere så sent som sidste år, så Uber bruger nok et statisk kort over hastighedsgrænserne, som så ikke var blevet opdateret.“ Ovenstående kan vel ikke være rigtigt? I så fald er det ned til om en kort operatør har opdateret kortet korrekt! Bilen læser vel skilte, og kender derud...

20. mar 2018 20:34 Første offer for selvkørende bil: Krydsede vejen 100 meter fra fodgængerovergang

Mørke?

Der antydes at mørket var en del af årsagen om ikke andet derfor at chaufføren ikke nåede at reagere. Men bilen burde vel “se” lige godt om det er mørkt eller ej? Der er vel radar, og andre sensorer der kan detektere objekter på koalitionskurs?

20. mar 2018 13:26 Første offer for selvkørende bil: Krydsede vejen 100 meter fra fodgængerovergang

Re: Sikke en gang designer fis

Korrekt Jens. Men den almindelige dansker kan ikke gennemskue det, og netop derfor kan der tjenes penge på disse koncepter.

1. mar 2018 17:58 Dansk startup bygger elcykel med batteribank og solcellepanel

Re: Hvornår skal vi videre?

Præcist Claus! Marketing i denne branche må ikke undervurderes.

26. feb 2018 17:53 DTU-studerende vil have en raket op i 9.000 meters højde

Re: Hvornår skal vi videre?

Med en Tesla i kredsløb allerede skal der efterhånden mere til at imponere folk. Hvad med en puch maxi med mælke kasse som payload?

26. feb 2018 17:47 DTU-studerende vil have en raket op i 9.000 meters højde

Re: Mere "reklame" for vaccination.

Hvis man læser nedenstående er der vel ingen tvivl om at man skal vaccineres. /Lars "Tilbage i 1960’erne, hvor man ikke vaccinerede imod mæslinger, døde ca. ét barn ud af hver 3.300 mæslingesmittede. Men siden er hospitalsvæsenet blevet så meget bedre til behandle mæslinger, at der i 1986 – året...

23. feb 2018 15:12 Voksne kan få gratis vaccine mod mæslinger fra april

Flere opsendelser

Er der nogen bemandede opsendelser på vej? Måske man i så fald kunne lægge banen forbi Tesla'en, og tjekke tilstanden efter et passende stykke tid. Sparke lidt på dækkende, ridse lidt på lakken osv. Bare så vi kunne få svar på ihvertfald nogle af spørgsmålene.

8. feb 2018 18:15 Kemiker: Strålingen i rummet gør det snart af med Teslaen

Only in America!

Og som en ekstra gimmick er Teslaens batterier ladet op, så musikanlægget kan spille David Bowies ’Space Oddity’ på rejsen ud i rummet. Og der sidder sågar en crash test-dukke i sejt outfit bag rattet ... This is Great! They know how to do it :-)

6. feb 2018 12:36 Skæbnedag for Falcon Heavy – verdens største raket med Tesla ombord