close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Thomas Andersen

Thomas Andersen

Kommentarer

Dansk VVS er meget dyr.

Konkurrencen på det danske marked når det gælder jordvarme og VVS fungerer dårligt. Hentede selv anlæg i Sverige til under det halve af prisen i Danmark.

13. dec 2013 8:28 Hundedyre varmepumper får grønt marked til at fryse til is

Ville det ikke hjælpe meget

hvis firmaet opgav materialets isoleringsevne λ-værdien?

5. apr 2011 16:51 Kritiseret isoleringstapet vender tilbage

Kan kun bekræfte....

der er utroligt at folk der går hjem med kæmpe timelønninger, får lov til at skrive på tastatur som en analfabet med to fingre. Det er en kæmpe lettelse at lære blindskrift hvis man bruger tastatur bare få timer om dagen. Ikke ligefrem en nyhed, men en påmindelse om at omstillingsparathed og alt ...

20. jun 2010 21:34 Blindskrift kan kurere dine ømme skuldre

Mit vand koger....

Jeg bager altid brød med vand i ovnen, fattigmands dampovn, men i modsætning til spørgerens koger mit vand altid...

4. mar 2010 17:52 Spørg læserne: Hvorfor koger vandet ikke i ovnen?

RAW og redigering

Det er rigtigt at man se de fleste RAW-formater i Picassa. Det kan man også direkte med XP og Vista med et lille download. Men det afgørende er at kunne behandle RAWfilen på en måde der svarer til dens kvaliteter. Endnu engang: hvorfor smide halvdelen af sit billede væk når man kan undgå det?

13. dec 2007 18:03 Nybagt ejer af et digital spejlrefleks kamera - og forvirringen er mere eller mindre total

Software til SLR

Eet af de meget store skridt mod gode billeder man tager når man investerer i et ordentligt digitalkamera, er muligheden for at bruge RAW-format. Jpeg smider sådan cirka halvdelen af opdagelsen væk, hvilket er tosset når man har købt optik til tusinder af kroner der møjsommeligt er udviklet til a...

11. dec 2007 17:24 Nybagt ejer af et digital spejlrefleks kamera - og forvirringen er mere eller mindre total