close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Lars Andersen 2

Lars Andersen 2s billede

Kommentarer

Produktion afhængig af internet forbindelsen!?

Hvis virksomhedens produktion er vigtig skal man vel ikke gøre den afhængig af internettet? Så har man selv bedt om problemer. Dataopsamligen kan køre ud over internettet til en cloud. Men kun hvis det ikke er kritisk for selve produktionen når nu internettet af og til vil forsvinde.

15. jul 2017 14:08 Proprietær automation er fortid – IIoT tvinger leverandører til samarbejde

Re: 47 elbiler i første fire måneder!

Priserne er helt i hegnet. Ikke underligt at salget er hvor det er. Jeg får heller ikke råd til en el bil.

3. jul 2017 21:59 Første Tesla Model 3 ruller ud af fabrikken på fredag

Størrelsesforhold?

Hvis en SMS fylder 160 tegn, og der er sendes godt med emojis, så løber det op i mange sms'er. Og det er åbentbart så store datamængder at det må afregnes med store beløb til forbrugeren? Men hvad så med min første sæson af El Chapo, som jeg lige har streamet fra Netflix (alle afsnit). Den b...

26. jun 2017 21:25 Teleankenævn: Pas på dyre ferie-emojier på 16 bit

75 mia. kr

Glemte lige. Det nævnte beløb er latterligt lille. Husk hvor hurtigt der blev samlet +1000 mia. dollars sammen på ingen tid under finanskrisen. Vil verden det her, så er penge INTET problem.

20. jun 2017 22:01 EU: Vi skal finde over 75 mia. kr. til at bygge fusionsreaktor færdig

Re: Hvorfor?

næsten ubegrænsede mængder at næsten forureningsfri energi næsten for evigt. Præcist. Det er det vi vil have. Kom så i gang, og få fart på tak! Vi vil kunne terraforme kloden efter ønske. Rette op på alverdens dumheder. Fjerne for meget CO2 i atmosfæren osv.

20. jun 2017 21:49 EU: Vi skal finde over 75 mia. kr. til at bygge fusionsreaktor færdig

Re: Hertz kunne ihvertfald ikke anbefales i USA

Havde en oplevelse med Hertz i San Fransisco, hvor de ikke have den ønskede klasse vi havde bestilt flere måneder i forvejen. Vi kunne vente 5 timer eller få klassen mindre mod et afslag i prisen. Vi var nødt til at tage klassen mindre, da vi skulle ud af hotellet til en bestemt tid og det passe...

15. jun 2017 21:08 Så skal vi leje feriebil

Vejen frem mod fin sortering

Læg alt affald i een beholder hos forbrugeren (altså ikke noget med 8 sorteringsbeholdere ude hos brugerne). Opfind et super sorteringsanlæg, som automatisk findeler langt mere og præcist end forbrugeren kan gøre. Jeg tænker her virkeligt High tech elektronik, robotter, software og mekanik. Så vi...

14. jun 2017 17:02 Danskerne genanvender langsomt mere og mere affald

Re: Hvornår kommer de så!

Vi vil opleve et "goldrush". Hvis bilerne ender med at blive billige nok, og teknologien rent faktisk virker (selvkørende på højeste niveau året rundt), så bliver der vel et kaos af trafikproblemer (kø) når alle pensionisterne, børn, mv. begynder at køre rundt sammen med alle dem, som i f...

7. jun 2017 15:53 Halvdelen af biljerne er parat til at droppe egen bil til fordel for selvkørende transport

Hvornår kommer de så!

Så jeg kan få hentet sønnike herhjemme når han skal til badminton-turnering. År 2030 ser jeg nu. I bedste fald. Så det er ikke lige omhjørnet.

6. jun 2017 21:59 Halvdelen af biljerne er parat til at droppe egen bil til fordel for selvkørende transport

Ro på

Ifølge Stephen Hawking har vi (mennesket) blot 100 år tilbage på jorden. Så ingen grund til at bekymre sig om problemer, som først opstår om 120 år.

2. jun 2017 20:38 AI-forskere: Om 120 år har kunstig intelligens automatiseret alle jobs