close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Peter Hansen

Peter Hansen

Kommentarer

Ramme?

Kan man ramme et objekt der bevæger sig så hurtigt?

22. jun 2018 6:43 USA har nu en plan for at bruge kernevåben mod asteroider

En liner er aldrig tæt

Har man arbejdet med liners, så ved man at de aldrig bliver 100% tætte. Selv det bedste håndværk og QA og materialer - der vil altid være huller. Og vand er taknemmeligt.

22. jun 2018 6:25 Solvarmen siver ud af nye fjernvarmelagre

God idé

...der er stor forskel på at firsvare rummet og luftrummet. Så derfor giver forslaget mening.

21. jun 2018 3:42 Tidligere astronaut: »Trumps idé om Space Force er dum«

EPR

Tænk hvis Danmark fik 8 EPR reaktorer. Super billig strøm, så billig at varmevekslere ikke engang var nødvendige. Masser af afkast teknologisk og videnskabeligt. Og ingen CO2 udledning.

20. jun 2018 19:22 Energiprofessor: Storskala geotermi giver kun mening, hvis det kan udnytte billig vindstrøm

Re: God nyhed.

Dagens gode nyhed De skyldige er politikere som i årevis har favoriseret diesel teknologi, vel vidende at det var skadeligt. Udfra en CO2 betragtning. Det ER altså primært politikerne der skal varetage vores sundhed. Har selv arbejdet 7 år for et Japansk bilfirma, i Tyskland; alle vidste d...

19. jun 2018 22:11 Audis direktør varetægtsfængslet for dieselskandale

Tyskland

...brænder i massevis af brunkul af. Og russisk gas, hvor indtægterne går direkte til at udvikle atomvåben vendt mod europæiske byer. Var det ikke bedre for miljø og sikkerhed, at bygge 10 EPR reaktorer?

16. jun 2018 18:01 EPR: Et eller andet virker...

Atomkraft

...er super egnet til at drive processer der producerer brændstof. Anlæggene er meget dyre og skal køre i døgndrift. Netop atomkraft er præget af meget stabil drift, hvor alfa og omega er stabil aftagning af energien. Idag bliver de penge vi køber russisk gas for, brugt til at rette atomvåben mo...

8. jun 2018 2:45 Kronik: Vindmøller skal producere grønt brændstof til skibsmotorer

Grønne?

Ligesom Tyskland der er åhh så grønne og har afskaffet akraft. Men importerer mega meget gas fra Rusland og selv bryder brunkul i massevis. Og iøvrigt importerer akraft fra Frankrig - og så kritiserer Frankrig for at have akraft.

5. jun 2018 7:26 Alternativet kalder minister i samråd om Baltic Pipe-projektet

Vi subventionerer landbruget

...det er også protektionisme i stor stil. AL protektionisme er skadeligt. Europa burde allerede SELV have samarbejdet med USA om at udrydde arbejdsløshed derovre. Flytte produktion derover og behandle dem ordentligt. Folk stemmer Trump fordi de er på spanden. Kom dem imøde, de er vigtige allie...

2. jun 2018 12:02 Trump vil forbyde eller brandbeskatte tyske luksusbiler

Re: Husk nu, at bruge dine

Men det forudsætter at der genereres et overskud der kan komme samfundet til gode. Åbenbart ikke populært blandt ing.dk’s socialister.

30. maj 2018 17:46 Grønlandsbloggen er gået på barsel