close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Lars Andersen 2

Lars Andersen 2

Kommentarer

Elkedel

Det næste bliver elkedler de skal kigge på, siger han. Herligt med den cirkulære økonomi. Min kedel bruger 1850-2200W står der. Sikke en strømsluger, hvad kan der ikke hentes af besparelse her.

4. nov 2017 18:13 Stille energirevolution giver bonus i hele EU

Skyd RFID tags eller lign. i vejene

Så ved bilerne præcist hvor de er på vejen, og det gælder i ALT slags vejr. Ingen problemer, og jeg har det meget mere trygt med den slags løsninger. Modtages der ingen signaler fra vejen laves et kontrolleret stop eller skift til manuel, så chaufføren kan tage over.

2. nov 2017 21:39 Dansk test: Regnvejr giver selvkørende biler problemer

Hvorfor?

Hvorfor besvære sig med at sætte batterier i hver enkelt vindmølle? Hvordan kan det være bedre end centralt strategisk placeret batterier i en dertil egnet bygning? Der ville kunne være plads til masser af batterier, som kan tage mange møller.

1. nov 2017 8:14 De vil lagre strøm i selve vindmøllen

Dødsstatistikken

Færre vil samlet set dø i trafikken med 100 % selvkørende biler. Køre forstærkt typerne, sprit og narko, unge, alt for gamle og lign. vil øge deres overlevelse i statistikkerne. Elite bilisterne som mange ingeniører tilhører vil øge deres dødsrisiko (de er altid overvågne, kører efter forholdene ...

26. okt 2017 19:46 Ny testmetode viser, hvad der får kunstig intellligens til at tage fejl

Forening

Så skal vi da have lavet en forening mod muslinger. Der skal køres nogle landsdækkende kampagner så muslingespiserne kan få dårlig samvittighed over at de er med til at ødelægge klimaet.

18. okt 2017 13:55 Regeringens muslingefarme kan være ny klima-bombe

Økomærke

Kan vi ikke få mærket de serier, der er mest økologiske? Så man ved man gør en god gerning når man vælger det mest økologiske fredag aften.

17. okt 2017 23:22 Netflix belaster klimaet

Selvkørende biler og cykler - sammen!?

Det kommer bare aldrig til at fungere sammen. Cyklerne vinder hvergang, og i kan selv regne ud hvorfor.

12. okt 2017 22:11 To umulige situationer for selvkørende biler

Re: Jamen for helvede...

Ja. Vi er helt til grin. Vores egne landsmænd må ikke bygge vores egne huse! Hvis det er EU' skyld så må vi ud som englænderne.

9. okt 2017 22:07 Niels Bohr Bygningen: 2,5 km rør skal udskiftes - kan koste op mod én milliard ekstra

Hvad med cyklerne ?

Hvis bilerne kan finde ud af at stoppe hvergang der kommer en cykel på tv'ers. Ja, så er det eventyr slut.

9. okt 2017 19:51 Vi er slet ikke klar til førerløse biler

Skimmel

Hmm. Skal man ikke passe meget på skimmelsvamp i denne type rum? Der må være en temperatur og fugtighed man skal overholde for at skimmelvækst ikke bliver et problem.

8. okt 2017 5:00 Vand til 75 kr/-l