Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
By signing up, you agree to our Terms & Conditions and agree that Teknologiens Mediehus and the IDA Group may occasionally contact you regarding events, analyzes, news, offers, etc. by telephone, SMS and email. Newsletters and emails from Teknologiens Mediehus may contain marketing from marketing partners.

Bjarke Mønnike

Bjarke Mønnike

Kommentarer

Helt bestemt begavet Bjarne :)

Jeg har da ikke angivet andet den nuværende TEKNISKE realistisk mulighed til at undgå CO2. Jeg udtaler mig ikke om GW for det er ikke mit bord. Jeg har kun været med til at lave de radar antenner der målte indlandsisen tykkelse i 1970erne under ledelse af Professor Gudmansen . De antenner sid...

15. dec 2018 18:27Forsker: Grønlands indlandsis forsvinder - uanset hvad

Re: NVJ´s herlige "logik"

Ja det ses jo tydeligt her på siderne PHK. Religiøse vil ikke udfordres på deres tro. En del "troende" her på stedet, som tror, at deres opfattelser er facts, har mere travlt med med at understrege at de tilhører den rette menighed og derved har ret til at føre en religiøs krig mod de anderled...

15. dec 2018 15:32Forsker: Grønlands indlandsis forsvinder - uanset hvad

Marie Antoinette.....

....foreslog, at folket kunne spise kager, hvis der ikke var brød......President Macon skulle have foreslået, at hvis man syntes at benzinen blev for dyr, kunne man købe en Tesla :)

12. dec 2018 10:15Elbilerne slipper for højere afgifter, men der er uendelig langt til millionen

Udnyttelse af procesvarme.....

...er beskatningpligtigt for alle virksomheder der udnytter deres procesvarme, hvilket medfører at det samme må gælde for datacetrene :)

11. dec 2018 17:01Datacentre vil sluge strømmen fra to ud af tre nye havmølleparker

Re: Jens Arne Hansen 1 time siden

Bjørn Agger der kommer ikke en løsning før end vi får højnet levestandarden for alle, uden at forøge CO2 udslippet, så de børnerige staters indbyggere ikke nødvendivis har en "pensionssikkerhed" i store børne antal. John ved udmærket hvad jeg mener ! Han mener nok at han kendt mig for længe:)

10. dec 2018 22:47Topchefer angriber regeringens klimaplan: »Det bør få alle alarmklokker til at ringe«

Re: Alle under 50 og

Har du John et brugbart råd........for både jeg og Arne har afleveret vor forslag, gennem de sidste 20 år...Akraft snarest. Men Akraft er åbenbart farligere end "The Tipping Point !

10. dec 2018 21:02Topchefer angriber regeringens klimaplan: »Det bør få alle alarmklokker til at ringe«

Den forklaring......

....døde fandens oldmoder af....men tak for den alligevel. :) Når jeg tænker på, hvor megen benzin og tid jeg har anvendt for at finde lige det juletræ som familien ville acceptere og siden så, hvorledes det blev emballeret i et plasticnet der skulle gøre det tranportabelt, så er jeg ikke hel...

9. dec 2018 16:29Spørg Fagfolket: Hvilke metoder bremser bedst juletræets dryssen med nåle?

Det bedste man kan gøre.....

....er at købe et kunstigt juletræ. Det taber ikke nålene. Det skal ikke plantes, plejes udtyndes,fældes,transporteres,pyntes med lys og bortskaffes....og så kan det bruges næste år. Det er faktisk en grøn løsning da der ikke udledes CO2 som de ovennævnte aktiviteter gør :)

8. dec 2018 18:11Spørg Fagfolket: Hvilke metoder bremser bedst juletræets dryssen med nåle?

Re: På "danglish"........

Det kan være at arbejde i fremtiden ikke lige ligger til højrebenet , hvis man vil leve af sin løn her i landet.......derfor slutbemærkningen ....bliver nok skærmet arbejde.....langt fra skærmen med grøftegravning langs vejene :)

8. dec 2018 16:43Fremtidens arbejdsmiljø

OG......

... den lave styrhøjde som de elløbehjul, jeg hidtidigt har set på vejene. Men ideen er udmærket til kombineret tog og egen transport. Jeg vil dog anbefale at man har en reflekterende vest på.

8. dec 2018 16:34Elektriske løbehjul og skateboards kommer ud i trafikken trods advarsler fra alle sider