Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Torben Frandsen

Torben Frandsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Hemmeligholdte data?

Det er som om, myndigheder og hvem ved jeg har en skjult agenda. Hvilken? Det er helt usædvanligt. Nej, det er helt normalt. Forbrydere læser også aviser.

17. mar 2014 12:07Det forsvundne fly skiftede retning flere gange

Re: Træ/Priser

et godt stykke trykimprægneret træ købt til under listepris i det lokale byggemarked Jeg tror det kræver en god krejler at få byggemarkedet til at sælge stolper til listepris.

4. mar 2014 12:02Træstolper i jord

Re: Fra Odense

Da man valgte placeringer for de nye supersygehuse, var jeg lidt forundret over trekantområdet ikke var i spil. Taulov var kortvarigt i spil, men så gik der sogneråd i den. Overvej et øjeblik hvorfor alle de store transportvirksomheder er til stede netop der.

25. feb 2014 13:43Minister: Drop udkantsdanmark

Og hvorfor er det lige, at de

Og hvorfor er det lige, at de ikke bare gør som os andre - altså bytter om til højrekørsel? Hvis svenskerne kunne det dengang i 1960’erne, så kan de vel også i dag? De kunne jo lave en glidende overgang - startende med busser og lastbiler.

28. nov 2013 11:57Venstrekørsel har Fanden skabt

10 slags personer

Hvad er de 10 forskellige slags personer i verden? De som forstår binære tal, og de som ikke gør. Åh. Du glemte alle os, der misforstod joken og troede den handlede om ternære tal.

28. okt 2013 13:43The Simpsons er propfyldt med matematik

Selvfølgelig bliver vi glade for det

Østtyskerne var helt pjattede med det. Så meget at de endda gav en hjælpende hånd. Hvorfor skulle vi ikke også?

13. sep 2013 11:41Overvågning: Bli'r vi glade for det i længden ?

Re: Nu har "Trine Bramsen, født

Men hun er jo kun et stort barn Hørt! Da vi andre var 32 havde vi forlængst rundet de 40!

9. aug 2013 15:42Leder: It-ordførers tennissok-nedsabling er pinlig arrogance

Lydtryk

Hvor tæt sigter I efter at justere højtalernes lydtryk? Jeg har tidligere læst om forsøg hvor deltagerne registrerede forskelle helt ned til 0,1 dB. Det lyder jo helt vildt, men det oplevedes netop som en forskel på andre kvaliteter end lydtrykket. Hvilken forskel gør det om man bruger hvid elle...

17. jun 2013 23:55Blindtesten af Q113-højttalerne

Tyv tror ...?

Hvis man er i tvivl om hvad Corporatisme er, kan man tænke over ordet "Humanisme": Det er det stik modsatte. Hvor humanisme handler om respekten for og plejen af individet, handler corporatismen om respekten for og pleje af erhvervslivet. Jeg vil aldrig tilgive dig hvad du gjorde ved ordet &...

10. maj 2013 11:08Ordtyveri

Re: At gå imod strømmen

Det kan selvfølgeligt forekomme, men det mest rationelle er at benytte rådhuset Hvis du vil være strengt rationel, skal du holde dig fra fruentimmere. Heldigvis er der mere end én dimension i tilværelsen, og ganske som mange ingeniører finder plads til kærligheden, er adskillige hjerner ...

2. apr 2013 11:20Højt fra tagets lyse top