Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Tina Sørensen

Tina Sørensen

Kommentarer

Re: Re: Re: Misforståelse

Jeg ser frem til anden del af indlægget :) Det gør jeg også; men er du ikke rar, at få en til at læse korrektur, inden du offentliggør det :-)

30. mar 2010 14:09Fødevareproduktion(1): Sådan snød vi Malthus med den grønne revolution

Julemandens orden

Hvis bøgerne står i orden 123 vil den forædte bogorm have bevæget sig 48mm. God jul til alle.

5. dec 2008 10:495. december: Spis med en bogorm

Re: Kommunerne sender ingeniører ud i det første ledige skod ...

For mig lyder det som om nogen ikke har været så "heldige" at have oplevet systemet på egen krop for nylig. At blive tæppebombet med jobtilbud man ikke har kvalifikationer og for den sags skyld motivation til at udføre, er dagligdag for arbejdsløse. At man så også skal høre på, at folk der er i a...

12. nov 2008 7:46IDA: Kommunerne sender ingeniører ud i det første ledige skod-job

Re: Befordringsfradraget

Det er da en joke, ikke!!? Skulle befordringsfradraget få folk til at flytte længere væk fra deres arbejde? Nu har jeg hørt det med. Jeg vil rigtig gerne høre fra en der har gjort det.

10. jan 2008 7:1620.000 fuldtidsstillinger sidder i kø på motorvejen

Manglende indsigt??

Nu er det altid fint når en københavner/sjællænder på Sjælland(København) der har været én tur i Jylland kan fortælle os/jyderne at vi ikke har nævneværdig trafik. Men jeg vil gerne fortælle jer hvorfor der ikke er trafik på motorvejene. Man må nemlig ikke køre med hestevogn på den og da vi i øvr...

8. jan 2008 7:4120.000 fuldtidsstillinger sidder i kø på motorvejen

Tøj vs. effiktivitet

Var det ikke mere interesant om man også er så koncentreret eller kreativ som man føler sig. Det er da ok at man føler sig den ene eller det andet og man klæder efter det; men den reelle effiktivitet er vel hovedmålet?

13. dec 2007 8:05Slipsedrengene er de mest koncentrerede