Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Niels Foldager

Niels Foldager

Kommentarer

Re: Se lige denne her “robot”

https://youtu.be/Zg0sVuU3thY Jeg har sådan en karl. Den virker for det meste udmærket, men ved tungere belastning finder den på at rotere selve vognen i stedet for rotoren. Jeg påtænker at forsyne den med en arm til rendekanten for at forhindre dette. (Jeg foretrækker at rotoren kører den and...

24. maj 2019 12:12Tagrenderenserreparation

Jeg får konen til at rense

Jeg får konen til at rense tagrender.

23. maj 2019 14:15Tagrenderenserreparation

Re: .

Ja matematik undervisningen er et stort problem i dag, Matematik lærerne er ofte dårlige og uuddannede. Dansk lærerne har til syne ladende svært ved at fra lære sig, at samme satte navne ord ikke skal deles på dansk.

27. mar 2019 14:28Statistikere vil smide 'statistisk signifikans' på porten

Re: Fordeling?

Det er jo overraskende, at du kender til 10 tilfælde i en hemmelig verden, når der trods alt er store globale områder, hvor der ikke ville være nogen som helst grund til at holde Y2K-hændelser hemmelige.

1. mar 2019 8:53GPS-modtagernes Y2K rammer til april

Re: Fordeling?

@Bo Christensen Nej, det er ikke det samme, som at det ikke skete. Men på globalt plan ville jeg forvente, at f.eks. diverse tekniske tidsskrifter ville rapportere om eksempler på opståede tilfælde.

22. feb 2019 14:08GPS-modtagernes Y2K rammer til april

Re: Fordeling?

@ Anders Lund: Problemet med Y2K var ikke den nøjagtige tid, men at årstallet skiftede fra 99 til 00 og nogle systemer ikke havde kendskab til at dette var 1999 og 2000. Ja. Jeg tror ikke at der var nogen, som regnede med at elektronik nødvendigvis gik i stå ved midnat, men det er fra de...

20. feb 2019 22:58GPS-modtagernes Y2K rammer til april

Fordeling?

I sin tid rystede jeg på hovedet over Y2K-forskrækkelsen ud fra følgende argument: Ure i diverse elektriske udstyr går sjældent nøjagtigt. De var formenlig noget nær normalfordelt omkring Y2K med måske måneders spredning. Men der var ikke pålidelige historier om hændelser efterhånden vi nærmede ...

19. feb 2019 10:18GPS-modtagernes Y2K rammer til april

Opladning?

Vi håber, at det handler om, at batterierne ikke er fuldt opladet endnu Forstår jeg det rigtigt, at batterierne ikke blev konstateret opladet inden udskydningen? Det er jo ellers fordelen ved en rumstation, at man kan tjekke ting, inden de får skubbet.

5. feb 2019 5:46Sved i kontrolrummet på Aarhus Universitet: Lever vores satellit?

Re: @Niels "Hvordan fungerer

@Ulf: Ja, tak for svaret. Så var det altså en svanehals i stedet for en abe. Nu var der noget mere end 8 mulige destinationer; men så har man jo bare udvidet det koncept, du beskriver. Monstro adresse-ringene blev aflæst magnetisk?

1. feb 2019 15:45Video: Rørposten lever!

Højre/venstre

En anden opsigtsvækkende detalje i undersøgelsen er, at nogle telefoners signal er markant forskelligt i forhold til, om du holder telefonen i højre eller venstre hånd. Hvordan skal det forstås? Det må da være håndens og telefonens placering i forhold til retningen til måleudstyret, der bety...

20. jan 2019 12:02Mobil-antenner bliver bedre – men kvaliteten svinger enormt